Boze, koje ste vi fit trudnice. Meni se vec nazire trbuh, ali to sam i ocekivala s obzirom da sam vec bila trudna i rodila prije god dana… Nemam problema s okolinom jer jako mali broj ljudi uopce zna za moju trudnocu pa nema ni pitanja. Tko skuzi skuzi, tko ne ne.
Nego… Dosao mi je rezultat Nifty-a. Sve je ok i cekamo curicu 💝.
Drago mi je zbog dobrog rezultata Nifty-a, sad si vjerujem malo mirnija...čestitam na curici💗
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Kiflice, super si, zavidim haha
Ja prijavljujem +8kg 😂 evo, ne znam šta reci i gdje to sve ide, ne izgledam si toliko veliko za takav plus, a i apetit sam izgubila, uopće ne jedem puno, ali vaga kaže tako… 🤦🏻♀️
https://ibb.co/m8x62jW
Preslatka! 😍 Gdje je tih 8kg? 🤣 Ja imala veci stomak prije trudnoce haha
Fakat covjece :D di su ti otisle?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Kiflica ja sam tri tjedna više trudna od tebe, a naspram tebi izgledam kao da ću sutra u rađaonu, baš si fit trudnica
.
A što se ljekova tiče definitivno su, nažalost, forumi bolji izvor informacija nego "stručnjaci".
Amber prošli tjedan sam išla pogledati u Zagreb Nuna mixx kolica, izgledaju kvalitetno ali čine mi se dosta glomazna i teška kad se sklope. O kojoj boji si ti razmišljala?
Inače ja imam trenutno trojbu oko kolica, Nuna mixx, I Candy lime ili Recaro Celona.
Pa te boje me bas muce, nisam mislila da cu bit ta luda zenska, najbitnije da su dobra, jel. Ali joj sto ja ne volim sve te crne, voljela bih nesto u boji.
Pa sad gledam birch (to je ona bijelo siva varijanta) ako uzmem Nuna Mixx ili eventualno granite (ta su svijetlo siva) ako uzmem Nuna Mixx Next. Ovu kosaru sam nabavila svijetlo plavu (mislim da je boja aspen, iz 2018 kolekcija) ali tih kolica nema nigdje vise, u Englesku ih ne uvoze uopce. Najsivija drzava u europi i kolica samo siva i crna, da crknes :D
Jesu ti se cinila teza od iCandy? Ta ima susjeda gore, ona je dosta zadovoljna sad (ima dijete od godinu i pol i u 36TT) ali kaze da su bila na tezoj strani spektra kad ih je kupila za novorodjence. MI zivimo u kvartu koji je gradski, ali su nam dva londonska parka u blizini jako divlja, nemaju stazice kao recimo Zrinjevac. :) Tak da mislim da bi ti tezi kotaci mogli biti spas.
Ni ja ne volim nikako crna kolica a njoj najčešće imaju kao izložbeni primjerak. Ako uzmem Nuna biti će to ova birch varijanta jer su mi ta najljepša, samo se još moram malo raspitati kako se ta svijetla kupola održava, jer tete u ovoj trgovini gdje sam bila i nisu bile nešto previše od korisnih informacija.
Znači što se težine tiče Nuna ti imaju cca 14 kg sa sportskim dijelom dok I Candy lime ima cca 10 kg, što i nije baš zanemariva razlika. A vezano za kotače, i jedna i druga kolica su ti za sve terene, znači sa velikim stražnjim kotačima.
A, da, razlika je to ipak. Kak se okrecu kotaci, jesi to probala? Meni se cini od prijateljice Ocarro da se bas ultra tesko okrecu kotaci na bilo kakvom zavoju, to bih voljela izbjeci. I mi cemo vjerojatno na birch ako se odlucimo pa plus ta plava kosara, ja zadovoljna.
Ali ima Dominique sigurno pravo, mislim da u tom rangu kolica (teska, dobri brendovi) vjerojatno nema losih opcija, stvarno postane pitanje detalja.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Tiki čestitke na dobrom testu i curi <3
A propos kave ujutro, nikad moju hirovitu stražnjicu nije potjerala na mjesto kamo i kraljevi ide pješice pa je iluzorno očekivati da će i sada :-) Ja sam ex pušač, elem ni ta kombinaciju moju nije potjerala na vc :-) meni je probava i inače malo sporija, kad se kreće i vježbam, odlično funkcionira i sad mi je najgore što je danima sve bilo ok i kako sam ušla u 2. trimestar, dočeka me belaj, nakon 3 dana onda ništa od duge nuže, a u ta 3 dana i mg i jogurti i variva i juhe i suhe smokve, datulje, šljive...i sinoć poludim i ugrijem si donat mg, bez greške je djelovao. To mi uvijek upali, fuj je, ali ja bih u sebe ugurala 200x fujastije stvari samo da zbavim :-)
Hvala cure, malo sam mirnija, neka se samo nastavi tako i bit ce sve ok😊
Kad smo vec u kolicima, koja su lagana, a prakticna. Ja sam niska i ne bih neka glomazna? Uputite me. Za sad samo skicam, slazem u glavi pa da mogu kupiti kad dođe vrijeme.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
I ugledat se čim više na Kiflicu s prehranom :-) kod tebe bome nomen nije omen :-)
Puno se natačem vodom i jedem dosta voća i povrća, a variva i juhe su mi najdraža jela, ali džaba mi :-)
Ja kupila jučer pirovo i heljdino integralno brašno - peći ću kruh i radit ću tjesteninu. Kupila chia i svaku večer ću si ih namočiti u baktiv, kefir, jogurt, acidofil...mijenjat ću vrste jogurta te pojesti kao 1. obrok. Taman se prije trudnoće skinem s mlijeka i pijem produženi espresso i nabrijavam samu sebe kako sam baš kul što pijem produženi espresso, a fuj je :-) i bude mi superodvratan i vratim se na mlijeko, ali ajde zamijenim ga zobenim pa je to prihvatljiva varijanta. Također sam kupila kvinoju, proso te ječam pa ću raditi ječmoto i prosoto, stavljati u salatice i sl. I krećem s hodanjem navečer :-) Ovo je moj pakleni plan
Tiki čestitke na dobrom testu i curi <3
A propos kave ujutro, nikad moju hirovitu stražnjicu nije potjerala na mjesto kamo i kraljevi ide pješice pa je iluzorno očekivati da će i sada :-) Ja sam ex pušač, elem ni ta kombinaciju moju nije potjerala na vc :-) meni je probava i inače malo sporija, kad se kreće i vježbam, odlično funkcionira i sad mi je najgore što je danima sve bilo ok i kako sam ušla u 2. trimestar, dočeka me belaj, nakon 3 dana onda ništa od duge nuže, a u ta 3 dana i mg i jogurti i variva i juhe i suhe smokve, datulje, šljive…i sinoć poludim i ugrijem si donat mg, bez greške je djelovao. To mi uvijek upali, fuj je, ali ja bih u sebe ugurala 200x fujastije stvari samo da zbavim :-)
Ovo me nasmijalo :D
topli donat zvuci dosta odvratno, ali pakleni plan ti je genijalan
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hvala cure, malo sam mirnija, neka se samo nastavi tako i bit ce sve ok😊
Kad smo vec u kolicima, koja su lagana, a prakticna. Ja sam niska i ne bih neka glomazna? Uputite me. Za sad samo skicam, slazem u glavi pa da mogu kupiti kad dođe vrijeme.
Ja ću za osobicu br.2 korisiti kišobran kolica Mutsy nexo osobice br.1 koja se u njima vozila jedva 2 mjeseca. Obzirom da su zapravo hibridna i imaju sve što mi treba za bebu (a to je 0ti položaj i velika kupola), a teže svega 9kg, kotači im se skidaju vrlo jednostavno na klik i kako se preklapaju na 3 dijela, odlična su za transport i odlaganje.
Amber sva troja kolica iz mog užeg izbora sam isprobala, jer video i recenzija je jedno a kad vidiš uživo nešto sasvim drugo. Uglavnom sa svima sam napravila đir po trgovini, lijepo su pokretljiva čak i jednom rukom (doduše prazna), fino se ponašaju u zavojima a i candy smo probali čak i po stepenicama dizati.
Uglavnom mislim da će kod mene presuditi koja će biti na kakvoj akciji tamo negdje u svibnju😂, bilo mi je za sad bitno samo suziti izbor dok mi se još da ići po trgovinama.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Cestitke na curici!! :) meni je doktor zaokruzio spooll wohoooo :D sad cemo se bacit frendica i ja na nacin otkrivanja i planiranje nekog mini okupljanja obiteljskog..
.
Jedino jos sto mi pada na pamet za zatvor su kao sto je netko rekao duge setnje ILI čepići? To nije nitko spomenuo a moze bit pravo olaksanje, mislim sigurno da nije dobro cesto ali ako bas ne ide onda bolje i to nego se patiti, a po mojoj logici nebi smjelo bit kontraindicirano trudnicama kad ne dolazi u kontakt s krvi niti s icim nego samo ide u debelo crijevo..evo ako je netko zainteresiran nek se jos raspita za tu opciju
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji