Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    miska
    28. Veljača 2021. 07:01

Bas ste sve slatke sa trbuscicima! 😍
    Ja se sad nisam dugo slikala. Ja imam po gradji jace noge i siroke bokove pa sam se svugdje udebljala, stomak mi je onako u sirinu nije full okrugao pa se osjecam kao bure za kupus 😅

Olivera
    28. Veljača 2021. 08:09

Naš jučerašnji Pepco shoping
    https://ibb.co/fX9hLWT

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

ana0310
    28. Veljača 2021. 08:32

Ja imam zabranu svega, cak ne tolko strogo od gin kolko od muža pa on napravi kaj treba, a ja skuham rucak i poperem to malo suda nekad 😅 

2021. M 💗

mara5
    28. Veljača 2021. 08:45

Mirjam odlicne, obozavam mom kroj!
    .
    Olivera preslatko! 🥰
    .
    Ja nemam pse, ali znam iz svoje okoline da to bude bas velika ljubav prema bebicama.

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

28. Veljača 2021. 08:49

Jel vas bude bebe noću? Mene mali noćas počeo bubati oko pola 3, ja otvorim oči šta je sad, zašto sam budna, ne moram na wc.. kad mali krene ritat, ja sam se samo nasmijala 🤣 Piše mi u app da bebe u ovom tjednu uspostavljanju neki svoj ritam spavanja koji nije nužno paralelan s našim 😆🙈

Aneee
    28. Veljača 2021. 09:12

A ja imam samo nju i ona je bas razmazena navikla da je sama zato me brine...a vidim vi imate 2 ili više psica 😁
     Olivera bas je slatko..pepco je zakon. Mi kad dođemo u hrv, obavezno pepco i nakupujemo robice za malu od brata, svaki puta 😁  
    Ana bas to više od muža zabrana nego od gina 😂 pomalo mi neke stvari smetaju, jer nisam navikla da sve ostalo oko mene rade a ja da mirujem 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    28. Veljača 2021. 09:13

Mirjam2

Jel vas bude bebe noću? Mene mali noćas počeo bubati oko pola 3, ja otvorim oči šta je sad, zašto sam budna, ne moram na wc.. kad mali krene ritat, ja sam se samo nasmijala 🤣 Piše mi u app da bebe u ovom tjednu uspostavljanju neki svoj ritam spavanja koji nije nužno paralelan s našim 😆🙈

Mene moj obavezno u jutro po mjeguru buba da sto prije ustanem na wc 😂😂

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

MaryClear
    28. Veljača 2021. 09:19

Ja nocas cojelu noc spavala na lijevom boku i oko 4 ujutro me probudi jaka bol, kao npr kad trebam doboti mengu pa mi je muka od boli, ne znam jel ce biti proljev ili menga.... Otisla sam na wc da vidim sta je, malo piskila i nista, boli, muka, znoj me skoro oblio... Vratim se u krevet na lijevi bok nisam mogla jer me bas to pritiskalo... Skuzila sam da mi se malena bas nabila naprijed, bas je bila tvrda izbocina... Morala sam legnuti na desni bok pa se nakon nekog vremena smirila bol... Htjela sam ju zadaviti 🤣🙈😅 zloćkica malena, još nije ni izašla pa radi sranja 🙈🤣

Mallla
    28. Veljača 2021. 09:32

Bas ste sve lijepebtrudnice, sa odlicnim haljinama, samo snimam haljine...najudobnija odjeca. Obucem tu i tamo trudnicke hlace al haljine su zakon!
    Ima i moje trbusine podosta, pitat ce me opet do kraja jesu li dvije bebe unutra!?
    Sto se odrzavanja kuce tice to uglavnom radim sama kao i prije ali u manjem intenzitetu. Prozore i onako operem mozda 1 mjesecno a i rjeđe...a ovo wc i ostalo po kuci odradim ja, al to ide brzinski. I iskreno najteze mi je usisavanje do mjere da gledam nabavit novi usisivac jer ovaj koji imam mi ide na zivce. Usisavanje preuzme muz, al mene nervira kako on to radi 😄 Nemam zabranjeno nista za radit, al poucena prvim iskustvom pokusavam sebe stedit, n3kad se zaboravim pa muz zuga zasto nosim nesto tesko i slicno.
    Olivera preslatke stvarcice i da definitivno je Pepco odlican. Meni je daleko al kad naiđem opustosim ga. Super im budu haljinice za djevojcice, jako povoljne a mojoj maloj su najdraze!
    Ovo sto se tice grceva i probave sjecam se i u prvoj T da mi je u 2 puta bilo tako jako bolno al tada nisam znala jos sto su trudovi. A sad sam se prepala jer je bolilo kao pocetni trudovi uz nagon za kakanjem i to mi je bilo ajmeee, ne znam jel moram kakat il je nesto ozbiljnije...dozivjela sam pravo ciscenje.
    Bubanje bebe, najaktivnija je kad ja legnem znaci oko 23h je party i znam je osjetit u noci...za sad joj je ritam ko u seke u 23h oko 4h, oko 8h i onda po danu mir. I stvarno pred kraj prve T ritam bubanja je bio identican ritmu buđenja u prvih mj dana po rođenju. Doduše sad ova bebuska jos ima vremena mijenjati!

url=https://lilypie.com]

ana0310
    28. Veljača 2021. 09:45

ana.b.

Anabas to više od muža zabrana nego od gina 😂 pomalo mi neke stvari smetaju, jer nisam navikla da sve ostalo oko mene rade a ja da mirujem 😅

Da fakat zivcira 😅 al trenutno nemam bas drugog izbora zbog posteljice preko usca pa cu istrpiti uz nadu da se ce pomaknuti 🤞🏻🤞🏻
    Mirjam da, mene moja mala zna probuditi nekad u noci, al srecom je najaktivnija ujutro i navečer 😄

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.