Hahaha ma neka si :)
Da, kak se nadamo mirnim bebama a bas sam htjela napisat kak sam ja svoju mamu cicala 4 godine i navlacila stalno, sad joj se divim kak mi je dozvolila, jos se sjecam dana kolko sam plakala kad mi je zabranila hahha tak da, morat ce i mene nesto tako zadesit, mozda ne s prvim djetetom, i mozda ne ista stvar, al svako dijete ima svoj karakter i tom se trba prilagodit.
.
Ovaj krevetic izgleda super, i lijep je, meni oni plasticni "vrtici" s mrežom nekak bas odbojno izgledaju..
.
A jel itko razmisljao o stolici za dojenje, iskustva? meni je to nesto kaj zelim valjda od malena, ne znam ni di sam to vidjela, ne znam nikog tko ju je imao, nego valjda iz nekih americkih filmovima haha ima ih u lesnini, a i na njuskalu sam vidjela da se prodaju par komada i izgledaju mi odlicno i korisno, bas sam nekak za to, iako nemamo bas mjesta za nju, al ko zna mozda se nekak ipak nađe hihi to je ovo: https://www.xxxlesnina.hr/p/my-baby-lou-stolica-za-dojenje-008976000504
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Daaa, Dominique, stolica ili njihaljka neka za dojenje mi je na popisu isto 🙈 Rođakinja ima jednu najobičniju njihaljku iz ikee i već sam par puta bebu uspjesno u tome uspavala, samo njihajući se, a ona i doji tako da 👍👍👍
Tweetyca, čestitke 😊
Mallla, ovo izgleda jako praktično...
Joj, cestitam svima 🥰
Morat cu uhvatit vremena za laptop i sve ovo dopisati na listu 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Twetyca čestitaaaam!
Dominique e pa mislim da subte stolice jako dobre i praktične, za uspavat i za dojit...štediš leđa, u položaju si koji te drži uspravnom ono kad je 3h ujutro a ti dojiš, bolje je sjedit...to mi se sviđa samo nemam baš di s njom.
url=https://lilypie.com]
Tweetyca čestitam!! ☺️
Nama dok se kuca ne izgradi nemam mjesta za kadicu, a ne foteljicu za dojenje 😭
Zavidim svima vama koje imate prostora, iako, nadam se do kraja godine da ćemo i mi u našu novu kućicu 😍
Jel netko naručivao ikada s ove stranice:
https://ibb.co/yfsjtMc
Ima tako slatke robice, posebno mi se sviđa baš to bijelo odjelce s brodicem, s obzirom da će biti ljetni momak 😍
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Rio, Pat pat ti je Alliexpress kvaliteta, znam jer sam i ja nalazila super stvari , pa trazila recenzije ljudi koji su od tamo narucivali, pa ono, zali boze novaca. Malla, meni je genijalan ovaj tvoj vrtic/krevetic 🥰 Ja sam htjela tako nesto, ali prva je bila mirna, mogao si je ostaviti di god, spavala bas kao beba, skoro pa stalno. Nije za nju bila potrebna ni fotelja za dojenje ( btw, to mi je onako isto bio san, ali eto , do danas neostvaren). Ali iz iskustva dojilje koja doji zadnjih 36 mjeseci ( 3 god!!!?🤦), kad imas takve cicavce, dojis di stignes. A drugi je cista suprotnost, ono, ko da nisu djeca istih roditelja, em je od rodilista drecavac koji stalno nesto izvoljeva, em se nikad na cici ne uspavljuje, ali je bome ni ne pusta, em se krenuo okretati prije puna 4 mjeseca, tako nekako ko cura od Malle... Tako da mi ne bi bilo neke koristi od vrtica , osim da se na glavu prevrne iz njega.
I nama se vratio Harmony uredan, uzv danas predivan, bebac mlatara naokolo, sisa palac, okrece guzu. Bas smo uzivali. Bila je neka mlada lijecnica pa je imala strpljenja za mojih sto pitanja i isprintala mi je slike i bas je bila ugodna, nadam se da cu je opet nekad dobiti.
Meni ove stolice izgledaju super, prijateljica koja je rodila prosle godine kaze da je kupila i da joj je super za preko dana. Ona je uzela u Ikei, slicna jako ovome.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Tweetycačestitam!! ☺️
Nama dok se kuca ne izgradi nemam mjesta za kadicu, a ne foteljicu za dojenje 😭
Zavidim svima vama koje imate prostora, iako, nadam se do kraja godine da ćemo i mi u našu novu kućicu 😍
Jel netko naručivao ikada s ove stranice:
https://ibb.co/yfsjtMc
Ima tako slatke robice, posebno mi se sviđa baš to bijelo odjelce s brodicem, s obzirom da će biti ljetni momak 😍
Mozda Stokke kadica koja se sklapa?
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Amber da, da.. već sam bacila oko na nju. Trebat će mi maksimalno “prostorno - štedljivih” stvari. 🙈
Boobaboo hvala ti i mislila sam da je neki krš 😭
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Amberda, da.. već sam bacila oko na nju. Trebat će mi maksimalno “prostorno - štedljivih” stvari. 🙈
Boobaboohvala ti i mislila sam da je neki krš 😭
E i mozda onda umjesto krevetica za prvu ruku neki crib cot (ne znam kak se to zove na hrvatskom, sorry, mama vec vice na mene da nista ne znam rec na hrvatskom :D) - traju do negdje 6 mjeseci, isto mogu biti spojeni na tvoj krevet, a zauzimaju valjda cetvrtinu prostora... mi smo isto u malom stanu, mislim da cu uzeti za prvu ruku to pa prodati i onda kupiti krevetic kad preselimo nekamo vece.
Nesto ovako sam gledala, frendica je zadovoljna Snuz kreveticem pa je valjda i ovo okej kvaliteta: https://www.amazon.co.uk/gp/product/B08J8XSHNK?pf_rd_r=0JS0WVQFYTJ8KXSVX2NS&pf_rd_p=6e878984-68d5-4fd2-b7b3-7bc79d9c8b60
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Sortiraj odgovore
Najstariji