Nego, jel itko vidio ovo:https://www.google.com/amp/s/dnevnik.hr/amp/vijesti/hrvatska/tko-se-ne-nadje-u-takvoj-situaciji-ne-zna-kako-je-uredno-cekati-gledati-trbuh-i-da-ce-na-kraju-dijete-biti-mrtvo---641435.html
Bas sam sad procitala i rasplakala se ko kisna godina. I onda se razljutila
Ja nisam imala hrabrosti to gledati ni citati. Pokusavam izbjegavati sve neke teske teme, filmove i slicno. Gledam komedije i serije koje me opustaju i nasmiju.
Spavaćice za dojenje (kosi prorezi s gumbićima na svakoj strani) meni su genijalna stvar, nosila sam ih cijelo vrijeme dojenja, po ljeti kratki rukavi, po zimi dugi i udobne tajice ispod, gumbiće nisam ni zakapčala, samo bi se ustala, podojila bebu i nazad u krevet.
Jedino sam za porod zeznula i obukla jednu za dojenje i ta je odmah išla van upotrebe, drugu sam brzo zakrvarila pa sam ostala na zadnjoj. Za porod je dobra i skroz obična jer ćete ju odmah skinuti, a dojenje kreće na odjelu, kad bebu po porodu stave na prsa dignu spavaćicu do vrata pa nije važno kakva je.
I da, spavaćice sam uzela na placu na Črnomercu i Trešnjevki, 80-100kn. Sad ću za porod uzeti neku skroz običnu, što tanju
Ni ja to ne gledam niti čitam. Pokušavam izbjegavati što više. Stalno sanjam nešto povezani što se dogodilo dan prije, vjv bi i tako nešto sanjala i drugi dan bila ne mirna skroz. Ne treba mi dodatan stres, sama si ga dajem nekad 😅
E da, ja sam prijevremeno rodjena beba, imala sam nesto manje od 2kg. Muz je imao skoro 4kg i promasio je termin porodjaja za skoro sedmicu tj beba rodjena nakon termina :) tako da nadam se da ce nasa curica biti zlatna sredina :)
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Upravo sam osjetila neko skakiljanje iznutra, par puta, jel moguce da je beba u pitanju? Citam da su neke zene tako osjecale. Koja su vasa iskustva? Meni na prvu nije beba pala na pamet vec sam se ko debil uzela ceskat po stomaku i btw bilo je na lijevoj strani, jel moguce bebu tu osjetit il je uvijek “u centru”. U potpisu: neznalica
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Upravo sam osjetila neko skakiljanje iznutra, par puta, jel moguce da je beba u pitanju? Citam da su neke zene tako osjecale. Koja su vasa iskustva? Meni na prvu nije beba pala na pamet vec sam se ko debil uzela ceskat po stomakui btw bilo je na lijevoj strani, jel moguce bebu tu osjetit il je uvijek “u centru”. U potpisu: neznalica
To ti je beba 🥰 I ja sam tako na pocetku osjetila, kao skakljanje pa mjehurice i tek kasnije pocnes osjecati micanje i udarce. Ne mora ti biti u sredini, beba jos ima puno mjesta pa se stalno vrti.
Moram se pohvalit da se moja bebica malo podignula u maternici ili malo okrenula, tako da i ja već dva dana osjetim one ugodne pokrete/udarce o kojima većina priča🥰🥰🥰
Moram priznati da sam do sada bila baš malo i zabrinuta oko mog dojma bebinih pokreta koji nisu nimalo ugodni dok su bili usmjereni na mjehur😬
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav.. Trudna sam 13tj i dr mi je dao 2×2 Utrogestan da pijem..Primjetila sam da kad ga popijem imam vrtoglavice,osjecam malaksalost.. Da li je moguce da je zbog njega? I nije mi cak ni rekao zbog cega sa pijem tu terapiju pa sam pomalo i zabrinuta. Moze savjet,hvala
Iva909
Pozdrav.. Trudna sam 13tj i dr mi je dao 2×2 Utrogestan da pijem..Primjetila sam da kad ga popijem imam vrtoglavice,osjecam malaksalost.. Da li je moguce da je zbog njega? I nije mi cak ni rekao zbog cega sa pijem tu terapiju pa sam pomalo i zabrinuta. Moze savjet,hvala
Moguće da su ti neke nuspojave, pitaj doktora da ga koristiš vaginalno, onda su navodno manje smetnje.
I ne brini neće ti štetiti, zovu ih još i čuvari trudnoće.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Upravo sam osjetila neko skakiljanje iznutra, par puta, jel moguce da je beba u pitanju? Citam da su neke zene tako osjecale. Koja su vasa iskustva? Meni na prvu nije beba pala na pamet vec sam se ko debil uzela ceskat po stomakui btw bilo je na lijevoj strani, jel moguce bebu tu osjetit il je uvijek “u centru”. U potpisu: neznalica
To ti je beba 🥰 I ja sam tako na pocetku osjetila, kao skakljanje pa mjehurice i tek kasnije pocnes osjecati micanje i udarce. Ne mora ti biti u sredini, beba jos ima puno mjesta pa se stalno vrti.
🥰🥰🥰 pa divno, nisam to tako zamisljala, pratit cu ubuduce i gledat da pomazim fino stomak a ne ko luda cesem se i kontam, kakve su ovo sad situacije 😂
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji