https://www2.hm.com/de_de/productpage.0927213003.html
Ove sam uzela L, ali i M bi bile dobre, Al ja volim te šlampaste stvari, a i sigurno će se popunit. Poslikam sutra 🙂
Evo i mene od prije 2 dana 🙂🎊
https://ibb.co/LndmzQr
Moj muž je i ranije češće čistio WC mod mene (djevica u horoskopu i vojnik) pa je detaljniji od mene, a sada pogotovo od kad sam trudna 😆😆 a što se tiče po kući, ja volim kuhati pa to češće ja radim, a oko ostalog čišćenja kad je m kući on to preuzme a kad je na terenu ja malo prođem ( odnosno nastojim što manje isprljati 🤣🤣🤣 on radi tjedan tjedan 😆
Mi smo danas krenuli u šetnji pa smo završili doslovno planinareći po nekim kozjim putevima, muž se htio odmah vratiti al ja sam inzistirala da mogu... Sad mi je neki pritisak čudni i čini mi se da sam ipak pretjerala, al bebica ima party u stomaku pa mi je lakše jer znam da je ok...
Mateja preslatko 😍
Al ovo što kažeš djevica u horoskopu i wc školjka🤣 Kod mene identično, to moram ja očistiti jer ne vjerujem da bi on to napravio toliko detaljno 🤣 I isto vrijedi za brisanje poda 🤣 Bolje da ne dira moje metle 🤣
Mateja preslatko 😍
Al ovo što kažeš djevica u horoskopu i wc školjka🤣 Kod mene identično, to moram ja očistiti jer ne vjerujem da bi on to napravio toliko detaljno 🤣 I isto vrijedi za brisanje poda 🤣 Bolje da ne dira moje metle 🤣
Onda sve znaš 🤣🤣🤣 danas je prao auto sat vremena i kad je otišao s autopraonice bio je naživciran jer nije navodno dobro stakla očistio 🤣🤣🤣 ja nisam ništa primjetila 😆😆 tako da mu rado prepustim čišćenje 🙂
A bas ste lijepe, pravi okrugli trbuscici :) Ana preslatka slika s pesekom
.
Ciscenje i ostale stvari po kuci..pa ja sve sama radim..ko je tu lud hahah, al kak sam doma ni ne zalim se bar neka zanimacija, a i volim cistit..jedino sam muza trazila da pere tus kabinu jer sanitar mi bas smrdi da mi dode muka. Nekad se isto zanesem pa me malo zaboli trbuh ili osjetim neku slabost pa nakon kaj se malo protegnem bude dobro :)
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Matea bas si zgodna 🥰 ja baš volim vidjeti trudnicke trbuscice 😊😊
Ja jedva dočekala toplije vrijeme da mogu neku haljinu 😂
Stalno mi žao sad davati novac na trudnicku odjeću, ali eto ipak sam naručila par stvari sa shein i jedva čekam da stigne 😁
Jel imate i vi psice? Mene malo strah kako će moja reagirati na bebu kad dođem doma 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Cure predivni su vam trbuščići svima😍
Mi smo jučer malo pretjerali sa šetnjom, ponijelo nas divno vrijeme, pa ostatak dana nisam imala volje za ništa. Obzirom da je 4 ujutro a ja budna kao da je podne, razmišljam da li da se sad uhvatim krpe i metle ili rađe ipak kakve knjige za razbibrigu🙂
Btw, nakon šetnje je pao neplanirani shoping u Pepcu, imaju super stvarčice za bebe od organskog pamuka, poslikam kasnije pa stavim.
ana.b. mi imamo dva psa, i unatoč brigi svih ostalih kako ćemo sa dva psa imati bebu u kući (naročito moja sveki brine), ja se uopće ne brinem oko toga, sigurna sam da će psići prihvatiti svog malog prijatelja🐕
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Ja malo malo kupim neku trudnicku robu. Zadnje sto sam kupila su spavacicu za dojenje, haljinu, tuniku, potkosulje za dojenje (jer ja bez njih ne mogu zivjeti a sve su mi sad male 😅)
Ciscenje - odmah sam rekla da mi ne pada na pamet ribati wc i tus kabinu, to on radi. Ja kuham i perem sudje. Sa pranjem vesa, usisavanjem, brisanjem prasine mi isto pomaze. Peglam samo sto moram, kad idemo negdje da nije izguzvano. Pranje prozora mi ne pada na pamet 🤣 Kad zatopli onda cu ga zaposlit da i to obavi. Pa ako koji mjesec nisu u stanju pomoci povremeno tih par stvari obaviti, mislim stvarno. 🤔
Spavanje doslovno kako kada. Ima noci kad se probudim u 3,4 i ne mogu vise spavati barem do 6 pa onda malo odrijemam. A nekad super spavam.
Mateja preslatko 😍
Onda sve znaš 🤣🤣🤣 danas je prao auto sat vremena i kad je otišao s autopraonice bio je naživciran jer nije navodno dobro stakla očistio 🤣🤣🤣 ja nisam ništa primjetila 😆😆 tako da mu rado prepustim čišćenje 🙂
Neki dan isto moj muz oprao savrseno auto, jos je i bijeli pa to mora blistati. Sutradan idemo do trgovine, a na krovu se ptice pokakile, znaci bas puno, i samo nas, nijedan od susjedovih. A on ljut, sve psuje, govori daj mi 2,3 eura sitno da odem to oprati, ne mogu to gledati. Jos ga ja zezam peri peri, sutra ce opet hahahaha 🤣🤣 Srecom pa nisu.
Tako da sam i ja mom muzu bez problema uvalila ciscenje wc-a i tusa.
Evo mi od prije 3 dana slika 😄https://ibb.co/b75pX5V
Jao sto je dobra slika i pas kako cuva trbuh 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji