Ajme i ja sam danas čistila, a budna sam od pola 5 jutros jer ova mala nema mira i valjda nikad ne spava 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ valjda će kad izađe biti bolja i mirnija 🙏🙏🙏.
Sad sam okupala Iskru (ćerku), ja se istuširala i ležim pred tv-om s pola litre čaja jer se osjećam pregaženo.
Valjda od nespavanja i svega 😔
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Valjda samo ja spavam po 10 h dnevno i nemam nagon za ciscenjem, nego napokon nakon tolikog lezanja uzivam u setnji i suncu... mozda me u zadnjim mjesecima ulovi sindrom gnježdenja 😆. Mislim da bi ciscenje wc-a stvarno mogle uvaliti muzu, nije bas najoptimalnije da trudnica udise domestos i da sagnuta upire cetkom u wc...
Ja sam danas odlicila ne cistit nista, za promjenu. Dan sam provela vani i uzivala! Sl sinoc me probava prepala, toliki bolovi i grcevi da nisam bila sigurna jel rijec o trudovima ili probavi...sve je proslo dobro na kraju al sam sw bas prepala.
url=https://lilypie.com]
Ja sam danas odlicila ne cistit nista, za promjenu. Dan sam provela vani i uzivala! Sl sinoc me probava prepala, toliki bolovi i grcevi da nisam bila sigurna jel rijec o trudovima ili probavi…sve je proslo dobro na kraju al sam sw bas prepala.
To se meni desilo jedan dan da nisam znala jel probava ili grčevi, bila su 3 intenzivna jedan za drugim i rano jutro prije magnezija. Idući dan se ponovilo ali slabiji intenzitet i nakon što sam popila Mg.
A jučer me žgaravica ubila, i to više nema veze s hranom koju jedem jer me počela peć na prazan želudac a ja gladna bila, kad sam pojela je bilo još žešće pa sam uzela rennie i jela bademe da mogu zaspat 🥴
Nije ovo jos gnjezdenje, ovo je tjedna obavez 😅
Ja ne spavam dugo jer jos uvijek radim, pa imam ritam budjenja... a sto se tice sunca, jedva cekam da hvatam zrake zato niti poslije posla ne odmaram nego bris van.
.
Ma nekako mi se neda objasnjavat sve i paziti nadgledat, znam da sam luda 🤦♀️
A sredstva sam uzela frosch, jedino bas u wc skoljku stavim domestos i sve radim sa maskom.
I peglam, sve ostalo muz obavi. 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Nije ovo jos gnjezdenje, ovo je tjedna obavez 😅
Ja ne spavam dugo jer jos uvijek radim, pa imam ritam budjenja… a sto se tice sunca, jedva cekam da hvatam zrake zato niti poslije posla ne odmaram nego bris van.
.
Ma nekako mi se neda objasnjavat sve i paziti nadgledat, znam da sam luda 🤦♀️
A sredstva sam uzela frosch, jedino bas u wc skoljku stavim domestos i sve radim sa maskom.
I peglam, sve ostalo muz obavi. 🤭
Haha ti samo radis i cistis i peglas, a sve ostalo muz radi😂 nezz sta je ostalo. Ajde, kad mozes i zelis, bravo.
Tweetyca neka se on isprsio, tako treba, ima da nas malo maze i paze, brzo ce proc ovaj period i nazad na staro.😂
Ma ja inace ne cistim s jakim sredstvima, isto kupujem sve neke bio laganije sprejeve...malo sam posustala u trudnoci, prebacila na muza sve sta je teze, a on nije bas nesto redovit, no mene uopce ne smeta ni da sve ne blista...
Ostalo: kuhinja, usisavanje, brisanje bodova, prasine, sirenje vesa, sudje, zajedno kuhamo.. ima svega nije ciscenje wc jedino sto se treba cistit bar kod mene 😅
Mrzim peglat kosulje i muske i zenske 😖
Ali kad sve volim imat opeglano, od gaca i potkosulje pa na dalje 😏😅 njemu nista ne znaci tako da on svoj ves odmah sprema u ladicu.
Kao sto kazes, dobro je dok mogu i hocu, vidit cemo kad stomacina bude do zuba kako cemo 🤰😛
🙅♀️30, 🙋♂️29
Hahaha i ja jučer i danas stalno nešto čistim, ali stvarno cijeli dan nalazim sta bi mogla čistiti 😅😅 doduše smo imali i goste, ali ja ne stajem 😅 zato se sad raspadam koliko me leđa bole. Sutra nedjelja dan za odmaranje 😂
Wc čisti mm, jer od početka rekao da ja ne smijem i stvarno mi neda 😄 ali oke kad on puno radi onda ja bar malo dezifinciram 🤭
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Nina27, sjetila sam te se nedavno javi se ako nas citas :)
Znam da si bila dosta u guzvi na poslu.
Kako si i kako tvoj deckic?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Izgleda da je samo meni doktorica rekla da ne radim po kuci: tipa usisavanja ili pranja prozora sto zahtijeva istezanje... bas bih voljela da uzmem stvar u svoje ruke jer je muz lijen ali ne usudjujem se :) mislim da je to rekla jer sam svojevremeno imala stalno smedjarenje. Radim neke sitnije poslove samo i kuca je vecinom u neredu zato
muzu tu i tamo malo prasine ne smeta toliko
👩🦰 - 31
👨- 40
Baby girl <3
Sortiraj odgovore
Najstariji