Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    23. Ožujak 2021. 07:56

Sts dtvatno ako spavam na leđima križa bole? Ja znam na leđima zaspati, a kriza me ubijaju tijekom dana... 😔

• snje
    23. Ožujak 2021. 08:19

MaryClear

Sts dtvatno ako spavam na leđima križa bole? Ja znam na leđima zaspati, a kriza me ubijaju tijekom dana… 😔

Nisu me boljela, ali sam se zaležala tako 2x na leđima i onda skok i nadvijanje nad krevetić i presjeklo me...prvi i drugi put u životu :-) znala sam spavati i na trbuhu, ponekad mi pasalo tako pa bih osjetila kako su mi se malo pokočila leđa i onda lagano rolanje na bok pa lagano u fetus pozu i tako bih ostala bar 15ak sekundi i tek onda ustala.

23. Ožujak 2021. 09:39

Snje, ovaj gore kinderbet koji smo uzeli ima 3 razine podešavanja podnice. E sad, ja sam do kreveta mislila ostaviti tek toliko mjesta da mogu ustati uzet bebu, znači bez micanja stranice. Možda sam nadobudna?! 😅

• snje
    23. Ožujak 2021. 10:06

Mirjam2

Snje, ovaj gore kinderbet koji smo uzeli ima 3 razine podešavanja podnice. E sad, ja sam do kreveta mislila ostaviti tek toliko mjesta da mogu ustati uzet bebu, znači bez micanja stranice. Možda sam nadobudna?! 😅

Ni ne treba ti više od toga prostora. A kažem, mi stranicu nismo nikad spustili :-)

23. Ožujak 2021. 11:48

Lucky, jesi dobro podnijela put? Mi se spremamo sredinom aprila, nakon Uskrsa, 6-7 sati vožnje autom 🙈 Jesam luda? Naravno radit ćemo pauze

23. Ožujak 2021. 12:39

Tweetyca, ista stvar i ovdje. Morala sam pomaknuti termin pregleda kad se vratimo nazad da mogu odraditi karantenu i testiranje, nije ništa rekla 🙈 Čak me corone nije toliko strah koliko potresa ko što je između Božića i Nove godine bilo. 

Dominique_i_bebita
    23. Ožujak 2021. 13:48

"Dobrodosla nazad" Lucky :))
    .
    Danas sam naletila na stranicu hajdi.hr vidi se da je šminka u pitanju al ima mi tak lijepih stvari, jel itko narucivao ista od tamo?

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

mara5
    23. Ožujak 2021. 14:08

Dominique_i_bebita

"Dobrodosla nazad" Lucky :))
    .
    Danas sam naletila na stranicu hajdi.hrvidi se da je šminka u pitanju al ima mi tak lijepih stvari, jel itko narucivao ista od tamo?

Ja odavno pratim tu stranicu, prije sam kupovala necakinji gluposti kao sto je fensi partikla sa volanima i vezice za dude od marke Elodie.
    Precjenjeno definitivno 😂 sada ipak razmisljam za te novce mogu kupiti nesto pametnije.. a partiklica se uprlja bila ona iz dm spara ili fensi 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

23. Ožujak 2021. 14:14

Dominique, sad sam išla vidjeti šta se nudi i vidim da imaju done by deer, ti neki proizvodi mi se baš jaaako sviđaju 🤭 Nisam još od njih ništa naručila, al di je još 6.mj 😆

Dominique_i_bebita
    23. Ožujak 2021. 14:20

Apsolutno sam svjesna da je precjenjeno da allll bih bas htjela nes tak lijepo priustit bebi  

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.