Koliko ohrabrenja može dati jedna ovakva grupa 🥰.
Ne bih se uopće dvoumila da ni sam dr. (hematolog) nije bio na vagi za terapiju, ali kao s obzirom na dva spontana kojima zasigurno nije uzrok ova vrsta trombofilije, preventivno bi uveo 1x dnevno injekciju uz kontrolu kks prvih mj. Dana.
Ja se samo brinem da ta terapija ne bi štetila plodu ukoliko nije neophodna.
Draga Orhideja1, ja sam trenutno na heparinu. Odmsh su mi uveli čim sam ostala trudna jer sam imala prije 10 god. trombozu sinusa i kolegij ginekologa je odlučio da ga moram uzimati. Nitko nije spomenuo ništa da šteti plodu. Mislim da to nebi davali trudnicama da može štetiti bar ja tako mislim.
Ja sama sebi dajem injekcije u bedre. Imam modrice ali ništa strašno. Rekli su mi da je to normalno
Clio… Hvala i tebi na ohrabrenju, u ponedjeljak zovem gin. Pa vam javim kako stvari stoje. Mislim da mi se svega toga skupilo zadnjih dana , E. Coli u urinu, antibiotik, pa želudčana viroza, povraćanje, temperatura, pa drugi antibiotik jer je onaj prvi agresivan za želudac i sad ovo kod hematologa pa sam valjda osjetljiva na sve.
Od sutra sigurno sve kreće na bolje🌄
Bravo, razmišljanje pozitivno! I mislim da je svakako bitno imati povjerenje u doktore 😊 želim vam svu sreću!
Mirjam2 drzim fige da sve bude ok 🙏🤞
Meni i dalje smedjarenje.. bas mi nije jasno al dobro. Simptomi su i dalje svi prisutni pa se ne bojim. Zapravo ni ne stignem razmisljat uz svog malca i kucanske obveze.
Sta se tice strija ja sam ih dobila u 28 tjednu unatoc trackanju sa svim i svacim. Inace imam bas cvrstu kozu koja nije sklona celulitu al zato pucanju ocito je. Jos mi je stomak tigrast od prosle trudnoce tako da ako i dobijem koju novu u ovoj trudnoci necu primjetit (tjesim se 😅). Ma neka strija, izblijedit ce one, samo da nam bebaci dodju zdravi 😊
Cure, imate li još uvijek "menstrualne grčeve"?
Ja sam primijetila da mi noću budu intenzivniji! Ali noćas, i rano ujutro me bome baš počelo boliti! Malo je falilo da ne odem na hitnu...
Sad se primirilo, ok je... Čitala sam i znam da je normalno da se maternice grči i širi, možda ne boli svih jednako? Baš me prepalo...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure moje, imam pitanje. U cetvrtak sam bila 5+1 i prokrvarila. Ginekolog je na pregledu rekao da se grstacijska jedva vidi jer je sve krenulo van i da bi trebala poceti jace krvariti. Medutim evo vec treci dan danas meni brljavi a boli me kao menga. Jeli itko od vas imao iskustvo pobacaja doma? Kako to ide? Koliko traje? Sto ocekivati?
Cure moje, imam pitanje. U cetvrtak sam bila 5+1 i prokrvarila. Ginekolog je na pregledu rekao da se grstacijska jedva vidi jer je sve krenulo van i da bi trebala poceti jace krvariti. Medutim evo vec treci dan danas meni brljavi a boli me kao menga. Jeli itko od vas imao iskustvo pobacaja doma? Kako to ide? Koliko traje? Sto ocekivati?
E sad si me definitivno isprepadala! 😲
Žao mi je zbog toga, probaj na temi spontani pobačaj...
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Cure, imate li još uvijek "menstrualne grčeve"?
Ja sam primijetila da mi noću budu intenzivniji! Ali noćas, i rano ujutro me bome baš počelo boliti! Malo je falilo da ne odem na hitnu…
Sad se primirilo, ok je… Čitala sam i znam da je normalno da se maternice grči i širi, možda ne boli svih jednako? Baš me prepalo…
Da, ja imam još uvijek. Jučer i prekjučer dosta jako. Danas se smirilo. Bole me i ledja dole nisko, križa. Da li koju od vas isto to boli? Ne jako, ali onako kao menstrualno.
Jooojj, baš mi je žao! 😓😭
Takodjer i dalje imam grceve, traju i po 10-20sekundi i prestane tako da to jos uvijek toleriram.
Malena123, nemam iskustva, ali zelim ti da bude sve dobro😇
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Ufff dobro je... Mislim ja ih imam, ja mislim od prvog dana, ali danas me baš ono pošteno zabolilo, a s tim naravno i prepalo... Sad je već ok, rano ujutro je najgore... Sad sam se već počela ranije dizati na wc, pa možda i od toga, mjehur... Neznam!
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Ma i ja sam stalno u nekom strahu. Npr danas me sise manje bole, odmah si mislim zašto? Previše razmišljamo izgleda!
Sortiraj odgovore
Najstariji