Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    27. Veljača 2021. 13:01

Meni je ginekolog rekao da ako se uzima progesteron bolje je vaginalno, manje su nuspojave i bolje tijelo to valjda razgradi. Ja sam ih stavljala dok sam pokusavala zatrudnijeti sa Klomifenom. 

Bojana2017
    27. Veljača 2021. 13:40

Što se tiče spavaćica u rodilištu dobijete njihovu kad vas prime na odjel i u rađaonu, za kasnije trebate svoje. Bar 2 trebaju zbog krvarenja i da se možete presvući. Ja sam krvavu slala po mužu kući, a on mi donosio čistu. 
    Tako je bilo bar kad sam rađala prije 3 godine, mislim da je svuda poprilično slično. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

miska
    27. Veljača 2021. 14:10

Imam pitanje za vas koje ste vec rodile. Sto nam treba za bebu kad dodjemo iz bolnice, za pupak i slicno? 

• hana85
    27. Veljača 2021. 15:50

Kiflica

Hana, pisala si da te nauljila i masirala babica. A reci je li bilo uspjesno, jesu li te na kraju rezali, jesi pukla ili si prosla bez ozljeda? :)

Ipak sam rezana, no kod mene je bio nesrazmjer proporcija, ja sam mršava, a mali je imao veliku glavu, kad je glava prošla išao je cijeli, ko projektil, nisam ni skužila da sam rodila 
    Ah te muške bebe.... 

• hana85
    27. Veljača 2021. 15:55

Za njegu pupka najbolje da pitaš svoju patronažnu što koristi, moja je tražila octenisept, komprese 5x5 i široke štapiće za uši, s njima je čistila oko pupka. Komprese su male sterilne gaze pakirane svaka za sebe.
    Neke traže hidrogen peroksid, neke ne stavljaju ništa, to ti je najbolje s njom vidjeti 

Mallla
    27. Veljača 2021. 16:01

miska

Imam pitanje za vas koje ste vec rodile. Sto nam treba za bebu kad dodjemo iz bolnice, za pupak i slicno?

E to ti je od područja do područja razne teorije postoje. Kod mene je bilo octenisept sprej, tyrosur prašak i sterilne gaze!

url=https://lilypie.com]

mara5
    27. Veljača 2021. 16:50

Ja sam jucer bas rintala, i ribala wc iako je moja dosadasnja trudnoca prosla bez mucnina sinoc sam poslije ciscenja odmah ispovracala cijelu wc skoljku. 😏😏
    Odmah sam se sjetila Malle kak je nedavno rekla da treba stat na loptu.
    Iako sve mogu i osjecam se super stvarno znam pretjerati a to osjetim prekasno.
    Legla sam u 21:00 i odmah zaspala. 
    .
    Spavacice, hmm moja najsvjezija rodilja je od prije godinu dana. U Osijeku u bolnici nije dobila spavacicu, rodila je u onoj koju je ponjela, morat cu se naknadno raspitati jos, a za to bi uzela bas neku na bretele bilo kakvu ionak cu ju uprljati.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Hedwig.Z
    27. Veljača 2021. 17:31

Izgleda da ove dane sve cistimo i spremamo. Ja sam isto danas i uhvatili su me grčevi, isto nimalo ugodno. Popila magnezij, legla i polako prošlo. Sad mala ludije po trbuhu, imam filing da radi kolutove 😂🥰

miska
    27. Veljača 2021. 18:40

Hana85, Mallla hvala na odgovorima! 🙂

Kiflica
    27. Veljača 2021. 19:13

Hvala na odgovorima! 🤗❤ 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.