Bok cure, upadam na temu ali baš nešto danas razmišljam i trebam savjet. Imam na popisu za kupnju jos neke sitnice.. Na popisu su kapice e sad dal moram uopće kupovati kapice mislim dal beba rođena u 6.mjesecu znači nećemo ići vam prije 7.mjeseca treba kapice u košari kolica? Mislim da ne kupujem ako ne treba. Znam da ima onih tankih pamučnih ali ipak bude ljeto, vruće ne znam kak se tak male bebe oblače ljeti 😯
Meni pise na popisu iz bolnice 2 kape pamucne, tak da mislim da treba. Kaze mi mama (dvoje ljetne djece) da bebe strasno gube toplinu kroz glavu i da treba ili kapica ako si vani gdje nije vruce ili barem neki sesiric ako si bas doslovce na moru. Ima jako tankih H&M ako ti je u blizini/mozes naruciti.
Ima i u c&a, fakat smjesna cijena neka, 2 komada 20-30kn 😊 ja uzela tek toliko jer je bilo povoljno 😅
2021. M 💗
Imas laganu ljetnu kapicu i mini rukavice za bebu da se ne grebe u Pepcu za 18 ili 20 kn
Thnx za info...meni zvuci super toplomjer na celo, ali nisam jos istrazila jel to valja. Kadicu cemo dobit, ali cujem da je dobra iz Ikee. Da ju nismo dobili uzela bi tu sklopivu Stokke cisto zbog mjesta. Presvlacilica Ikea Len za kauc, spuzva s tvrdom podlogom za na masinu, a kanim uzet i torbu za presvlacenje a s njom dođe podloga za put. Kupila i jednokratne podloge, i jos masu toga iz DM knjizice za trudnice. Ovo mi je vec 2.DM ogromna kupnja ovaj tjedan, sad sam na 700 kn dobila preko 2000 bodova, iliti 200 kn nazad u drugoj kupnji. Jakl zadovoljna. Cujem za aspiratore za nosoc da treba elektricni, da one rucne pumpice nis ne izvuku. Vagu necu posebnu, imam kuhinjsku i osobnu.
Tweetyca, to se meni sviđa, da ne moram gurati toplomjer u nikakve male rupice da jos ne ozlijedim bebu🎀.
A za kadicu sklopivu oz Lesnine treba provjeriti koliko mjesta imate, jer je veca i sira. Mi smo posudili manju koja nam stane na ves masinu za kupanje. Pa ju skinemo i nabacimo presvlacilicu na masinu i tamo sve obsvimo. A kasnije kad beba poraste cemo ju kupati u nasoj kadi, malena je, jedva u nju stanu ove kadice za bebu.
I moram se posut pepelom jer sam kupila i Pampers pelene, a prije ssm govorila da cu samo prirodno i cak da cu sa platnenima probati. U međuvremenu pricala s frendicama, one zadovoljne s Pampers, ja odlucila kupit pelene os svih marki i vrsta i mijenjati i probati ta pocetak, a onda se mozda ohrabroti za platnene kad se uhodam. Eto, i ja se malo opustam da si olaksam...nije sve ni kod mene top kako treba. :)
Hahaha, umirem i na vaše snove, nisam jedina koju podsvijest muči 😆😆
.
Kapice sam dobila, ali bi i kupila da nemam, zbog podzemne garaže koja je i ljeti ledena.
.
Kadicu sam uzela stokke sklopivu.
.
Za čišćenje nosića nosiboo. One nastavke za usisivače nisam ni pogledala jer nikad neću zaboraviti traume i vrištanje svojih nećakinja na sam zvuk paljenja usisivača.
.
Hvala miška za toplomjer, to još razmišljamo kakav ali najvjerojatnije za uho.
.
Orhideja, ja se isto pitam dal malome smeta ako me buba kad ležim na boku, al si mislim na lijevom je valjda ok 🤷
Vagu za bebu nećemo kupovati. Jednu podlogu za previjanje sam dobila u torbi za prematanje, uz kolica, al na to ću isto vjerojatno neku jednokratnu staviti kad budemo na putu.
Za pelene nam na trudničkom savjetovali pampers/hipp po noći, i neke drogerijske, jeftinije za po danu.
Ja sam u pepcu uzela podlogu za 18 kn nepropusnu, pa preko nje planiram staviti pamučnu pelenu i presvlačenje gdje god stignemo. Uzeću još par podloga i takvih i jednokratnih i super.
Kadica najobičnija plastična i u našoj tuš kabini, pa lagano. Ja iduće sedmice trebam u Bosnu i veselim se jer ću dovesti kolica i stvari za bebu 🙈🙈🙈 Onda polako kreće pregledavanje stvari i kupovina onog što fali.
Mene muči u čemu bebu izvesti iz bolnice 🤔 kratko, dugo, kapa, sve?
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Nema na cemu, drago mi je ako sam nekome pomogla! 🙂
I mene muci to pocetno oblacenje. Sve bebe koje znam su rodjene u zimu ili proljece a nitko u ljeto. Znam da treba u pocetku toplije obuci, a meni to nepojmljivo po onoj vrucini 🙈
Za izlazak iz bolnice sam uzela kompletic u hmu, kao haljinica dugih rukava i tanke duge tajice. I tanku tanku kapicu, carapice. Uzet ću to u bolnicu i još nešto kratko (bodi kratkih rukava i duge tajice) pa ćemo vidjeti što će nam savjetovati tamo.
Evo ovo.. https://ibb.co/1KLzJ7P
A ako bude baš vrući dan onda samo bodi kratkih rukava.
Sortiraj odgovore
Najstariji