Ja dosla sa hitne posto su me probudila bolna probadanja u trbuhu… I ispostavilo se da jedna beba odlično napreduje i odgovara tjednu trudnoce 8+6 dok druga beba ima slabe otkucaj srca i sada je na 7+6, kasni tjedan dana… Pa me malo bacilo u depru sve to skupa… Doktorica nije optimisticna za drugu bebu. Imam slijedeci pregled za tjedan dana kod ginekologinje pa cemo vidjeti kakvo je stanje… Uglavnom na sve sam spremna.
Nadamo se da će sve biti u redu🤞🤞
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Drage moje, molim vas za vaše mišljenje ili savijet ukoliko je neka upoznata sa nečim sličnim.
Ovako: nakon drugog spontanog uradila sam poprilično nalaza i pokazala mi se neka vrsta trombofilije, ne standardna nego kao ipak neki blago povećani rizik zgrušnjavanja. Dr. na prošloj kontroli nije bio siguran da li mi uvesti neku terapiju ili ne, a sada je rekao da ipak bi preventivno uveli niskomolekularni heparin ili fragnim(ako sam dobro shvatila) , s tim da je naveo da prošla dva spontana nisu povezana s trombofilijom. Na moje pitanje šteti li preventivna terapija plodu odg. je da je trudnoća stanje u kojem nisu poželjne nikakve dodate terapije.
Ja sad ni sama nissm sigurna, da li da idem privatno na drugo mišljenje???
Oprostite na dugom postu.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Usput ja padam u nesvijest od igle, nisam sigurna da ću se moći sama bosti 😱
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Drage moje, molim vas za vaše mišljenje ili savijet ukoliko je neka upoznata sa nečim sličnim.
Ovako: nakon drugog spontanog uradila sam poprilično nalaza i pokazala mi se neka vrsta trombofilije, ne standardna nego kao ipak neki blago povećani rizik zgrušnjavanja. Dr. na prošloj kontroli nije bio siguran da li mi uvesti neku terapiju ili ne, a sada je rekao da ipak bi preventivno uveli niskomolekularni heparin ili fragnim(ako sam dobro shvatila) , s tim da je naveo da prošla dva spontana nisu povezana s trombofilijom. Na moje pitanje šteti li preventivna terapija plodu odg. je da je trudnoća stanje u kojem nisu poželjne nikakve dodate terapije.
Pozdrav, ja sam sa MPO trudnica, vas čitam već neko vrijeme jer za sad izgleda da ću imati ljetnu bebu
Na tvom mjestu bih išla kod specijalista, ali da, to je standardna terapija kad postoji opasnost od spontanog radi trombofilije i radi nje trudnice uspijevaju iznijeti trudnoću do kraja i roditi zdravo dijete
A davanje injekcija je stvarno lako, svaka MPO trudnica je to prošla. Prvu nas je strah, nakon toga je to igrarija. Realno, ne bi nam dali da si sami dajemo injekcije da nije lako.
💔💔💔
Mirjam 2, baš mi je žao, drži se i razmišljaj pozitivno. Mi žene smo čudo, i nadam se da ćeš za tjedan dana imati lijepe vijesti.
Meni je pregled u pon ujutro, i nakon svega jedva čekam. Treba mi to da znam da je sve u redu. S obzirom na prethodni spontani i to da nemam uopće mučnine, i još sad ove tvoje vijesti, skroz me strah. Ja se toliko dobro osjećam da me to sad brine. Tu i tamo osjetim lagano stezanje, i i dalje me bole cicke ali to je to. Imam izvrstan apetit, spavam ko top, a piškim ko vrtno crijevo🤣🤣🤣🤣
Što se tiče ulja ja od početka koristim Alverdeovo organsko ulje za trudnice. Ima kupiti i Dm - ao dođe 30 tak kn. Prekrasno miriše jer je spoj sljez ovog, arganovog i maslinovog ulja. Meni je top.
Držite mi fige za pregled i da bude sve u redu.
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Draga orhideja upadam s proljetnica, dosta cura koje imaju neke mutacije da bi održale trudnoću dobivale su heparin (njega je inače teško dobiti)
Tako ako ti nudi terapiju, ja bi uzela - nije na odmet zatražiti stručno mišljenje i privatno
Ako te bude strah pikati, uvijek možeš zamoliti sestru opće prakse da u početku ideš do nje ili dragog podučiti da te pikne
Želim ti bezbrižnu trudnoću do kraja
Koliko ohrabrenja može dati jedna ovakva grupa 🥰.
Ne bih se uopće dvoumila da ni sam dr. (hematolog) nije bio na vagi za terapiju, ali kao s obzirom na dva spontana kojima zasigurno nije uzrok ova vrsta trombofilije, preventivno bi uveo 1x dnevno injekciju uz kontrolu kks prvih mj. Dana.
Ja se samo brinem da ta terapija ne bi štetila plodu ukoliko nije neophodna.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Ne bih se uopće dvoumila da ni sam dr. (hematolog) nije bio na vagi za terapiju, ali kao s obzirom na dva spontana kojima zasigurno nije uzrok ova vrsta trombofilije, preventivno bi uveo 1x dnevno injekciju uz kontrolu kks prvih mj. Dana.
Draga Orhideja1, ja sam trenutno na heparinu. Odmsh su mi uveli čim sam ostala trudna jer sam imala prije 10 god. trombozu sinusa i kolegij ginekologa je odlučio da ga moram uzimati. Nitko nije spomenuo ništa da šteti plodu. Mislim da to nebi davali trudnicama da može štetiti bar ja tako mislim.
Ja sama sebi dajem injekcije u bedre. Imam modrice ali ništa strašno. Rekli su mi da je to normalno
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Draga Orhideja1, ja sam trenutno na heparinu. Odmsh su mi uveli čim sam ostala trudna jer sam imala prije 10 god. trombozu sinusa i kolegij ginekologa je odlučio da ga moram uzimati. Nitko nije spomenuo ništa da šteti plodu. Mislim da to nebi davali trudnicama da može štetiti bar ja tako mislim.
Ja sama sebi dajem injekcije u bedre. Imam modrice ali ništa strašno. Rekli su mi da je to normalno
Clio... Hvala i tebi na ohrabrenju, u ponedjeljak zovem gin. Pa vam javim kako stvari stoje. Mislim da mi se svega toga skupilo zadnjih dana , E. Coli u urinu, antibiotik, pa želudčana viroza, povraćanje, temperatura, pa drugi antibiotik jer je onaj prvi agresivan za želudac i sad ovo kod hematologa pa sam valjda osjetljiva na sve.
Od sutra sigurno sve kreće na bolje🌄
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Clio… Hvala i tebi na ohrabrenju, u ponedjeljak zovem gin. Pa vam javim kako stvari stoje. Mislim da mi se svega toga skupilo zadnjih dana , E. Coli u urinu, antibiotik, pa želudčana viroza, povraćanje, temperatura, pa drugi antibiotik jer je onaj prvi agresivan za želudac i sad ovo kod hematologa pa sam valjda osjetljiva na sve.
Od sutra sigurno sve kreće na bolje🌄
Sretno sa svime time...I ja bi imala te strahove.. 🥺, ali ne daj se, samo hrabro! 🥰🥰🍀🤞🍀
Ja imam u utorak isto pregled i bas me zanima sta ce mi gin reci... Prvi pregled 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji