Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lora27621
    26. Siječanj 2021. 11:25

Curke da prijavim svoje prvo bljuckanje 🙋‍♀️ 
    Mislila sam ako nije bilo do sada ni nece, al sam se dobrano prevarila...ovih dana mi je muka zab poludit

👩 26
    🧑31
    ➡️🤰 9/2020
    ➕ 17.11.2020.

Mallla
    26. Siječanj 2021. 11:59

Čestitke novim pišulincima 😁😊
    Boobaboo potpisujem za nosiljke! I ovaj dio beba i pod. Zapravo sve al ovo ističem. Ljulju nisam koristila pa ne znam iz osobnog iskustva. Ne mislim nabavljat ni sad. Bili smo pod tip i aktivna beba koja se s 4mj okretala na sve strane, s 6 se posjela sama. Ali imam ogradicu drvenu kojoj se razine podižu pa kad je beba jako mala služi kao dnevni krevet ajmo tako nazvat. To mi je bilo praktično. I naravno koristeno je do druge godne jer smo kasnije u nju trpali igračke a iz nje se može ulazit i izlazit (maknu se dvije drške).

url=https://lilypie.com]

26. Siječanj 2021. 12:42

Bojana, odbrojavam skupa do pregleda 🎉 I mene smiruju bebini udarci 😊
    Rio, Cestitke 💙
    Lora, zao mi je zbog bljuckanja. Ako te tjesi, moj zadnji val mučnina je bio u 14.tt i trajao par dana jos i od tada nema nista vise, bas sam fit 👍
    Negativ.ljubavi, kolica su lijepa, super ste prošli! 👍

sassy
    26. Siječanj 2021. 13:10

Jao ovdje samo ja ne znam spol :( a buduci da necu raditi prenatalne testove, nacekat cu se 😬
    Cestitke svima koji su otkrili spol i eto, sad znate koje boje robe za bebe gledate :)
    Da li vi imate probleme s desnima u trudnoci? Meni se pojavila jucer fistula i pukla je u toku dana, a insce desne su osjetljive ovih dana i krvare na pranje zuba? Jel ima nek rjesenje za to? Osim masiranja i cetkanja jer to svakako radim

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

sassy
    26. Siječanj 2021. 13:15

Btw moji su sacuvali neki krevetac/ljuljacku koju su meni kupili kad sam se rodila, mnoge bebe su prosle kroz nju i jos uvijek je u super stanju. I tako docekasmo da i moja beba ce da  koristi istu ljuljacku kao mama :) bas sam se nekako raznjezila. Jos uvijek nije kod mene posto je rano da donesem ali svakako vam slikam kad donesem

👩‍🦰 - 31
    👨- 40
    Baby girl <3

Kiflica
    26. Siječanj 2021. 13:26

Joj kako je lijepa ta trip trap stolica, i kvalitetna! Jako mi se sviđaju, nisam ih nikad prije vidjela. 
    Sto se tice ljulja, nekako me ne privlace jer znam da nisu bas najzdravija opcija, iako znam da bebi nista nece biti kratko vrijeme, da nitko nije lud da bebu stalno u tome drzi...mozda se i predomislim. No, vise me vuku kvalitetne i lijepe podloge. Ne bih one sarene sa slovima i jako bih pazila da je netoksican materijal. Ova mi je predivna: https://www.rajzaigracke.hr/tepih-za-igranje-bez-pvc-a-i-bpa-218x132cm-mali-putnik-0m-p268891?utm_source=jeftinije&utm_medium=products&utm_campaign=jeftinije_products&utm_content=pp_1
    Sta mislite, sviđa li se i vama? 

Kiflica
    26. Siječanj 2021. 13:34

Iskusne mame, gdje stavite bebu kada idete na wc? Ili otusirati se? Ili dok kuhate? Ide li s vama u wc u nekoj nosiljci tipa od kolica? Drzite li bebu u marami na sevi dok kuhate? Ili je bebi ok biti u kreveticu za tako kratko bez nadzora? Ili u tako nekoj stolici, ljulji privezana? Prije su msme drzale djecu u vrticima, ja sam kao beba bila u jekakvom okruglom vrticu s igrackama unutra...toga vise kao da nema jer se ne preporuca bas.... Di s djecom? 😂

mara5
    26. Siječanj 2021. 14:10

https://www.djecje-podloge-casmatino.com/proizvod/djecja-podloga-piggy/
    Meni su se ove cinile fora zbog sklapanja, ali ima bas raznovrsnih.
    Sto se tice svega ostalog, zato sam i pitala za ljulju jer mi se cini bas zgodno ostavit bebu u tome zasticenu dok trebas otici na vc, mislim na period kad se krenu prevrtat i okretat.
    Mislim da bi mi beba smetala naprijed dok kuham, osim ako je nesto prejednostavno ali ne smatram to najboljim rijesenjem.
    Vrtic da, ja to zovem zatvor 😂 koriste se jos vrtici, isto ok rijesenje za ostaviti bebu koja krene puzati i penjati se posvuda.  Nisam za to, ali neke mame se spase.
    Moram napomenuti da su sve bebe razlicite, mozds nekome vrtic uopce nece biti potreban, a nekoga ce mozda spasiti da bar nuzdu obavi u miru 🙈

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

26. Siječanj 2021. 14:23

Sassy, bas slatko da imas nesto svoje kad si beba bila pa da moze i tvoja beba isto koristit ❤️ Ja sam spavala u pletenoj košari na podu ko beba 😊 A ove vrtiće - zatvore sam isto mrzila navodno 😆 
    Postoje danas zgodna rjesenja s tim podlogama na podu, mogu se ograditi pregradicama samo sto opet dobiš zatvor. Al opet i podloga za puzanje ima raznih veličina i ne mora biti toliko skučeno. U svakom slučaju puno ljepša opcija nego ono što smo imali prije 30tak godina 👍

Bojana2017
    26. Siječanj 2021. 14:27

Ja sam za to da dijete treba ostaviti u krevetiću bez problema za vrijeme wc-a, tuširanja, šta god. Naravno skloniti sve da bude sigurno. Za 2-5 minuta neće mu ništa biti a treba se malo i učiti zabavljati samo sa sobom. Realno, niko se neće tuširati 20 minuta znajući da beba čeka. Dajem za primjer znojenje, ljeto, dojenje, ako ništa htjećemo da nam sike ne budu znojne, da ih bar saperemo prije davanja bebi. Nisu ni naši bdjeli nad nama 24 sata dnevno 🤷🏼‍♀️
    Ja sam sa prvim djetetom malo manje bila opuštena ali zato sad planiram lijepo bez stresa, lagano ostavim je malo samu, malo se igramo, malo nosamo. Dojene bebe su svakako jako često uz mamu (u mom slučaju je bilo prečesto🤦🏼‍♀️) pa svakako predah od 3 minute pod tušem ne znači ništa loše ako je beba zagrađena na sigurnom. 

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.