Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Raven7
    14. Studeni 2020. 14:28

Ocito nas je dosta prvi puta trudno hahahha

➕4.11.2020.
    It's a boy 💙
    Termin poroda 09.07.
    Rođenje 20.07.2021.

[url=https://lilypie.com [/url

Hedwig.Z
    14. Studeni 2020. 14:30

Raven7

Ocito nas je dosta prvi puta trudno hahahha

Hahhaaha daaa!! 😂

MaryClear
    14. Studeni 2020. 14:33

Luckyy42

Lulu.Lu

Samoja6

Cure, imate li još uvijek "menstrualne grčeve"?
    Ja sam primijetila da mi noću budu intenzivniji! Ali noćas, i rano ujutro me bome baš počelo boliti! Malo je falilo da ne odem na hitnu…
    Sad se primirilo, ok je… Čitala sam i znam da je normalno da se maternice grči i širi, možda ne boli svih jednako? Baš me prepalo…

Da, ja imam još uvijek. Jučer i prekjučer dosta jako. Danas se smirilo. Bole me i ledja dole nisko, križa. Da li koju od vas isto to boli? Ne jako, ali onako kao menstrualno.

Takoder dole leda i malo pritisak neki u trbuhu..

Meni je isto prva trudnoća. I mene vec 5 dana grči... Nije cijeli dan, nego u fazama... Ali zna boliti vraški da mi dođe da odem na hitnu...
    Meni grudi uopce nisu napete, malo su bradavice osjetljive i to je to. Treci tjedan je od ovulacije... 

Samoja6
    14. Studeni 2020. 16:15

Da... Em je prvi put, em previše razmišljamo... 
    Trzam na svaku glupost, sve me brine, sve googlam i to je vjv najgora stvar što se može napraviti jer tek nakon toga sam u strahu! Bože dragi, na svašta možeš naletiti, svašta pročitati... Katastrofa!! 

23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
    Vrkuta (kad se sjetim 😅)
    Folacin
    Brisevi - 👍👌
    Papa - 👌👍
    Brisevi 2/2022 - 👌
    💙💙💙💙👣🎉
    1.6. 2022. Baby B
    4.8.2024. - Baby T

Hedwig.Z
    14. Studeni 2020. 17:04

Samoja6

Da… Em je prvi put, em previše razmišljamo…
    Trzam na svaku glupost, sve me brine, sve googlam i to je vjv najgora stvar što se može napraviti jer tek nakon toga sam u strahu! Bože dragi, na svašta možeš naletiti, svašta pročitati… Katastrofa!!

Eto, kao da sam ja pisala! 😅

MaryClear
    14. Studeni 2020. 18:39

cocolina

Ja isto na sve zivo skacem i takoder je prva trudnoca.Google je najveci neprijatelj kod takvih stvari

Ja sam zbog grceva nazvala ginekologa. Pojasnio mi zasto je to tako, te me narucio kod njega na pregled za svaki slucaj. U utorak idem. Ne razmisljam previse sta bi to sve moglo biti, jer sto manje znamo manje se sekiramo.... Siri se maternica i tocka 😅🤣 ako bude za ne izdrzati onda na hitnu, ali nadam se da ce brzo proci. Jedino mi je gin pojacao terapiju duphastona na 3 dnevno, pila sam inace dvije dnevno 

Ivo& Ivana💙♥️
    14. Studeni 2020. 18:40

Meni je druga trudnoća ali je prva zavrsila spontanim u 8 tt i danas umirem od straha.
    Danas nemam mucnine i odmah sam se prestrasila. Grudi me bole na dodir ali bas sam i ja pod nekim strahom pogotovo jer mi je pregled tek 4.12.

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Kiflica
    14. Studeni 2020. 19:49

Drage moje, i mene grcevi muce, ali citala da je to normalno. Tek kad sam malo i prokrvarila sam se prepala pred par dana i hitno otisla na pregled svojoj gin. Onda isto jedan dan bez simptoma, vec pala u depru da nece nista biti od svega. Ali, vec drugi dan krenule mucnine i sad me vec nekoliko dana drze mucnine i osjetljive grudi, pa sam nekako mirna da je sve ok. Mislim da je normalno da nam simptomi tako variraju, da se ne trebamo strasiti. Samo ako je uz jace bolove i krvarenje onda treba zvati hitno dr. 

Mallla
    14. Studeni 2020. 20:22

Hej cure večer!
    Malena123 hmm ja sam imala biokemijsku T u 1mj 2019. Bilo je tako da sam imala pozitivan test a onda me nakon 4 dana počelo boliti u leđima baš jako, stvorio se onaj osjećaj da znam da nije u redu. Počela sam po malo krvariti i nakon 2 dana potekla prava M. Sve se samo očistilo. Ali me je baš bolio trbuh i leđa. E al znam i primjer gdje je kod moje kume bilo veliko krvarenje a na kraju se ispostavilo da je to bio hematom koji je bio ispod bebe, pa je beba opstala. Mislim da dr. Ne može bolje ni vidjeti kad je prisutno krvarenje jer krv u maternici zamućuje sliku na uzv. Želim ti što pozitivniji razvoj situacije. Ako je dtvarno gotovo želim ti uspjeh već idući mjesec ❤️
    Što se tiče grčeva ja ih nemam, al već sam rodila prije 4god pa je moja maternica fleksibilnija. Ti grčevi ili žicanje su znak da se maternica širi, a kako se širi tako se i drugi organi po malo pomjeraju. Kad vas tako grči lezite tako da noge povisite ili da ležite na lijevom boku. Možete se i o tuširati, uglavnom tako se grčevi umiruju. Savjet za preživit T zdrave glave je mislite pozitivno, čitajte pozitivne priče, sve što vas ne opterećuje. Ako ne daj bože nešto krene prema lošem tada ćete se bavit time. Strah je normalan al probajte vjerovati svom tijelu!
    Mirjam2 želim ti da opstanu obadvije mrvice, nije rjetki kod blizanaca da je jedan razvijeniji od drugog. Svim srcem ti želim da opstanu oboje a najviše da nam ti budeš dobro ❤️
    Koliko vidim ima nas dosta s terminom 23.6. Pa to će bit baby boom day 😀

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    14. Studeni 2020. 21:28

Mallla

Hej cure večer!
    Malena123 hmm ja sam imala biokemijsku T u 1mj 2019. Bilo je tako da sam imala pozitivan test a onda me nakon 4 dana počelo boliti u leđima baš jako, stvorio se onaj osjećaj da znam da nije u redu. Počela sam po malo krvariti i nakon 2 dana potekla prava M. Sve se samo očistilo. Ali me je baš bolio trbuh i leđa. E al znam i primjer gdje je kod moje kume bilo veliko krvarenje a na kraju se ispostavilo da je to bio hematom koji je bio ispod bebe, pa je beba opstala. Mislim da dr. Ne može bolje ni vidjeti kad je prisutno krvarenje jer krv u maternici zamućuje sliku na uzv. Želim ti što pozitivniji razvoj situacije. Ako je dtvarno gotovo želim ti uspjeh već idući mjesec ❤️
    Što se tiče grčeva ja ih nemam, al već sam rodila prije 4god pa je moja maternica fleksibilnija. Ti grčevi ili žicanje su znak da se maternica širi, a kako se širi tako se i drugi organi po malo pomjeraju. Kad vas tako grči lezite tako da noge povisite ili da ležite na lijevom boku. Možete se i o tuširati, uglavnom tako se grčevi umiruju. Savjet za preživit T zdrave glave je mislite pozitivno, čitajte pozitivne priče, sve što vas ne opterećuje. Ako ne daj bože nešto krene prema lošem tada ćete se bavit time. Strah je normalan al probajte vjerovati svom tijelu!
    Mirjam2 želim ti da opstanu obadvije mrvice, nije rjetki kod blizanaca da je jedan razvijeniji od drugog. Svim srcem ti želim da opstanu oboje a najviše da nam ti budeš dobro ❤️
    Koliko vidim ima nas dosta s terminom 23.6. Pa to će bit baby boom day 😀

Hvala na ovim iskustvima! Puno znače čuti tako iz prve ruke.
    Ma i ja sam danas sva zabrinuta neka, ne osjećam se trudno 😅 ne znam kako da se izjasnim... Ne osjećam nikakve simptome, samo me sise bole na dodir.
    I da, imam još jedno pitanje.. Znači u četvrtak sam bila na pregledu. Po aplikaciji u mobu, u četvrtak mi je bilo da sam trudna 8+0 tjedana, a kad mi je radila ultrazvuk rekla mi je da je sve u redu, da je plod razvijen koliko treba za 7+3 tjedana. Nisam joj ništa spominjala da meni piše da je 8+0. Trebam li se zabrinuti? Ili je kasnije bila ovulacija? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.