Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Dominique_i_bebita
    26. Veljača 2021. 18:18

Najbolja preporuka koju imam za magnezij je taj magnezij klorid, nazalost uzasan je za konzumirat, to je kao sol koja se rastopi u vodi i ima uzasan gorki okus..ali..mene ni jedan misic nije zaboljeo, niti jedan grc, niti jedna upala - a hodala sam 14 dana po 30+ km dnevno jednom prilikom, zato sam ga i pila. 
    Al vjerujem sa ce i neke kapsule bit ok za ove vrste grčeva..ja ih dosad nisam pila al bih mozda mogla pocet jer osjecam grceve zadnjih dana
    .
    Haha bome ste korisne info nabacile oko poroda, međice, robice, spavacica..ja svakako isto planiram kupit neke pidzame, ne nuzno ni spavacice, mozda jednu, koje cu i inace nositi, jer ne podnosim imat nesto doma sto ne nosim..vidjela sam u h&mu lijepe a prakticne, a ove sve "za dojenje" su ko suho zlato, em precjenjene em rijetke.
    .
    Za porod sam pustila njemu na izbor, al racunam da ce ic samnom gadljiv je al zeli biti podrska..a i meni ce znacit pogotovo jer je prvi put, al to sto kazete, nece gledat u pip nego bit pored mene tak da mislim da ce mu to bit podnošljivo..

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Bojana2017
    26. Veljača 2021. 19:35

Kiflica

Haha, zasto ne zelite muzeve u rađaoni? 😂🙈
    Jesu li preveliki panicari pa bi vas samo nervirali ili ste vi sramezljive pa ne zelite biti gadne pred njim?
    Meni je malo bed da on vidi sve te grozote, ali mi vise znaci to da je uz mene, i on zeli biti prisutan i uvjerava me da mu ne mogu biti gadna nikako i da to nije bitno. 😂🙈

Ja sam rodila da nisam nijednom vrisnula, smatram da se trebamo koncentrisati na to šta na babice/doktor govore a ne vrištati i gubiti snagu, jer stvarno nije lako. Imam dosta visok prag tolerancije boli i ako sam jednom to odradila kako treba bez njega, ne želim to mijenjati 🤣🤣😂
    Paničar nisam, a ni on, ali jednostavno sam tip žene kojoj odmaže to neko bodrenje i navijanje nekoga ko nije u mojoj koži i ko mi ne može pomoći. To bi me samo iznerviralo da mi on govori šta da radim i kako, bla bla.
    To je naravno samo moje mišljenje i stav i potpuno razumijem žene koje žele muževe u rađaoni, ali ja nisam taj tip 🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Kiflica
    26. Veljača 2021. 19:52

Bojana2017

Kiflica

Haha, zasto ne zelite muzeve u rađaoni? 😂🙈
    Jesu li preveliki panicari pa bi vas samo nervirali ili ste vi sramezljive pa ne zelite biti gadne pred njim?
    Meni je malo bed da on vidi sve te grozote, ali mi vise znaci to da je uz mene, i on zeli biti prisutan i uvjerava me da mu ne mogu biti gadna nikako i da to nije bitno. 😂🙈

Ja sam rodila da nisam nijednom vrisnula, smatram da se trebamo koncentrisati na to šta na babice/doktor govore a ne vrištati i gubiti snagu, jer stvarno nije lako. Imam dosta visok prag tolerancije boli i ako sam jednom to odradila kako treba bez njega, ne želim to mijenjati 🤣🤣😂
    Paničar nisam, a ni on, ali jednostavno sam tip žene kojoj odmaže to neko bodrenje i navijanje nekoga ko nije u mojoj koži i ko mi ne može pomoći. To bi me samo iznerviralo da mi on govori šta da radim i kako, bla bla.
    To je naravno samo moje mišljenje i stav i potpuno razumijem žene koje žele muževe u rađaoni, ali ja nisam taj tip 🤷🏼‍♀️

Haha joj da, i mene bi nanerviralo da krene navijati, derat mi se na uho i bodrit me ko da je na tekmi! 😂 Mislim da ce moj dobit uputu da bude tih i miran, samo da bude kraj mene i da me drzi za ruku, to je sve sta mi treba.😁 Dobro je sto mozemo birati zelimo li muza uz sebe ili ne, pa neka si svaka napravi kako se osjeca najbolje.♥️

mara5
    26. Veljača 2021. 20:30

Mamice koje ste vec prosle porod, spavacice za dojenje da ne?
    Ili bilo kakva?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    26. Veljača 2021. 20:31

Tj ne samo za porod, nego za boravak i poslije?

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

MariLove12
    26. Veljača 2021. 20:35

Ajmeee koliko info!! Da mi je itko ikada rekao da će mi neka žena masirati međicu...  odlično. Ja se baš veselim porodu. Muž se skoro onesvijestio kada smo na zaručničkom tečaju slušali o oplodnji i jajnim stanicama - gradivo 4.osnovne hahaha, problijedio je jadan, tako da mi na porodu nebi koristio jer bi ga oživljavali barem 5 puta  

It's a boy! 💙

Mallla
    26. Veljača 2021. 20:37

Bojana i Sassy i ja sam dio tima koji ne želi muža blizu. Nije bio prvi put, ne dam sad ni drugi. Kad je tolika bol ne treba mi da me gleda, dira ni da diše 😃 išao bi mi na živce garant. A u ozbiljnim i pogotovo bolnim stvarima ja sam solo najjača!
    Rađa se u bolničkim spavačicama tako da krvi nema po našim spavacicama, eventualno ako uložak pusti kasnije. A imam svoje dvi iz C&A, samo ako nađem neke na bretele (tanke naramenice) to bi uzela jer bude vruce jako. Al spavacice su stcarno prakticne radi trbuha i spolovila, više čak nego za dojenje, jer ne zatežu i prozračno je.
    Tweetyca onda za tvoju bebicu bacamo laku okladu od 51cm i cca 3700

url=https://lilypie.com]

🌸TiKiDi🌸
    26. Veljača 2021. 21:13

Tweetyca teska je to tema... I bolna... Meni jako bolna pa sam preskocila i nisam gledala Provjereno. Zalosno kako nekad dr. nemaju empatije prema takvim stvarima. Uzas.
    Sto se tice pratnje. Ja ne bih mogla bez muza, on ide sa mnom. Uzasno se bojim i ne zelim to prolaziti bez njega. Samo da bude tamo i drzi me za ruku mi je dovoljno. 
    Bila je neka stranica na fejsu s tim spavacicama za dojenje, ja ih imam jedno 4, bile su ful jeftine oko 50-ak kuna, a ok materijal. Posluze. Iako sam ja vise za pidzame. Najbolje bi se osjecala u tajicama i potkosulji, ali ne znam hoce mi u tome bit vruce. 🙄

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

miska
    26. Veljača 2021. 21:13

Ja sam rodjena 2 tjedna prije termina, imala sam 2500g i 50cm. Muz je rodjen sa 3200g. Po sadasnjim mjerama na ultrazvuku beba je mrvicu manja, nema na koga biti velika beba.
    Sto se tice muza na porodu, rekla sam mu da bi htjela da bude sa mnom. Rekao je da hoce, pa se nadam da nece tamo past u nesvijest 😅 Moj brat je bio prisutan na carskom, zeni pored glave, kaze nista se ne vidi jer stave onu plahtu. 

26. Veljača 2021. 21:17

Tweetyca vidjela sam i raspala se. Uvijek sam bila osjetljiva na bebe ali u trudnoći još više, plačem na bebin plač doslovno ako čujem 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.