Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    16. Veljača 2021. 15:09

Evo jos jedan clanak o klistiranju:https://www.krenizdravo.hr/zdravlje/klistiranje-kod-kuce-metoda-prednosti-i-nedostaci
    Vidite si malo, mozda bi bilo dobro konzultirati se s lijecnikom koliko cesto se smije, paziti da je sve cisto da si ne navucete jos kakvu bakteriju... ali eto, da imate i tu opciju na znanje ako bas nista ne upali, ni prehrana, ni setnja, ni kava, ni donat... da se ne mucite. :) 

• snje
    16. Veljača 2021. 15:13

Kiflica

A za probavu vam imam jedan prijedlog: klistiranje.
    Inace kazu da je zdravo kao neko proljetno ciscenje organizma, napravit si klistir… a posluzi i kao priprema za neke malo prljavije igre u bracnoj postelji .😊 Ja probala par puta, sama sam si ga napravila u kupaoni, kupljen klistir u ljekarni.
    Link za kupiti:https://www.kvantum-tim.hr/pumpice-za-klistiranje.html
    Opis kako se koristi:https://www.kvantum-tim.hr/news/index/view6 666/?id=379
    Pazite da koristite cist pribor i destiliranu vodu.

Klistiranje u bolnici mi je bilo zakon :-) i nisam razmišljala da bih si to mogla i sama raditi. Hvala ti za otvaranje vidika, pojma nisam imala da postoje ovakve pumpice i da se može u kućnoj radinosti napraviti :-) samo da se ne navučem :-) ;-)

Kiflica
    16. Veljača 2021. 15:14

Nadam se da vas nisam previse sokirala 🤣😂😁😊 
    Al gledam, bolje si spricnut destiliranu vodu nego sapun u guzu, kad su vec dosle ocajnicke mjere na red. 😆

Kiflica
    16. Veljača 2021. 15:16

snje

Kiflica

A za probavu vam imam jedan prijedlog: klistiranje.
    Inace kazu da je zdravo kao neko proljetno ciscenje organizma, napravit si klistir… a posluzi i kao priprema za neke malo prljavije igre u bracnoj postelji .😊 Ja probala par puta, sama sam si ga napravila u kupaoni, kupljen klistir u ljekarni.
    Link za kupiti:https://www.kvantum-tim.hr/pumpice-za-klistiranje.html
    Opis kako se koristi:https://www.kvantum-tim.hr/news/index/view6 666/?id=379
    Pazite da koristite cist pribor i destiliranu vodu.

Klistiranje u bolnici mi je bilo zakon :-) inisam razmišljalada bih si to mogla i sama raditi. Hvala ti za otvaranje vidika, pojma nisam imala dapostoje ovakve pumpice i da se može u kućnoj radinosti napraviti :-) samo da se ne navučem :-) ;-)

Eto, super, drago mi je! Kod kuce si na miru, pomalo, bez stresa u intimi, tako da ce ti sigurno biti skroz ok sko ti je i u bolnici bilo u redu! :) 

Ivo& Ivana💙♥️
    16. Veljača 2021. 15:40

Cure da se i ja javim. Citam vas svaki dan i upijam vase savjete i informacije ači nisam imala sto pisati. Danas smo bili na pregledu i decko moj se dobro razvija, za sad je sve uredu i samnom i s njim. Ja sam u mjesec dana dobila 1 kg, a ukupno 3 kg. Bebac je tezak 475 g. Kaze. dr. da je taman za svoju gestacijsku dob.😀🙏🤞

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

16. Veljača 2021. 16:58

Odlično Clio 😊

Ja sam danas prvi put vidjela kak mi se trbuh miče pod udarcima 😀 Cijeli dan je bio miran i onda je počeo lupat, pa sam mu pustila Mozarta i tu je opet bio miran, pa sam stavila Kings of Leon i on poludio (mamin sin❤️ 😆). Taman došao muž a mali opali 3 puta. 

Kiflica
    16. Veljača 2021. 17:04

Bravo za dobre preglede, nifty rezultate, vijesti o spolu! ♥️👍 haha, dobar ukus ima maleni! Ja se isto trudim staviti Mozarta, ali nakon minute ne mogu vise i prebacujem na neki rock..😁

Kiflica
    16. Veljača 2021. 18:44

Draga cocolina,  bojim se da ti ne znam pomoci oko toga, zvuci mi kao da bi trebala mirovati, a vjerojatno si i dobila takav naputak od svog ginekologa. Znam nekoliko cura koje su prelezale cijelu trudnocu, ali je sve na kraju bilo u redu. Ako ti se cini da je nesto drugacije i jace nego do sada i uplasi te, uvijek mozes nazvati hitnu i pitati ih za savjet... ♥️ 

miska
    16. Veljača 2021. 21:13

cocolina

Bok curee..cestitam svima na lijepim i dobrim nalazima.Ja i daljr muku mucim s cerviksom,smedim iscjedkom i kontrakcijama sve me to sve vise plasi ginekolog mi je na godisnjem a danas je bas grdro.Jel imate kakav savjet za to?

Ako duze vec traje, ja bi otisla na hitnu, pogotovo jer ti je gin na godisnjem. Cisto da provjere sve i da budes mirnija. Ja sam npr. pretprosli vikend isla na hitnu zbog urinarne infekcije, dobila antibiotik i sad sam ok.
    Javi novosti!

ana0310
    16. Veljača 2021. 22:52

cocolina

Hvala Vam punopuno..pratit cu sad akroz noc kako ce ici pa se ujutro zaletit ako se stanje ne smiri ili nedaj Boze pogorsa.
    Samo se nadam da me nece gledat kao nekog paranoicnog,ali boje da provijerim pa da je sve uredu nego da se nedaj boze zakomplicira nesto.Osjecam curu cijeli dan aktivna je i sve ali opet zbog cerviksa me strah kad se smanjio u mjesec dana sa 43 mm na 33mm.

Kako ste vi,bebice?

Nisi bezveze paranoicna, vjerujem se da bude sve okej ❤

2021. M 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.