Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bojana2017
    16. Veljača 2021. 13:18

Čestitke cure na dobrim pregledima i rezultatima 😀😀😀 ja čekam ponedjeljak i moj UZV 🙈🙈 
    Od 07.01. nisam bila na UZV 😱 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Amber
    16. Veljača 2021. 13:19

To ti je zapravo izvrstan plan Olivera, ako su sva okej, onda zbilja nema posebnog razloga ne kupiti koja god budu imala dobar popust. Kod nas su otkazani neki dani beba ali nadam se da ce ipak popusti neki biti na proljece... Valjda ce biti i samo na kolica, vidjela sam da ima na pakete sa svim, ali kak mi ne treba jaje... 

Hvala ti na iskustvu iz prve ruke! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• snje
    16. Veljača 2021. 13:20

Amber

snje

Tiki čestitke na dobrom testu i curi <3
    A propos kave ujutro, nikad moju hirovitu stražnjicu nije potjerala na mjesto kamo i kraljevi ide pješice pa je iluzorno očekivati da će i sada :-) Ja sam ex pušač, elem ni ta kombinaciju moju nije potjerala na vc :-) meni je probava i inače malo sporija, kad se kreće i vježbam, odlično funkcionira i sad mi je najgore što je danima sve bilo ok i kako sam ušla u 2. trimestar, dočeka me belaj, nakon 3 dana onda ništa od duge nuže, a u ta 3 dana i mg i jogurti i variva i juhe i suhe smokve, datulje, šljive…i sinoć poludim i ugrijem si donat mg, bez greške je djelovao. To mi uvijek upali, fuj je, ali ja bih u sebe ugurala 200x fujastije stvari samo da zbavim :-)

Ovo me nasmijalo :D

topli donat zvuci dosta odvratno, ali pakleni plan ti je genijalan

:-) ja sam ti jedna od onih koja ode na produženi vikend nekamo i fura svoju dragocjenu kakicu doma :-) jesam došla doma, za 10 min sam na vc :-)
    a topli donat...u rodilištu, kaže iskusnjara cimerica neće te pustit doma ako nisi kakala, ja u paranoji, već 2 dulocolaxa mi dali popiti, ja hoću ići doma danas, ekipa me čeka doma, skupljaju se bake i djedovi na ručku, ja moram doma danas, kaže ona laži da si obavila, ajme kak ću lagati, kaj ako se nešto iskomplicira... i veli ona meni daj evo ti jabuka i uvali mi donat i kaže ugrij ga na radijatoru (red veličine 4 ujutro, a vizita oko pol 7) i pojedem ja tu jabuku i grijem taj donat skoro do ključanja jer su radijatori bili kipući i radim neke lagane polukvazi trbušnjake kad u 6.15 bingoooo, ja na vc, a ona u kabini pored na tuširanju bila i ja vičeeem jupiiiiiiiii jesam ga, a čuj nju urliče jeeeeeeeeeee :-) ženska solidarnost u rodilištu je čudo :-)

• snje
    16. Veljača 2021. 13:32

Kad smo kod iskusnjara - kaže mi upravo frendica da si izvolim kupiti glicerinski čepić za svaki slučaj ili nek si pomognem kao naši stari - da si metnem komadić sapuna :-) nikad čula za ovu varijantu :-) ali sveki mi potvrdila da to zbilja je oldschool način :-) :-) ne znam za vas, al ak mi ne upali jelovnik obogaćen cjelovitim žitaricama i fuj topli donat, ja ću se i sapuna latiti :-)

Olivera
    16. Veljača 2021. 13:43

Amber

To ti je zapravo izvrstan plan Olivera, ako su sva okej, onda zbilja nema posebnog razloga ne kupiti koja god budu imala dobar popust. Kod nas su otkazani neki dani beba ali nadam se da ce ipak popusti neki biti na proljece… Valjda ce biti i samo na kolica, vidjela sam da ima na pakete sa svim, ali kak mi ne treba jaje…

Hvala ti na iskustvu iz prve ruke!

Nema na čemu🙂, a obzirom da nam se ne žuri nema smisla kupovati kolica dok ne vidimo hoće li nam što dati za manje para, pa poslije razbijati glavu što nismo čekali. Rekli su mi u trgovini da se uglavnom sva ta kolica čekaju max 10 dana. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

ana0310
    16. Veljača 2021. 13:59

snje

Kad smo kod iskusnjara - kaže mi upravo frendica da si izvolim kupiti glicerinski čepić za svaki slučaj ili nek si pomognem kao naši stari - da si metnem komadić sapuna :-) nikad čula za ovu varijantu :-) ali sveki mi potvrdila da to zbilja je oldschool način :-) :-) ne znam za vas, al ak mi ne upali jelovnik obogaćen cjelovitim žitaricama i fuj topli donat, ja ću se i sapuna latiti :-)

Ma joj, eva q cepic, malo prosetati i gotove muke 😄

2021. M 💗

16. Veljača 2021. 14:08

Snje, sestro po probavi 🙈 Skužila sam da nekad pali tipa da se nažderem slatkog ili nečeg što mi inače nije na  meniju. Samo da šokiram tijelo.
    Ja sam i čepiće probala, ili uopće nisu djelovali ili je djelovanje kasnilo. Tako da se bojim istog načina djelovanja s klistirom. 

Dominique_i_bebita
    16. Veljača 2021. 14:33

https://ibb.co/0rZLMkD 

Evo malo za nasmijat se 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Kiflica
    16. Veljača 2021. 14:52

Hvala na komplimentima, drage moje 😊🤗♥️
    Da, ta moja dijabeticka prehrana igra ulogu, ali i genetika, moja mama je rodila da da se nije bas ni kuzilo previse da je trudna. Bitno da je beba zdrava i da dobro napreduje, a mi smo kakve jesmo😙
    Snje, super je plan, odlicne stvari si kupila!
    Vale, ti si bas fit, ja sam samo mrsava, ali nemam te lijepe misice. I moram primjetiti kadu!♥️ Izgleda ogromno i masazno...san snova.

Kiflica
    16. Veljača 2021. 15:00

A za probavu vam imam jedan prijedlog: klistiranje.
    Inace kazu da je zdravo kao neko proljetno ciscenje organizma, napravit si klistir... a posluzi i kao priprema za neke malo prljavije igre u bracnoj postelji .😊  Ja probala par puta, sama sam si ga napravila u kupaoni, kupljen klistir u ljekarni.
    Link za kupiti: https://www.kvantum-tim.hr/pumpice-za-klistiranje.html
    Opis kako se koristi: https://www.kvantum-tim.hr/news/index/view6 666/?id=379
    Pazite da koristite cist pribor i destiliranu vodu. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.