Kako ste slatkeeeee... Ovo mi se čini najljepši period za bumpove, napokon se vide trbuscici a nismo glomazne prikljucujem se klubu +10 kilaša i skroz sam se prestala zamarati i uspoređivati, ogtt je super, krvna slika također, sincek raste, dakle ja sretna: https://ibb.co/Pj3XB06
Mara, od svih ovih zadnjih 10 stranica, moram reci da je tvoja baka sa cokoladom pobjednica Bojana zavidim ti na moru i ljepoti ali ovaj bakin state of mind je sve na svijetu
It's a boy! 💙
Jutro cure 😊😊
Već sam ma početku pisala o sisama i dojenju. Uglavnom meni su u prvoj trudnoći narasle bar za 2-3 broja, dojila sam 11 mjeseci (non-stop) i nakon dojenja su se vratile u prvobitni oblik, nije ostala koža niti su visile. Da napomenem, prirodno su mi male sise 🤷🏼♀️
Vidjećemo kako će sad biti. Jutros sam ustala, majica mokra, curi kolostrum 🙈
I meni je nekako vrijeme brzo prošlo 😉
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ajme sad u potpisu vidim, dvocifren broj, još 99 dana 🙈🙈😍😍
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jutro cure 😊😊
Već sam ma početku pisala o sisama i dojenju. Uglavnom meni su u prvoj trudnoći narasle bar za 2-3 broja, dojila sam 11 mjeseci (non-stop) i nakon dojenja su se vratile u prvobitni oblik, nije ostala koža niti su visile. Da napomenem, prirodno su mi male sise 🤷🏼♀️
Vrlo slicno i kod mene, imam inace B kosarice, ja ih zovem šakarice, taman stanu u muževu šaku 😃🤭 Dojila 11mj, prvih 6 intenzivno, kasnije smanjivali. Nisu se omlohavile, ostale su čvrste i okrugle i mrvu veće tj postala sam C košarica. Al nikakvih loših promjena s njima nisam imala.
url=https://lilypie.com]
Jutro cure 😊😊
Vrlo slicno i kod mene, imam inace B kosarice, ja ih zovem šakarice, taman stanu u muževu šaku 😃🤭 Dojila 11mj, prvih 6 intenzivno, kasnije smanjivali. Nisu se omlohavile, ostale su čvrste i okrugle i mrvu veće tj postala sam C košarica. Al nikakvih loših promjena s njima nisam imala.
Onda se nadamo da će tako biti i sad 😉😀
I sa dojenjem i sa sisama 🤣🤣🤣
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Jutro svima, moram podijelit ovaj san iliti noćnu moru s vama!
Znači rodila sam i došla kući prvi dan. Jutro je, podojila sam bebu, beba prihvatila sisu, mlijeko teče, presvukla je i ostavila u kinderbetiću spavati, a ja otišla u dnevnu. I tu se ja na sofi izležavam, pa skuham ručak, pa netflix, pizzu naručimo za večeru, jedno drugo treće.... I krenemo ja i muž spavati, ulazimo u spavaću i ugledam ja kinderbetić. Šok!! Kažem "Muž pa mi imamo bebu, kako sam mogla zaboraviti, kakva sam ja to mama, pa ja nisam spremna biti mama!!"😰😰
Evo još me uvijek oblijeva znoj i već vidim da mi neće ovaj san samo tak iz glave 😣
.
Lijep vikend, trudnice! 🤗🤗
Da, imali smo mali photoshooting 🤗 jako lijepe slike za uspomenu.
Mirjam, ja sam skroz na početku trudnoće imala sličan san, samo što sam ja cijelu noć kao prespavala, a bebu pustila na kauču cijelu noć i ujutro kad sam se digla panika.. Kakva sam ja to mama? Baš se sjećam da sam se cijeli dan nakon tog sna osjećala užasno.
Dobro jutro zemske :D
hahah poznat mi je taj san..moji su jos gori, svako malo sanjam tak da sam rodila pa zaboravim da imam bebu, al ja ju cak zaboravim nahranit pa onda sama sebi u snu govorim "aha, cekaj sad bih kao trebala i obuc bebu/presvuc/nahranit" al mi ne bude traumatično jer se na kraju ipak svega "sjetim" kaj treba
.
Aaa predivni su vam trbuscici :))) bas ste sve zgodne, probat cu i ja nesto sliknut pa stavim
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Moji snovi su isto naziva "zaboravila nahranit bebu". Trudnicki brizni mozak!
Ja u neke slike ne mogu uci, nesto mi steka al vas koje sam uspjela skicnut bas ste zgodnicke!
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji