Evo meni prosli ti famozni 18-20 tjedna trudnoce kad bi kao trebao biti neki skok u velicini trbuha, a moj je jos mali 😂. Vidi se, tj. muz i ja ga vidimo jako jer znamo kako mi je inace, ali drugi ljudi se cude kad cuju koliko sam trudna, misle da sam par tjedana...
A moja mala nogometasica vec tako jako udara da i moj muz osjeti kad stavi ruku, cak i preko odjece!♥️😊😍🐇🎀
Pridruzujem se klubu prehladjenih 🙌🙄
Jel netko koristi neki p9sebni propolis, imam kod kuce bezalkoholni ali i na njemu pise da se ne preporucuje trudnicama 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
A ja se pridruzujem klubu kupljenih kolica!! :)) izasao je novi model Joolz hub pa su stara na rasprodaji, a pitam prodavacicu u cem je razlika, kaze ona to jos ni mi nismo otkrili xD tak da smo kupili ta Joolz Hub, jedna briga manje, a kolica nam po svemu odgovaraju onom sto smo trazili :)
.
Nemam problema ni s prehladom ni sa zatvorom hvala Bogu, sretno sa tim cure! Za zatvor bih predlozila da zapalite cigaretu hahah al kak smo trudne..iako mislim da bih ja u ocaju i to napravila jer me uvijek potjera, iako inace ne pusim nego sam tu i tamo znala zapalit.
.
Danas idem na pregleeeed, nadam se saznat spol, al sad me Tockica podsjetila da mozda nece bit moguce..pa cu isto morat cekat jos mjesec ili vise :/
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Stize slikica mog trbuscica u 5.mj.trudnoce😂. Nemam neku sliku od prije trudnoce na kojoj bi se vidjelo kako mi je inace jos manji...
https://ibb.co/NNGTYMD
https://ibb.co/9YKG3B9
Ja cu valjda buknut pred sam kraj trudnoce😊
Ne znam je li ovo hereticno reci, ali djevojke koje se mucite sa zatvorom i konstipacijom, jeste li probale kavu? Sad kad smo u drugom tromjesecju rizika nema (osim ako je za vas doktor rekao drugacije) dok god se drzite pravila do 250mg. Ja pijem pola salice kroz jutro i obavlja svoje ;)
Ako vas je i dalje strah, probajte kavu bez kofeina. Ima 10mg po salici sto je manje od caja (mislim i coca cole) a i dalje ima laksativna svojstva. Drzim fige!!
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Stize slikica mog trbuscica u 5.mj.trudnoce😂. Nemam neku sliku od prije trudnoce na kojoj bi se vidjelo kako mi je inace jos manji…
https://ibb.co/NNGTYMD
https://ibb.co/9YKG3B9
Ja cu valjda buknut pred sam kraj trudnoce😊
Ajme fakat te nema 😂 neka, nis ne beri brigu, zgodna fit trudnica, a jos jedes sve sto ti pase i sto smijes za svoju dijetu. Win win
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Gleda li netko mozda Nuna kolica? Tu kod nas je sve zatvoreno jos pa ne znam hocu li morati kupiti naslijepo 🙄 ali mama mi ih je bila vidjeti u Zagrebu i kaze da joj se cine dobra. Razmisljala sam i o Bugaboo (sa parkove i sume) ali mama kaze da joj se Nuna cine elegantnija i mrvicu uza/laksa.
Gledam Mixx ili Mixx next. Prijateljica bi mi prodala svoju kosaru, pa onda mozda kupim samo kolica jer nemamo auto pa mi se cini da mi jaje ne treba. Cure koje imate djecu a nemate auto (ima li takvih?), je li to okej plan ili sam sasava?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Super na dobrim pregledima od jučer i danas 😊😊
Jučer se nisam stigla bas javljati bili smo malo u poslu.
Ali što se tiče probave ja s tim nemam problema hvala bogu....a nos je zacepljen od početka trudnoće, ali ima nekad boljih nekad lošiji dana pa je oke 😄
Sinoć npr sam bas lose spavala bas zbog nosa 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kiflica ja sam tri tjedna više trudna od tebe, a naspram tebi izgledam kao da ću sutra u rađaonu, baš si fit trudnica
.
A što se ljekova tiče definitivno su, nažalost, forumi bolji izvor informacija nego "stručnjaci".
Amber prošli tjedan sam išla pogledati u Zagreb Nuna mixx kolica, izgledaju kvalitetno ali čine mi se dosta glomazna i teška kad se sklope. O kojoj boji si ti razmišljala?
Inače ja imam trenutno trojbu oko kolica, Nuna mixx, I Candy lime ili Recaro Celona.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Kiflica ja sam tri tjedna više trudna od tebe, a naspram tebi izgledam kao da ću sutra u rađaonu, baš si fit trudnica
.
A što se ljekova tiče definitivno su, nažalost, forumi bolji izvor informacija nego "stručnjaci".
Amber prošli tjedan sam išla pogledati u Zagreb Nuna mixx kolica, izgledaju kvalitetno ali čine mi se dosta glomazna i teška kad se sklope. O kojoj boji si ti razmišljala?
Inače ja imam trenutno trojbu oko kolica, Nuna mixx, I Candy lime ili Recaro Celona.
Pa te boje me bas muce, nisam mislila da cu bit ta luda zenska, najbitnije da su dobra, jel. Ali joj sto ja ne volim sve te crne, voljela bih nesto u boji.
Pa sad gledam birch (to je ona bijelo siva varijanta) ako uzmem Nuna Mixx ili eventualno granite (ta su svijetlo siva) ako uzmem Nuna Mixx Next. Ovu kosaru sam nabavila svijetlo plavu (mislim da je boja aspen, iz 2018 kolekcija) ali tih kolica nema nigdje vise, u Englesku ih ne uvoze uopce. Najsivija drzava u europi i kolica samo siva i crna, da crknes :D
Jesu ti se cinila teza od iCandy? Ta ima susjeda gore, ona je dosta zadovoljna sad (ima dijete od godinu i pol i u 36TT) ali kaze da su bila na tezoj strani spektra kad ih je kupila za novorodjence. MI zivimo u kvartu koji je gradski, ali su nam dva londonska parka u blizini jako divlja, nemaju stazice kao recimo Zrinjevac. :) Tak da mislim da bi ti tezi kotaci mogli biti spas.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji