Meni je ginekolog rekao da ako se uzima progesteron bolje je vaginalno, manje su nuspojave i bolje tijelo to valjda razgradi. Ja sam ih stavljala dok sam pokusavala zatrudnijeti sa Klomifenom.
Što se tiče spavaćica u rodilištu dobijete njihovu kad vas prime na odjel i u rađaonu, za kasnije trebate svoje. Bar 2 trebaju zbog krvarenja i da se možete presvući. Ja sam krvavu slala po mužu kući, a on mi donosio čistu.
Tako je bilo bar kad sam rađala prije 3 godine, mislim da je svuda poprilično slično.
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Imam pitanje za vas koje ste vec rodile. Sto nam treba za bebu kad dodjemo iz bolnice, za pupak i slicno?
Hana, pisala si da te nauljila i masirala babica. A reci je li bilo uspjesno, jesu li te na kraju rezali, jesi pukla ili si prosla bez ozljeda? :)
Ipak sam rezana, no kod mene je bio nesrazmjer proporcija, ja sam mršava, a mali je imao veliku glavu, kad je glava prošla išao je cijeli, ko projektil, nisam ni skužila da sam rodila
Ah te muške bebe....
Za njegu pupka najbolje da pitaš svoju patronažnu što koristi, moja je tražila octenisept, komprese 5x5 i široke štapiće za uši, s njima je čistila oko pupka. Komprese su male sterilne gaze pakirane svaka za sebe.
Neke traže hidrogen peroksid, neke ne stavljaju ništa, to ti je najbolje s njom vidjeti
Imam pitanje za vas koje ste vec rodile. Sto nam treba za bebu kad dodjemo iz bolnice, za pupak i slicno?
E to ti je od područja do područja razne teorije postoje. Kod mene je bilo octenisept sprej, tyrosur prašak i sterilne gaze!
url=https://lilypie.com]
Ja sam jucer bas rintala, i ribala wc iako je moja dosadasnja trudnoca prosla bez mucnina sinoc sam poslije ciscenja odmah ispovracala cijelu wc skoljku. 😏😏
Odmah sam se sjetila Malle kak je nedavno rekla da treba stat na loptu.
Iako sve mogu i osjecam se super stvarno znam pretjerati a to osjetim prekasno.
Legla sam u 21:00 i odmah zaspala.
.
Spavacice, hmm moja najsvjezija rodilja je od prije godinu dana. U Osijeku u bolnici nije dobila spavacicu, rodila je u onoj koju je ponjela, morat cu se naknadno raspitati jos, a za to bi uzela bas neku na bretele bilo kakvu ionak cu ju uprljati.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Izgleda da ove dane sve cistimo i spremamo. Ja sam isto danas i uhvatili su me grčevi, isto nimalo ugodno. Popila magnezij, legla i polako prošlo. Sad mala ludije po trbuhu, imam filing da radi kolutove 😂🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji