Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Samara
    28. Ožujak 2021. 07:55

Hvala cure, idem se bacit u potragu za kapicama :) 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

ana0310
    28. Ožujak 2021. 09:28

Iskreno, prestala sam paziti na kojem boku spavam, spavam na onom na kojem me nece namlatiti iznutra, neg ce me ostaviti da spavam. 😅

2021. M 💗

Orhideja1
    28. Ožujak 2021. 10:21

ana0310

Iskreno, prestala sam paziti na kojem boku spavam, spavam na onom na kojem me nece namlatiti iznutra, neg ce me ostaviti da spavam. 😅

Ma ni ja ne pazim previše na kojem spavam, spavam na onom na kojem je meni udobno. Samo sam se tako zapitala je li i njima udobno, iako sam uvjerena da je. Nego su sad ti udarci postali inteznivniji (ali meni ugodniji nego u manjoj trudnoći kad je skakao po mjehuru) i baš se osjeti da je beba jača i teža. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    28. Ožujak 2021. 10:24

Jutro cure, inače sam išla u lidl po kruh i eto, pao i šoping za bebu 🙈🤷🏼‍♀️
    Paket od 2 bodića je 40 kn
    https://ibb.co/vDNcdT2

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

miska
    28. Ožujak 2021. 11:15

cocolina

Ja spavam na lijevom boku ali tako spavam i inace izudara me tijekom noci,decko je bas snimo dok sam ja spavala kako udara ali cvrsto dpava ps me to nista ne probudi.
    Sad me vec panika hvala jer skoro nis nemamo,imamo kolica kinderbet madrac i robicu,a ove ostale stvari nista jer jos nemam di s time svime tako da eto od 01.04 krecem s vecim pripremama,skrinam si sve bitno sto ste napisale da imsm okvirno sto mi treba sve,ako ims neko popid molim da mi se prosljedi ahahha.

Kicma me danas boli uzasnoo,a posto je tak manji trbuh jos sam pokretna relativno ali ocito radi pritisak na kicmu😶

Da te utjesim, mi nemamo ni kolica 🙈🤣
    Kinderbet i robicu cu naslijediti a kolica, sjedalicu i ostalo moramo kupiti. Odabrali smo tocno sta ali jos nije kupljeno.
    Mi smo sad u fazi bacanja nepotrebnih stvari, ono pravimo malo reda po stanu pa cemo poslije Uskrsa krenuti sa kupovinom. 
    Ja sam jedan dan super, a drugi dan jedva ustajem koliko me boli donji dio stomaka, ligamenti. Imam onda osjecaj da mi beba legne doslovno na mjehur. Ili me od lezanja na lijevom boku sve sa strane boli. 

ana0310
    28. Ožujak 2021. 11:58

Mi nemamo nista osim robice i krevetica 🤣 polako, stigne se sve 😊 bas ko miska, mi smo isto u fazi bacanja nepotrebnog da nademo mjesta za njene stvari... robica mi doslovce stoji u kutiji u spajzi, a krevetic je kod staraca 🤦🏻‍♀️ ja sam bas skuzila da uskoro bude manje od 100 dana, i jedva cekam da to prode (vjerujem da sam jedna od rijetkih zena koje ne uzivaju u trudnoci, dont judge) 😂 

2021. M 💗

28. Ožujak 2021. 12:03

Joj ja zaboravila da se sat micao 🙈
    .
    Mi smo sad u fazi da nam već cijeli tjedan, a i idući isto, dolazi svaki dan bar jedan poštar s nečim za bebu. Sve smo uzeli preko interneta, od sobice do tetrica. U planu nam je nekad u iduća 2 tjedna sastaviti sobicu, pa godišnji u Hrvatskoj. Naručila sam si 3 dekice od Ethereala i preuzimam spavaćice za rodilište i kad se vratimo u DE parkiram svoj kofer i laganini perem i peglam robicu i mi smo spremni 🤩 🤩

• ivana912
    28. Ožujak 2021. 13:26

Cure jeste izgubile apetit? Ne znam jel to nekakav simptom trudnoće u ovom periodu ili je do mene? 
    Bas mi se ništa ne jede, pomisao na bilo šta mi ni najmanje nije privlačna.. 

• ivana912
    28. Ožujak 2021. 13:27

Hvala curi koja mi se je odgovorila na pitanje od neki dan 🤗

Lullaby
    28. Ožujak 2021. 13:58

Mene isto muči aspirator i toplomjer. Taj na čelo mi djeluje neprecizan bar po ovome iskustvu od Korone, uho mi možda djeluje bolje. Aspirator mi kažu da nije nužan i da treba nosić čistiti fiziološkom redovito. Tako da ni sama ne znam što bi jer koga pitam svi govore različito 😄. Vidjela sam ima i aspirator i inhalator u jednom. Ja ću kupiti i termometar za sobu i u kadicu od aventa i ovlaživač zraka pošto se grijemo na klimu. Mislim se kupiti i jastuk za zaležanu glavicu i one trokutiće za bočno spavanje. Jastuk za trudnice imam neki jeftini iz Kauflanda ali ću uzeti neki čvršći za dojenje. Koliko sam čitala to je spas, mada mi mama kaže da mi to nije potrebno 🤭
    Što ste vi odlučile za ogradicu nakon onih videa? Ja se mislim uzeti pletenicu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.