Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • boobaboo
    26. Siječanj 2021. 10:10

MariLove, evo napisala sam bas prije tvoje objave. Moji su imali neku naslijedjenu Chicco žnj njihaljku, mala je voljela biti u njoj do pola sata, mali 3 minute ( ali to je to karaktera djeteta). Prijateljica kupila Nunu, mislim da je tada bila oko 2900-3000 kn, na kraju je ona sjedila u njoj( kad nije brisala prasinu s nje). Jer je do 60 kg 😉 ali njena beba ni sekunde nije htjela biti unutra, doslovno, ni vezati ju ne bi uspjeli. Bilo bi najbolje, kad rodis, vidis jel ti beba od akcije ili je vise mirniji tip, pa jos ako kod nekog mozes probati i onda odlucis koju i zelis li ju uopce. I btw, bebe u njihaljkama/viperima ne bi smjele biti bas ono, pola dana, nego na ravnoj podlozi. Proucite si jos to malo. Po meni, bolje uloziti u zanimljivu podlogu za igru, onaj luk neki i sl, ako ne podlogu onda tapet, ali ne opet pregrubo nesto. 

ana0310
    26. Siječanj 2021. 10:11

Ja razmisljam o njihaljci cisto iz razloga sto cu skoro cijeli dan  biti sama sa bebom, pa da ju imam di staviti kad idem na wc ili popiti kavu 😅 al opet mi je lutrija da li se beba biti zagrijana za to ili ne. 
    Nego, mi sutra saznajemo spol 🥳🥳🥳 ja imam neki filing da je curka 😅 makar najviše iscekujem da mi gin veli da je sve u redu. Imena nemamo 😅

2021. M 💗

• boobaboo
    26. Siječanj 2021. 10:14

Nastavak: sa mjesec dana obicno pedijatri savjetuju da se beba pocne stavljati na trbuh, na ravnu podlogu, da se vjezba odizanje glave od podloge,  odizanje trupa rukama i sl. Na toj podlozi ce vam dijete boraviti bar dok ne propuze, a i kasnije vam eto sluzi kao podloga za igru.

26. Siječanj 2021. 10:16

boobaboo

MariLove, evo napisala sam bas prije tvoje objave. Moji su imali neku naslijedjenu Chicco žnj njihaljku, mala je voljela biti u njoj do pola sata, mali 3 minute ( ali to je to karaktera djeteta). Prijateljica kupila Nunu, mislim da je tada bila oko 2900-3000 kn, na kraju je ona sjedila u njoj( kad nije brisala prasinu s nje). Jer je do 60 kg 😉 ali njena beba ni sekunde nije htjela biti unutra, doslovno, ni vezati ju ne bi uspjeli. Bilo bi najbolje, kad rodis, vidis jel ti beba od akcije ili je vise mirniji tip, pa jos ako kod nekog mozes probati i onda odlucis koju i zelis li ju uopce. I btw, bebe u njihaljkama/viperima ne bi smjele biti bas ono, pola dana, nego na ravnoj podlozi. Proucite si jos to malo. Po meni, bolje uloziti u zanimljivu podlogu za igru, onaj luk neki i sl, ako ne podlogu onda tapet, ali ne opet pregrubo nesto.

Tako nekako i ja razmisljam, da beba bude sto vise na podu. Uzela bi podlogu i taj neki drveni luk extra...
    Jeeeeedino sto bi mozda kupili je stokke tripp trapp stolac koji ima nastavak za novorođenče i sviđa mi se da beba bude na nekoj visini sa mnom tipa kada kuham ili za stolom kada jedemo... Isti stolac je kasnije hranilica i kada se maknu svi nastavci za hranilicu ostane stolac na kojem dijete jede, uči... 

Bojana2017
    26. Siječanj 2021. 10:21

Što se tiče njihaljki ja iskreno mislim da su to bačene pare, naročito te preskupe 4moms i ostale. To je svakako za jako male bebe, jer čim se počni okretati, istraživati, ležanje na leđima im više nije zanimljivo. Moja je već od 4 mjeseca počela sa okretanjem, istraživanjem, tako da nam je podloga za igranje bila bolja stvar. Ja ću od susjede dobiti 4moms jer ona ima od svoje male, ali mi to nije bila opcija za kupovanje. Svakako se beba dok je jako mala može ostaviti u krevecu na par minuta dok idemo u wc, ili je ponijeti sa sobom u jajetu 🤷🏼‍♀️ ako baš ne želimo ni sekund da bude bez nadzora.

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Dominique_i_bebita
    26. Siječanj 2021. 10:43

Mirjam2

boobaboo

Tako nekako i ja razmisljam, da beba bude sto vise na podu. Uzela bi podlogu i taj neki drveni luk extra…
    Jeeeeedino sto bi mozda kupili je stokke tripp trapp stolac koji ima nastavak za novorođenče i sviđa mi se da beba bude na nekoj visini sa mnom tipa kada kuham ili za stolom kada jedemo… Isti stolac je kasnije hranilica i kada se maknu svi nastavci za hranilicu ostane stolac na kojem dijete jede, uči…

Joj i ja sam totalno za tripp trapp  cuvala sam neko vrijeme djecu jednoj mami i ima 2 tripp trapp stolice, odlicne su! Za 4 djece ih koristi koji imaju od 0 do 7 godina i za svaki uzrast je stolica..taj umetak za newborn je isto super, to sto kazes mozes bebu tamo i ranije drzat, dok jos ne papa cisto da ti bude na sigurnom, u nekom nivou stola.
    .
    Osobno nisam ni razmisljala o tim njihaljkama,  nekak mi je to u glavi u startu bilo nepotrebno 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

26. Siječanj 2021. 10:47

Dominique_i_bebita

Mirjam2

boobaboo

Tako nekako i ja razmisljam, da beba bude sto vise na podu. Uzela bi podlogu i taj neki drveni luk extra…
    Jeeeeedino sto bi mozda kupili je stokke tripp trapp stolac koji ima nastavak za novorođenče i sviđa mi se da beba bude na nekoj visini sa mnom tipa kada kuham ili za stolom kada jedemo… Isti stolac je kasnije hranilica i kada se maknu svi nastavci za hranilicu ostane stolac na kojem dijete jede, uči…

Joj i ja sam totalno za tripp trapp cuvala sam neko vrijeme djecu jednoj mami i ima 2 tripp trapp stolice, odlicne su! Za 4 djece ih koristi koji imaju od 0 do 7 godina i za svaki uzrast je stolica..taj umetak za newborn je isto super, to sto kazes mozes bebu tamo i ranije drzat, dok jos ne papa cisto da ti bude na sigurnom, u nekom nivou stola.
    .
    Osobno nisam ni razmisljala o tim njihaljkama, nekak mi je to u glavi u startu bilo nepotrebno

Da, doslovno djeca rastu s njima. Imaju ih moje nećakinju, blizanke vec 7 godina otkad smo ih hranili u njima, to je stabilno, nerasklimano, očuvano, njihovi roditelji sjede na njima nekad 😆

Rio
    26. Siječanj 2021. 11:00

Dame, bilježimo se sa štovanjem, moj dečkić i ja 💙
    HahahhA još jedan pišonja na listu molim 😂
    Stigao Nifty, hvala dragom Bogu sve je dobro! 

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

mara5
    26. Siječanj 2021. 11:08

Problem je sto se meni to sve svidja! 🙄
    I znam da neke stvari stvarno prebrzo prodju, podlogu cu svaksko imati to mi je zakon.
    Zato se i premisljam za sve ostalo, mozds najbolje da nasljedjenu obicnu ljulnu malo koristim i to je to.. 
    Novac ulazim u nesto koristno kao sto je tripp trapp stolac, izmedju ostalog i on je na listi 😅

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Bojana2017
    26. Siječanj 2021. 11:11

Čestitke za nove dečkiće, i cure, mada u manjini 😀 Bitno da je sve ok, a mame se obraduju i naviknu na kraju koji god je pol 🙈
    Ja sam tek 08.02.na pregledu, ali sam sad dosta mirna jer se beba javlja 😀🥰
    Prođe i to moje mrzovoljno stanje 😀

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.