Sts dtvatno ako spavam na leđima križa bole? Ja znam na leđima zaspati, a kriza me ubijaju tijekom dana... 😔
Sts dtvatno ako spavam na leđima križa bole? Ja znam na leđima zaspati, a kriza me ubijaju tijekom dana… 😔
Nisu me boljela, ali sam se zaležala tako 2x na leđima i onda skok i nadvijanje nad krevetić i presjeklo me...prvi i drugi put u životu :-) znala sam spavati i na trbuhu, ponekad mi pasalo tako pa bih osjetila kako su mi se malo pokočila leđa i onda lagano rolanje na bok pa lagano u fetus pozu i tako bih ostala bar 15ak sekundi i tek onda ustala.
Snje, ovaj gore kinderbet koji smo uzeli ima 3 razine podešavanja podnice. E sad, ja sam do kreveta mislila ostaviti tek toliko mjesta da mogu ustati uzet bebu, znači bez micanja stranice. Možda sam nadobudna?! 😅
Snje, ovaj gore kinderbet koji smo uzeli ima 3 razine podešavanja podnice. E sad, ja sam do kreveta mislila ostaviti tek toliko mjesta da mogu ustati uzet bebu, znači bez micanja stranice. Možda sam nadobudna?! 😅
Ni ne treba ti više od toga prostora. A kažem, mi stranicu nismo nikad spustili :-)
Lucky, jesi dobro podnijela put? Mi se spremamo sredinom aprila, nakon Uskrsa, 6-7 sati vožnje autom 🙈 Jesam luda? Naravno radit ćemo pauze
Tweetyca, ista stvar i ovdje. Morala sam pomaknuti termin pregleda kad se vratimo nazad da mogu odraditi karantenu i testiranje, nije ništa rekla 🙈 Čak me corone nije toliko strah koliko potresa ko što je između Božića i Nove godine bilo.
"Dobrodosla nazad" Lucky :))
.
Danas sam naletila na stranicu hajdi.hr vidi se da je šminka u pitanju al ima mi tak lijepih stvari, jel itko narucivao ista od tamo?
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
"Dobrodosla nazad" Lucky :))
.
Danas sam naletila na stranicu hajdi.hrvidi se da je šminka u pitanju al ima mi tak lijepih stvari, jel itko narucivao ista od tamo?
Ja odavno pratim tu stranicu, prije sam kupovala necakinji gluposti kao sto je fensi partikla sa volanima i vezice za dude od marke Elodie.
Precjenjeno definitivno 😂 sada ipak razmisljam za te novce mogu kupiti nesto pametnije.. a partiklica se uprlja bila ona iz dm spara ili fensi 😅
🙅♀️30, 🙋♂️29
Dominique, sad sam išla vidjeti šta se nudi i vidim da imaju done by deer, ti neki proizvodi mi se baš jaaako sviđaju 🤭 Nisam još od njih ništa naručila, al di je još 6.mj 😆
Apsolutno sam svjesna da je precjenjeno da allll bih bas htjela nes tak lijepo priustit bebi
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji