Ne trebaš se brinuti LuLu.Lu sve je to Ok. Aplikacije računaju idealan ciklus, a rijetki su ti idealni. Uvijek je ok + - 5 dana! Čak kako trudnoća raste razlike mogu biti i veće! Ne mislim sad ekstra veće al kao što smo mi različiti (veći, manji, deblji, tanji) tako i našr bebice budu. Najvažnije je da ti je rekla da je sve u redu!
url=https://lilypie.com]
Hej zenske, evo da se i ja prikljucim 😊 bila sam na uzv sa 5t5d i sve je izgledalo u redu, iduci je za 2 i po tj i jedva čekam vidjeti bebu i cuti srce. elegantno me hvata panika, al se jaaaako trudim biti pozitivna 🙃
2021. M 💗
Hvala vam svima na podršci! ❤️ Ne dam se ja. Znam da je jedna beba u skroz dobrom polozaju a druga se nekako naguzila da mu se naravno tesko ocituju otkucaji srca i posto su imali prastari ultrazvuk nije ni cudo da ne ocitava dobro! I sama ginekologica kad me prvi put pregledavala je rekla neka podignem guzu i tek tada je locirala otkucaje i to je bilo sve normalno. Tako da s nestrpljenje cekam pon 23.❤️❤️
Sto se simptoma tice ja nemam vise bolnih grudi ali me tu i tamo ti grcevi uhvate. Isto sam se prestrašila, al kako sam bila na pregledu ispalo je da je u redu. Nego, kakvi su vam buščići? Meni se fakat nazire, nevjerojatno 🥰
Lulu.lu to je sve normalno, nikakvo preveliko odstupanje. I moze biti da ti je O nastupila kasnije.
Hvala vam svima na podršci! ❤️ Ne dam se ja. Znam da je jedna beba u skroz dobrom polozaju a druga se nekako naguzila da mu se naravno tesko ocituju otkucaji srca i posto su imali prastari ultrazvuk nije ni cudo da ne ocitava dobro! I sama ginekologica kad me prvi put pregledavala je rekla neka podignem guzu i tek tada je locirala otkucaje i to je bilo sve normalno. Tako da s nestrpljenje cekam pon 23.❤️❤️
Sto se simptoma tice ja nemam vise bolnih grudi ali me tu i tamo ti grcevi uhvate. Isto sam se prestrašila, al kako sam bila na pregledu ispalo je da je u redu. Nego, kakvi su vam buščići? Meni se fakat nazire, nevjerojatno 🥰
Lulu.lu to je sve normalno, nikakvo preveliko odstupanje. I moze biti da ti je O nastupila kasnije.
Sve bude okej 🤗🤗
2021. M 💗
I meni je po kalendaru na mobitelu izračunalo tjedan više, međutim izgleda da je ovulacija kasnije bila.
Što se tiče droba, nisam primijetila još ništa, osim danas kad mi je cijeli nekako čudan, malo tvrđi nego inače i cijeli dan imam lagane grčeve...
23.11.20- missed ab (😢✨) 9 tt
Vrkuta (kad se sjetim 😅)
Folacin
Brisevi - 👍👌
Papa - 👌👍
Brisevi 2/2022 - 👌
💙💙💙💙👣🎉
1.6. 2022. Baby B
4.8.2024. - Baby T
Hvala na odgovorima, sad sam mirnija 😊
A busici, pa i meni malo, barem muž tako kaže. Ja sam skuzila da ga ne mogu stisnuti onako za unutra, tako da definitivno se malo zadebljalo! 🥰
Mirjam2, vjerujem da tebi još i više, twinsici mali 🤗😍
Mene je muž odmah kad sam ga zvala nakon pregleda pitao da li se čuje samo jedno srce ili dva? 😅 Valjda se prestrašio posto moj brat ima blizance pa zna kako je to 😅
Mirjam2, meni se isto već vidi trbušćić, valjda je to normalno kad su duplići u pitanju❤️😁
👩🦰♂️31 god
👨🦱♀️34 god
👩❤️👨 Together since 2009, married since 2017
🤰+16.10.2020.
Bok cure..jucer sma vadila krv normalno krvnu sliku i biokemiju dobil sam radi tsh 8 eutirox od 0.25.Pa me zanima dali jos neka ima problema s stitnjacom? Uzasno se osijecam i dalje vec dva tjedna jedan obrok dnevno ostane u meni sve ostalo ispovracam uzas
Pozdrav, i ja imam problema sa stitnjacom na terapiji sam vec godinu i par mjeseci..Bitno da se pridrzavas terapije i pijes ju svako jutro nataste. Ja sam nedavno saznala da sam trudna pa pretpostavljam da ce mi sada terapija biti jos veca nego inace. Inace pijem eutirox od 75 preko tjedna a vikendima od 100.
Nemoj se previse brinuti, stitnjaca se hrani stresom,samo opusteno i bit ce sve ok. 😊
Pozdrav cure, zanima me je li koja imala temperaturu u trudnoci, ja imam 37.6 i povracanje. Sutra bih trebala na pregled ali sumnjam da ce me gin primiti s temperaturom 😕
Btw ne znam je li to opasno za dijete a ne zelim citati po google-u
Sortiraj odgovore
Najstariji