Mirjamodmaraj, nadam se da nije nista i da ce proci❤️
Cure u DE znate li mozda kak je sad ograniceno putovanje do HR? Test moram radit prije nego idem kuci, to zdravstveno pokriva/ne pokriva? I sta kad se vracamo natrag? Karantena?
Najbolje provjeri na sluzbenim stranicama bas za svoju pokrajinu, jer nije u svakoj isto i mislim da su bas ovih dana mijenjali pravila oko karantene u povratku.
Da bas kao sto miska kasze najbolje provjeriti na službenim stranicama...jer i mm je bas eto od jučer na godišnjem, ali nećemo ići jer sam pročitala da po povratku moramo donijeti negativan test i svejedno uz test 10 dana karantene...a toliko godišnjeg nije uzeo, a ni testovi u hrv nisu baš jeftini kad gledam
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Mene trbuh svrbi i zateže ali još nema nikakvih flekica ili strijica. I mali me baš buba, mislim da je promijenio pozu jer ne osjećam više bubanje po mjehuru nego poviše oko pupka, tako da grčevi imaju smisla, očito se sva širim.
.
Lucky, mi za Božić išli zadnje. Testiranje smo obavili u obližnje testzentrum, rezultati stigli u roku 48 sati. I nije nam bila obavezna karantena po ulasku jer su testovi bili negativni. Po povratku u DE smo se prijavili Online, i obvezali se na karantenu 10 dana jer nismo radili test ponovo, pošto sam ja doma a muž u homeoffice. Tak ćemo i sad za Uskrs ❤️
Mi krecemo u subotu navecer, jel se stignemo testirat u petak onda? Hoce doci rezultati? Ne smije proci 48 sati od testiranja ili od dolaska rezultata? Ii gdje ste se to prijavili online za natrag?🙈
Joj ne sjećam se. Al ak krećete u sub onda možda testiranje u čer ili pet navečer. Mi smo se testirali četvrtak ujutro i krenuli na put u sub ujutro, rezultati nam stigli 20km prije granice 🙈
Da bas kao sto miska kasze najbolje provjeriti na službenim stranicama…jer i mm je bas eto od jučer na godišnjem, ali nećemo ići jer sam pročitala da po povratku moramo donijeti negativan test i svejedno uz test 10 dana karantene…a toliko godišnjeg nije uzeo, a ni testovi u hrv nisu baš jeftini kad gledam
Negativan test po povratku ako trebaš na posao među ljude. A testira se na granici u DE i tu ne plaćaš, samo kad bi u se u Hrv testirala
I ja ću danas malo više odmarati, baš osjećam da mi treba. Također imam kao grčeve u trbuhu. Za sada ne pijem nikakav magnezij. Koji vi uzimate, imate li neku preporuku?
Diasporal uzimam u kapsulama. Ok su za doziranje, jedna ima 150mg
Ne ne, dobro Anakaze, sad su donjeli da moras u karantenu u svakom slucaju po povratku i tek nakon 5.dana karantene se mozes testirat po vlastitom trosku, inace 10 dana karantene…
ako sam ja to dobro procitala..
Gledam za centar tu nas pise testiranja od 10-12 od pon do petka, a mi krecemo na put u subotu oko pol 11 navecer😬
Da, mi nismo morali imati test pošto smo smo si mogli "priuštiti" karantenu.
Vidi na ostele test centre. Mi imali jedan koji radi jutarnja testiranja, par km dalje koji taj isti dan radi popodne.
Magnezij ja uzmem navecer nekad onaj sto se rastopi u vodi. Pomogne mi sa cirkulacijom navecer, inace mi znaju umrijet noge i ruke :D
.
Sto se steznika tice, Carriwell ima slicne kao taj Anita baby belt, ja sam jos uz taj Carriwell uzela i Nexcare maternity support jer ima pojas koji ide od donjih ledja ispod stomaka i jedan koji ide preko stomaka (https://www.3m.com/3M/en_LB/p/d/v000142122/). Ne mislim da iti jedan od ovih za trudnice zapravo steze trbuh, vec ga vise podigne
E pa to podizanje me i zanima..a gdje si kupila? Gledam malo po ovim online ljekarnama..nemaju. Mozda imaju uzivo, a za online nije navedeno
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Je, ispričavam se, krivo sam se izrazila, ovo je pojas za trudnice, a steznik ide nakon poroda
Ma ja isto mogu u karantenu nije problem uopce, ali muz mora na posao..
Jel ima veze u kojoj pokrajini se testiras? Jer smo mi skroz na granici pokrajine
E tako je i kod nas...ja sam doma pa mi je svejedno, ali mm mora na posao. Pa se nama na ovih 5 dana godišnjeg i ne isplati ići za hrv...ma uzas, ja već ludim oko ovog svega uvezi korone.
Evo ovo sto sam ja citala
https://ibb.co/CM3LntJ
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ma ja isto mogu u karantenu nije problem uopce, ali muz mora na posao..
Jel ima veze u kojoj pokrajini se testiras? Jer smo mi skroz na granici pokrajine
E tako je i kod nas…ja sam doma pa mi je svejedno, ali mm mora na posao. Pa se nama na ovih 5 dana godišnjeg i ne isplati ići za hrv…ma uzas, ja već ludim oko ovog svega uvezi korone.
Evo ovo sto sam ja citala
https://ibb.co/CM3LntJ
Da baš je bed kad muževi moraju na posao, a nama svejedno...
Ja se već sad malo brinem da mi mama neće moć doć na ljeto kad rodim ☹️ Ona isto mora na posao, planirala je biti 2 tjedna ovdje. Kvragu sve
Sortiraj odgovore
Najstariji