Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    23. Ožujak 2021. 14:22

Mirjam2

Dominique, sad sam išla vidjeti šta se nudi i vidim da imaju done by deer, ti neki proizvodi mi se baš jaaako sviđaju 🤭 Nisam još od njih ništa naručila, al di je još 6.mj 😆

daa jelda!  ak narucis šibni sllikicu da se divim hahah

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

mara5
    23. Ožujak 2021. 14:27

Dominique_i_bebita

Apsolutno sam svjesna da je precjenjeno da allll bih bas htjela nes tak lijepo priustit bebi

A to svakako, neka taka stvarcica ce se naci 🤭
    Stalno gledam 😅
    .
    Kad smo vec kod kupovine, sjecam se ds smo jos na pocetku pricale o ljuljama.
    Jel netko mozda vec nesto kupio?
    Cure koje su pricale o Nuna  ljulji, jel ostajete jos pri njoj?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

zoeeuzoee
    23. Ožujak 2021. 14:46

Bok zenice, danas sam opet vadila betu, u cet je bila 840 a dna je bila 1800 zrasla je, al ne dovoljno pa me sad malo strah, je imala koja slicna iskustva?? 

👱‍♀️24 👱‍♂️23
    4 mj(2021) spontani (6 tjedni)

Pokusavamo opet od 9 mj
    11 mj ➕🙏🙏
    1 mj 2022 spontani (8 tjedni)

• daly56
    23. Ožujak 2021. 16:42

Postovane dame, vjerovatno će vam biti smiješno sve što ću napisati ali ovaj forum vidim kao pomoć u ovoj situaciji.Imam jedno pitanje za vas posto mislim da nis dovoljno educirana kad su ovakve stvari u pitanju.Nikada nisam imala spolni odnos sa dečkom.Medjutim imam strah od trudnoće o kojem ne bih razmišljala da mi se nešto čudno nije desilo ovaj menstrualni ciklus.Zadnju menstruaciju sam imala 22.02.i bila je sasvim uredna.Medjutim nakon te menstruacije nikada nisam imala čisto bijelo pranje, možda samo 2 dana.Cijeli ciklus me prati smeckasti iscjedak koji varira od svijetlo smedje pa do tamno smedje koja bude 5/6.dan menstruacije.U dva navrata je bilo i tragova krvi ili rozog iscjetka.Bijeli iscjedak ae ponovo juce pojavio nakon te nenormalnosti.Znam da uzrok može biti prehldala jer sam jednu noć imala temperaturu,zacepljen nos duže vremena,slabo sam se i oblačila ovaj mjesec,bila pod stresom zbog navedenog straha. Novu menstruaciju trebam dobiti za dan dva.Decko i ja nikad nismo imali spolni odnos medjutim znalo se desiti da on izvadi polni organ želeći da mu ja masturbiram što nikad nisam radila.Oboje smo uvijek bili odjeveni ali ja imam toliko strah od trudnoće da bih ukoliko on prelazni polnim organom po mom tijelu,trlja (i on je odjeven i ja) drzim drzim ruku na njegovom polnom organu kako ne bi slucajno nesto preko odjeće dospjelo na moje tijelo i nekako stiglo do vagine.Ne znam da li je uopšte moguće da dodje do ejakulacije na taj način jer drugogo kontakta izmedju nas nije bilo.Moj strah je šta ako je nešto slučajno bilo na polnom organu iako on tvrdi da nije kad ga je htio vratiti u donji veš nakon što mu odbijem masturbirati pa mu to ostalo na ruci i tom rukom me dirao po goloj straznnici.Da li je moguće da je na taj način nešto uspjelo doći do vagine i da ostanem trudna na taj način?

Na jednom forumu doktor mi je odgovorio kako trudnoća nije moguća jer sam nevina ali onda sam ja pomislila šta ako je himen nekad pukao jer prije nekoliko mjeseci je znao prelaziti prstom preko otvora vagine,opet preko odjeće.Znam da je to jako teško,ali se sjećam da me znalo zaboliti pa sam sad utripovala i da mi je možda himen pukao pa da je onda u tom slučaju trudnoća možda moguća..molim vas da mi kažete svoje iskreno mišljenje o ovome.

Amber
    23. Ožujak 2021. 16:48

mara5

Dominique_i_bebita

Apsolutno sam svjesna da je precjenjeno da allll bih bas htjela nes tak lijepo priustit bebi

A to svakako, neka taka stvarcica ce se naci 🤭
    Stalno gledam 😅
    .
    Kad smo vec kod kupovine, sjecam se ds smo jos na pocetku pricale o ljuljama.
    Jel netko mozda vec nesto kupio?
    Cure koje su pricale o Nunaljulji, jel ostajete jos pri njoj?

Ja jos nisam odlucila hocu li uzimati jer su fakat skupe, ali ako uzmem mislim da cu investirati u Nunu. Malo mi je to riskantno jer navodno neke bebe bas nece, a onda sapletes novaca i mjesta za to drzati, ali cini mi se pametnije od ovih koje svako malo moras ici ljuljkati... ne znam

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• daly56
    23. Ožujak 2021. 16:50

tweetyca

Mislim da nisi trudna i mislim da, ukoliko te toliko strah da ostanes trudna, bi trebala otic kod ginekologa i razgovarat o razlicitim vrstama kontracepcije. Uvijek mozes napravit test za trudnocu.

Znam, otišla bih ginekologu zbog očiglednog poremećaja ciklusa ali s obzirom na ovu situaciju s koronom neću doći sigurno dugo na red pa me zanima vaše mišljenje 😏 šta mislite da li je moguće ili nije?

Dominique_i_bebita
    23. Ožujak 2021. 16:51

Iskreno mislim da ne trebaš brinuti zbog trudnoće jer kao što sama navodiš nije bilo spolnog odnosa, sve je bilo preko odjeće itd. Jedino što može biti čudno je taj iscjedak al to je po mom mišljenju iz nekog drugog razloga (nisam ni čula da je takav iscjedak "pod normalno" u trudnoći, ja ga nisam imala), probaj otići na pregled ginekološki koji se radi preko trbuha ukoliko nisi imala spolni odnos i raspitati se o razlogu iscjetka.

• daly56
    23. Ožujak 2021. 16:54

Dominique_i_bebita

Iskreno mislim da ne trebaš brinuti zbog trudnoće jer kao što sama navodiš nije bilo spolnog odnosa, sve je bilo preko odjeće itd. Jedino što može biti čudno je taj iscjedak al to je po mom mišljenju iz nekog drugog razloga (nisam ni čula da je takav iscjedak "pod normalno" u trudnoći, ja ga nisam imala), probaj otići na pregled ginekološki koji se radi preko trbuha ukoliko nisi imala spolni odnos i raspitati se o razlogu iscjetka.

I ja sam isto pomislila ali me strah pošto me dirao rukama po goloj stražnjici,da nije nekako nešto dospjelo ako je i moguće da je nešto bilo na onaj način kako sam opisala.

Dominique_i_bebita
    23. Ožujak 2021. 16:55

Ja nemam iskustva da je itko od mama koje znam i ciju sam djecu cuvala koristio ljulje pa ni ne razmisljam o tome bas, dakle moze se i bez al ako uvidim da bebi paše nunanje onda cu razmisljat o tome, pa cete mi preporucit hihi 

Sunshine:)
    23. Ožujak 2021. 17:01

Cure, bole li vas bradavice? Kako si pomoći, poluditi ću

👩23g
    👨23g
    👫5g
    03.08.2021. baby boy 💙
    12.07.2021. Iznenadio sam mamu i tatu 🙈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.