Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sassy
    15. Veljača 2021. 16:13

Od kako sam trudna mucim se s zapusenim nosom i sekretom, znaci non stop sam kao prehladjena i ne vidim da se to povlaci, buduci da znam da je “od trudnoce” nisam nikakve kapi ni koristila jer sam se navikla da kisem i pusem nos :)
    Problema s grlom nisam imala al sigurno da su caj i med dobra kombinacija (i sigurna).
    Snje imala sam ja kao sukrvicu i kasnije smedjkast iscjedak, nikad nisam skontala sta je bio uzrok al primijetila sam da je bilo jace kad se naprezem(pri povracanju) tako da moguce da je povezano s tim jakim naporom ako te muci stolica. Inace meni se pojavljivalo i dok sam mirovala tako da mislim da su napor i grcenje samo izbacili to iz mene - sta ga inicijalno uzrokovalo - ne znam. Dokle god je UZ dobar i nema hematoma- proci ce 🤞

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Olivera
    15. Veljača 2021. 17:10

tweetyca

E meni je zadnjih tjedan dana vec nos konstantno pun. Malo iritantno. I libido nula bodova. XD
    .
    Olivera - zasto ne mozes omegu? Omega kiseline ili sam nesto krivo shvatila xD

Mogu omegu ali ne ovu koju su mi u ljekarni prodali kao najkvalitetniju. Kad sam došla kući sam tek skužila da piše da se ne preporuča trudnicama (ja sam isto kriva jer sam to trebala pročitati u ljekarni ali sam računala oni znaju). Tek sam nakon toga išla čitati zašto se određene omege ne preporučaju trudnicama, zato jer sadrže veliki omjer EPA naspram DHA koji utječe na razrjeđivanje krvi. Trudnicama treba DHA (tipa almagein prenatal sadrži 250 mg DHA i svega 50 mg EPA) jer on utječe na razvoj mozga djeteta. Inača ja pijem andol (što su u ljekarni znali jer sam i to kupovala) zbog blage trombofilije i uz to ni slučajno ne smijem uzeti još i veliku koncentraciju EPA. Sorry malo sam se raspisala

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

• Leptirica 90🦋
    15. Veljača 2021. 18:23

Ćao drage mame nova sam ovdje.pozdrav ovo mi je prva trudnoća.prava ljetna beba.

Azospermia

Rio
    15. Veljača 2021. 18:39

Znate kako su kod nas u Slavoniji liječili začepljen nos kad smo bili klinci? Na štapić za uši pozamašna količina svinjske masti i guraj... 😂 
    To su blažena doba kad je rakija liječila SVE, mast začepljen nos, kupus temperaturu, krumpir ubode od pčele Itd... 🤣 
    Sretno curama koje idu na preglede uskoro 🥰

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

mara5
    15. Veljača 2021. 18:51

Leptirice dobro dosla 🤗
    Moj pregled prosao super, malisa spava 😴 i drzi rukice spojene kod glavice pa smo u isti glas doktorica i aj rekel moli se 🙏😂😂😂

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

• snje
    15. Veljača 2021. 19:10

Evo, muz kupio Isla moos pastile za grlobolju

MariLove12
    15. Veljača 2021. 20:16

I ja sam za grlobolju/blagi bronhitis/upaljene sinuse koristila pastile islandske lišaj, inhalirala se, ispirala grlo čajem od kadulje i vjerujem da me to spasilo (trudnice ju ne smiju piti), puuuno caja meda i limuna :) Kadulja djeluje antibiotski i vjerujem da pomaže više nego pastile. Držite se cure 

It's a boy! 💙

Mallla
    15. Veljača 2021. 20:42

Probat cemo sve domace samo da je lakse disat 😊
    Snje nisam imala problem sa krvarenjam iz vagine al iz guze da, naime iskočili su hemeroidi koji su pucali zbog tvrde stolice al uspjela sam to dosta brzo rjesit. Inace znam da se zna iz vagine pojaviti sujrvica al nije mi se dogodilo.
    Bolnica Split ono što znam iz priča od prijateljica je da se jako forsira prirodni, vaginalni porod bez dodataka ičega, dakle čekaju full tvoje trudove bez poticaja dripom i sličnim (to su iskustva od njih) pa se znalo dogoditi da na krahu idu na hitni carski jer zna ženama "prirodno" potrajat pa se izgubi energija. Uglavnom vjerujem da to nije pravilo. E sad što se tiče nekih posebnih tretmana vjerujem da se može aki se dogovoribprije.

url=https://lilypie.com]

matea1989
    15. Veljača 2021. 21:15

tweetyca

E imam pitanje za Dalmatinke - znam da je u KBC Split prije porod bio onako tipicni stavi te na stol rasirenih nogu pa radjaj. Dal se sta promijenilo jel znate?

Ja ti pojma nemam, ovo će mi bit prvi susret s istim, nadam se da neće biti puno traumatično... Sad koliko su nove metode uveli ne znam, planirala sam ići na trudnički tečaj pa se tamo nadam saznati više... Evo ovdje stavljaju obavijesti o trudničkim tečajevima i predavanjima, bude dosta često organizirano tako da sam planirala negdje kroz travanj ići...

https://m.facebook.com/Patrona%C5%BEna-djelatnost-Doma-zdravlja-Splitsko-dalmatinske-%C5%BEupanije-106760860925639/

• Tonka55
    15. Veljača 2021. 21:57

Ja sam već treći put u 2 mj prehlađena.. Najbolje je sve to što je MariLove navela..
    Neki dan sam pričala sa prijateljicom i ona kaže da bi bila sretnija da su je pustili da ima svoje prirodne trudove nego što su ju toliko jako davali taj drip, a mala nije bila spremna u pozi za izać i to je trajalo 15 sati.. A ona umirala od bolova.. Već je epiduralna popustila, ona izgubila snagu.. Sad kaže da ne bi ni epiduralnu, samo želi za drugo dijete tj da ima samo želju da ju puste da sve ide svojim tokom, a ne da sile.. (Zg) 

👨‍💼30 💓 👩‍💼28
    Naše malo čudo je napokon na putu 🤰🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.