Pozdrav cure, zanima me je li koja imala temperaturu u trudnoci, ja imam 37.6 i povracanje. Sutra bih trebala na pregled ali sumnjam da ce me gin primiti s temperaturom 😕
Ja sam imala želudčanu virozu, povraćala sam cijeli dan i navečer sam imala temperaturu 37.7 koja je zbilja kratko trajala svega sat vremena. Ni ja sama nisam sigurna koje su moguće posljedice, a koliko sam čula nije to tako velika temperatura koja bi štetila. Svakako javi što ti je dr. rekao.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Pozdrav cure, zanima me je li koja imala temperaturu u trudnoci, ja imam 37.6 i povracanje. Sutra bih trebala na pregled ali sumnjam da ce me gin primiti s temperaturom 😕
Ja nisam al moje obje sestricne su bile prehlađena s virozom prvih dana trudnoce jer im je oslabio imunitet. To isto moze biti jedan od simptoma trudnoce.
Dali koja od vas ima probavnih smetnji? Meni su se od jucer mucnine smirile i sad se bojim uzasno zasto je stalo, ali imam probavnih smetnji. Uzasno aam napunita i imam grčeve tj. puna sam zraka od kojih mi budu grčevi. Pijem donat mg, pomogne ali aam i dalje napuhnuta
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Ja sam imala želudčanu virozu, povraćala sam cijeli dan i navečer sam imala temperaturu 37.7 koja je zbilja kratko trajala svega sat vremena. Ni ja sama nisam sigurna koje su moguće posljedice, a koliko sam čula nije to tako velika temperatura koja bi štetila. Svakako javi što ti je dr. rekao.
Ja nisam al moje obje sestricne su bile prehlađena s virozom prvih dana trudnoce jer im je oslabio imunitet. To isto moze biti jedan od simptoma trudnoce.
Dali koja od vas ima probavnih smetnji? Meni su se od jucer mucnine smirile i sad se bojim uzasno zasto je stalo, ali imam probavnih smetnji. Uzasno aam napunita i imam grčeve tj. puna sam zraka od kojih mi budu grčevi. Pijem donat mg, pomogne ali aam i dalje napuhnuta
I ja se mucim sa probavom, ako idem jednom, 2puta tjedno na wc to je super. Uzasno sam naduta i napuhnuta cijelo vrijeme. Sutra si idem po neki magnezij da pocnem pit.
Pozdrav svima, zanima me dali itko od vas ima probavnih smetnji? Ja evo vec 7 dana nikako ne mogu otic na wc,pocela sam pit Donat,jest suhe sljive, opcenito svaki dan jedem nesto kuhano, ali jednostavno ne pomaze.. Dali imate kakav savjet sta bi jos mogla probati.. Ne zelim se naprezati i kad krene jer sam na pocetku trudnoce i pojavio mi se smeckasti iscjedak pa pijem Duphaston.
Pozdrav svima, zanima me dali itko od vas ima probavnih smetnji? Ja evo vec 7 dana nikako ne mogu otic na wc,pocela sam pit Donat,jest suhe sljive, opcenito svaki dan jedem nesto kuhano, ali jednostavno ne pomaze.. Dali imate kakav savjet sta bi jos mogla probati.. Ne zelim se naprezati i kad krene jer sam na pocetku trudnoce i pojavio mi se smeckasti iscjedak pa pijem Duphaston.
Meni je receno kiwi na prazan zeludac pojesti
I ja sam uzasno napuhnuta, stomak mi je ostao jos od prosle trudnoce (nisam nikad bila mrsavica, pupasta sam 😅 ), tako da sam nedavno kupila par sirih majica da se ne kuzi bar jos malo jer stomak uvlacit vise ne mogu. Cure nemojte se bojat, grcevi kao menstrualni su skroz normalni, iako su meni izostali sada. Al u prvoj sam ih bas imala. Pa se zezam sama sa sobom da mi se kosti jos od prve trudnoce nisu stigle vratit na mjesto pa se nema sta sirit 🙈
Sto se tice mucnina, cure supsjecam s vama...ja sam do sada jednom samo povratila, al cim ustanem ujutro mucnina se javlja i sama pomisao na hranu tjera me na povracanje...na silu pojedem dorucak da mogu folnu popiti, ali inace katastrofa...samo da mi jos beba ne nastrada zbog toga sto ne jedem 🙅🏽♀️
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Cure koje imate zatvor ako nemate mučnine probajte sa chia sjemenkama. Meni su one najbolji izum za redovnu probavu. Ali sad ih ne mogu jer su mi mučnine jake i ne pada mi na pamet ih popit. Mnogi ih jedu s jogurtom ali meni su svakako gadne pa ih ja popijem s vodom (brže je). Stavim na večer dvije jušne žlice sjemenki, prelijem vodom ostavim preko noći a ujitro pomješam i popijem.
Za fibru, snižavajte je paracetamolima. Bitno je da ne bude pre visoka tj. Da nije vrućica.
A što se trbuha tiče, deblja sam ovako i onako pa sad je samo zaobljeniji i ispupčebiji... Izgledam duplo trudnija nego jesam 😀
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji