Ja se samo javljam nakon jos jednog dana kolicarenja po internetu. Olivera, mama je opet isla gledati Nunu jer sam joj rekla da si prijavila da su teska slozila se s tobom da su mozda nepotrebno teska, kaze da joj se model Triv cini puno laksi i odlican za sve kojima bas ne treba da idu po sljunku. Mi idemo puno po sumama pa nisam uvjerena da ce Triv biti dosta, ali koliko vidim ti kotaci su isto prilicno solidni i sustav amortizacije isto, tako da mozda tebi dolazi u obzir Triv umjesto Mixx ili Mixx Next. Evo samo javljam dojmove jer ja razmisljam sad o obojima :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Hahaha ja se tako nasmijem na ovom forumu Snje super ti je plan, od sutra se prikljucujem, pocinje korizma pa sam nadobudno odlučila ne konzumirati rafinirani šećer i općenito jesti zdravije budući da nisam normalna i jedem nekontrolirano
Vale slične smo građe, ni ja ne vidim di je to otišlo ali doslovno svaki dan mi se kilaza penje, sad sam već na +7 kila. Ali super si, koji mišići 👌 Tiki super za rezultate
Cocolina, slažem se sa curama, ne brini tko će šta reći na hitnoj, ti i beba ste najbitnije... ❤️
It's a boy! 💙
Cure cestitam na dobrim pregledima i odlicnim rezultatima testova!
Kiflice pa da osim što vježbaš i imaš skroz zdravu prehranu, kažeš imas i gene da prate tvoj izgled, pa super, zašto ne, svi mi volimo vidjeti takve iznimke. Što kažu cure jedini minus je što će nas ikrugle prije pustit preko reda 😄
Vale pa kod tebe se tih 8 fino rasporedila, dobila sexy guzu 🤣
Zatvor, hmm idem svako cca 3 dana pa ne smatram to zatvorom jer inace sam cesca samo uz chiu ili slicne pomagace. Ono sto mene pocelo mucit je nesanica, probudim se oko 3h, žedna, piški mi se, ne spava mi se. I onda zaspem oko 5 ko top pa mi se ekstra teško dignut u 7 i na posao. Ovo mi je bilo i u 1T samo tada nisam radila pa je bilo ok, a sad je teže. I inače sam spavalica i top me ne može probudit a sad nek bilo što šušne ja sam budna!
Cocolina nemam iskustva sa skračivanjem cerviksa ni smeđarenjem ali bolje pregledat i bit miran, pa ako treba u bolnicu nego zanemarit pa ne daj bože žaliti što nisi nešto poduzela.
Klistir, čepići, sapun neće naškoditi cure, samo valja imati mjeru! Ako hrana ne pomaže, ni aktivnost ni voda a baš vas smeta zatvor onda fino ono gore mavedeno pa što vam god draže!
Kolica - na kraju se sve svede na naše osobne preferencije i potrebe, netko voli full size, netko midi netko small isto i za boje i za sve, a što se upotrebljivosti tiče mislim da su svaka dobra i posluže svrsi.
Ja čekam idući tjedan i pregled, ušla sam u 6mj današnjim danom, vrijeme mi tako brzo prolazi a opet tako sporo. Od pregleda do pregleda imam dojam kao da su 2mj 😄
url=https://lilypie.com]
Cure cestitam na dobrim pregledima i odlicnim rezultatima testova!
Kiflice pa da osim što vježbaš i imaš skroz zdravu prehranu, kažeš imas i gene da prate tvoj izgled, pa super, zašto ne, svi mi volimo vidjeti takve iznimke. Što kažu cure jedini minus je što će nas ikrugle prije pustit preko reda 😄
Vale pa kod tebe se tih 8 fino rasporedila, dobila sexy guzu 🤣
Zatvor, hmm idem svako cca 3 dana pa ne smatram to zatvorom jer inace sam cesca samo uz chiu ili slicne pomagace. Ono sto mene pocelo mucit je nesanica, probudim se oko 3h, žedna, piški mi se, ne spava mi se. I onda zaspem oko 5 ko top pa mi se ekstra teško dignut u 7 i na posao. Ovo mi je bilo i u 1T samo tada nisam radila pa je bilo ok, a sad je teže. I inače sam spavalica i top me ne može probudit a sad nek bilo što šušne ja sam budna!
Cocolina nemam iskustva sa skračivanjem cerviksa ni smeđarenjem ali bolje pregledat i bit miran, pa ako treba u bolnicu nego zanemarit pa ne daj bože žaliti što nisi nešto poduzela.
Klistir, čepići, sapun neće naškoditi cure, samo valja imati mjeru! Ako hrana ne pomaže, ni aktivnost ni voda a baš vas smeta zatvor onda fino ono gore mavedeno pa što vam god draže!
Kolica - na kraju se sve svede na naše osobne preferencije i potrebe, netko voli full size, netko midi netko small isto i za boje i za sve, a što se upotrebljivosti tiče mislim da su svaka dobra i posluže svrsi.
Ja čekam idući tjedan i pregled, ušla sam u 6mj današnjim danom, vrijeme mi tako brzo prolazi a opet tako sporo. Od pregleda do pregleda imam dojam kao da su 2mj 😄
Što se tice nesanice i ja imam isti problem. Probudim se svako jutro oko 3.30-4 kao da je 8 i nemogu zaspati do 6 i tad kao i ti kao top zaspem a tad se moram ustat na posao. Ja se razbudim, onda se vrtim pa probudim njega a on mora se ustat u 5 za posao. Ludi samnom svako jutro 🙈🙈😂😂
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Amber pogledala sam i Triv kolica, definitivno su lakša i prozračnija nego Mixx, ali ja se ne mogu zamisliti da s tim kolicima idem po šumskim putovima. Obzirom da je naša mala obitelj, koja trenutno uključuje dva psa, isključivo po prirodi u šetnjama definitivno mi trebaju kolica za neravne terene.
Supatnice po nesanici u potpunosti vas razumijem jer se u ja budim oko 3-3:30 i onda nikako zaspati, tj dođe mi da zaspim 5 minuta prije alarma za buđenje. Mislila sam da su muke po nesanici ostale u 1. tromjesečju, ali očito su se opet aktivirale. Sad baš komantiramo kolegica i ja neispavanost, ja zbog trudnoće ona zbog menopauze🙈
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Hahaha ne mogu vjerovat...I ja se budim svaku večer oko 3 pa onda ne mogu zaspati do 6 pa onda opet zaspem u 6 i spavam do 8...evo taman se sad probudila po drugi put 🤣
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Onaj osjećaj kad se krećeš sređivati (khm,khm) za pregled i iz nekog razloga NEMA TOPLE VODE. 🤬🤬
Dobro jutro svima 🤣
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Dobro jutro žene moje, prijavljujem isto s nesanicom, probudim se oko 4 jer moram u WC i onda do 7 nema šanse zaspati, i oko 7 zaspim pa se jedva u 8i30 probudim piti tabletu. Srećom bar ne idem na posao, nezz kako bi funkcionirala....
To bijazurenje u nedoba je priprema za bebu :-) Ista stvar kod mene, ima nešto u toj trojci poslije ponoći :-), mene od samog početka sastavila nesanica + bolovi u bokovima i trnjenje pa s jastukom među koljenima spavam već tjednima. Još ako dodam svoju 5godišnju neman koja često žica da spavamo skupa pa me zgura na rub kreveta i nemirno spava....ujutro ne znam kako se zovem ni tko sam i zašto sam, a onda nabrzaka nadođem i na poslu, začudo, skroz solidno funkcioniram.
Malla, hehe ma kakvi, ne vjezbam ja, ja se pokusavam prisiliti poceti vec tjednima ali nista...samo odem u setnju tu i tamo. Nisam ja fit, kao recimo Vale, nemam tako lijepe misice, nego sam samo mrsava.
Nekad davno sam vjezbala i mogu reci da sam tad najbolje izgledala, a onda sam se ulijenila🤣
Amber, Olivera, jeste li mozda razmjsljale o maramama dok idete u sumu? Pricala mi je prijateljica da je njoj tako bilo puno lakse nego s kolicima, a i u ducanu s kolicima kad sam pitala za razne terene su mi rekli da bas za sumu nisu nijedna... hm, raspitajte se malo prije kupnje.
Sortiraj odgovore
Najstariji