Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    26. Veljača 2021. 21:18

tweetyca

Nego, jel itko vidio ovo:https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/tko-se-ne-nadje-u-takvoj-situaciji-ne-zna-kako-je-uredno-cekati-gledati-trbuh-i-da-ce-na-kraju-dijete-biti-mrtvo---641435.html

Bas sam sad procitala i rasplakala se ko kisna godina. I onda se razljutila

Ja nisam imala hrabrosti to gledati ni citati. Pokusavam izbjegavati sve neke teske teme, filmove i slicno. Gledam komedije i serije koje me opustaju i nasmiju. 

• hana85
    26. Veljača 2021. 21:21

Spavaćice za dojenje (kosi prorezi s gumbićima na svakoj strani) meni su genijalna stvar, nosila sam ih cijelo vrijeme dojenja, po ljeti kratki rukavi, po zimi dugi i udobne tajice ispod, gumbiće nisam ni zakapčala, samo bi se ustala, podojila bebu i nazad u krevet.
    Jedino sam za porod zeznula i obukla jednu za dojenje i ta je odmah išla van upotrebe, drugu sam brzo zakrvarila pa sam ostala na zadnjoj. Za porod je dobra i skroz obična jer ćete ju odmah skinuti, a dojenje kreće na odjelu, kad bebu po porodu stave na prsa dignu spavaćicu do vrata pa nije važno kakva je.
    I da, spavaćice sam uzela na placu na Črnomercu i Trešnjevki, 80-100kn. Sad ću za porod uzeti neku skroz običnu, što tanju 

Hedwig.Z
    26. Veljača 2021. 21:43

Ni ja to ne gledam niti čitam. Pokušavam izbjegavati što više. Stalno sanjam nešto povezani što se dogodilo dan prije, vjv bi i tako nešto sanjala i drugi dan bila ne mirna skroz. Ne treba mi dodatan stres, sama si ga dajem nekad 😅 

sassy
    26. Veljača 2021. 22:57

E da, ja sam prijevremeno rodjena beba, imala sam nesto manje od 2kg. Muz je imao skoro 4kg i promasio je termin porodjaja za skoro sedmicu tj beba rodjena nakon termina :) tako da nadam se da ce nasa curica biti zlatna sredina :)

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    26. Veljača 2021. 23:51

Upravo sam osjetila neko skakiljanje iznutra, par puta, jel moguce da je beba u pitanju? Citam da su neke zene tako osjecale. Koja su vasa iskustva? Meni na prvu nije beba pala na pamet vec sam se ko debil uzela ceskat po stomaku  i btw bilo je na lijevoj strani, jel moguce bebu tu osjetit il je uvijek “u centru”. U potpisu: neznalica

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

miska
    27. Veljača 2021. 05:21

sassy

Upravo sam osjetila neko skakiljanje iznutra, par puta, jel moguce da je beba u pitanju? Citam da su neke zene tako osjecale. Koja su vasa iskustva? Meni na prvu nije beba pala na pamet vec sam se ko debil uzela ceskat po stomakui btw bilo je na lijevoj strani, jel moguce bebu tu osjetit il je uvijek “u centru”. U potpisu: neznalica

To ti je beba 🥰 I ja sam tako na pocetku osjetila, kao skakljanje pa mjehurice i tek kasnije pocnes osjecati micanje i udarce. Ne mora ti biti u sredini, beba jos ima puno mjesta pa se stalno vrti. 

Orhideja1
    27. Veljača 2021. 08:35

Moram se pohvalit da se moja bebica malo podignula u maternici ili malo okrenula, tako da i ja već dva dana osjetim one ugodne pokrete/udarce o kojima većina priča🥰🥰🥰
    Moram priznati da sam do sada bila baš malo i zabrinuta oko mog dojma bebinih pokreta koji nisu  nimalo ugodni dok su bili usmjereni na mjehur😬

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

• Iva909
    27. Veljača 2021. 08:36

Pozdrav.. Trudna sam 13tj i dr mi je dao 2×2 Utrogestan da pijem..Primjetila sam da kad ga popijem imam vrtoglavice,osjecam malaksalost.. Da li je moguce da je zbog njega? I nije mi cak ni rekao zbog cega sa pijem tu terapiju pa sam pomalo i zabrinuta. Moze savjet,hvala 

Iva909

Orhideja1
    27. Veljača 2021. 08:40

Iva909

Pozdrav.. Trudna sam 13tj i dr mi je dao 2×2 Utrogestan da pijem..Primjetila sam da kad ga popijem imam vrtoglavice,osjecam malaksalost.. Da li je moguce da je zbog njega? I nije mi cak ni rekao zbog cega sa pijem tu terapiju pa sam pomalo i zabrinuta. Moze savjet,hvala

Moguće da su ti neke nuspojave, pitaj doktora da ga koristiš vaginalno, onda su navodno manje smetnje.
    I ne brini neće ti štetiti, zovu ih još i čuvari trudnoće. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy 💙👣👶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
    08/23 biokemijska

sassy
    27. Veljača 2021. 09:16

miska

sassy

Upravo sam osjetila neko skakiljanje iznutra, par puta, jel moguce da je beba u pitanju? Citam da su neke zene tako osjecale. Koja su vasa iskustva? Meni na prvu nije beba pala na pamet vec sam se ko debil uzela ceskat po stomakui btw bilo je na lijevoj strani, jel moguce bebu tu osjetit il je uvijek “u centru”. U potpisu: neznalica

To ti je beba 🥰 I ja sam tako na pocetku osjetila, kao skakljanje pa mjehurice i tek kasnije pocnes osjecati micanje i udarce. Ne mora ti biti u sredini, beba jos ima puno mjesta pa se stalno vrti.

🥰🥰🥰 pa divno, nisam to tako zamisljala, pratit cu ubuduce i gledat da pomazim fino stomak a ne ko luda cesem se i kontam, kakve su ovo sad situacije 😂

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.