Pitanje za cure kojima ovo nije prva trudnoća ili su osjetile svoj bebice u trbuhu da li su nakon prvog udarca bebice isti počeli biti svakodnevna pojava, ili je normalno osjetiti koji dan malo više kretnji a koji dan manje?
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Morat cu popodne naci listu pa nas dopisati sve 🤭
Mozda iskusne mame mogu reci misljenje o njihaljkama ljuljama ili kak se vec zovu. Od jeftinijih do ovih skupih recimo 4moms, kakve su potrebe za tim?
🙅♀️30, 🙋♂️29
Pitanje za cure kojima ovo nije prva trudnoća ili su osjetile svoj bebice u trbuhu da li su nakon prvog udarca bebice isti počeli biti svakodnevna pojava, ili je normalno osjetiti koji dan malo više kretnji a koji dan manje?
S vremenom postanu učestaliji, ali kad tek počmu budu svako par dana, pa cca. 1 dnevno...evo meni sad 3 do 4 puta dnevno...
url=https://lilypie.com]
Da, ovo je rezultat Nifty testa zadnji put nisam ni pitala, a nisu mi ni rekli jel se sto vidi...
Iskreno kad sam bila na proslom pregledu, i kad mi je doktorica rekla da je sve uredu i da je nuhalni dobar bas sam se umirila da sam pomislila zasto sam se uopce narucila na Nifty. Toliko sam bila smirena da sam i zaboravila da cekam rezultate, pa me sinoc doktorica zvala da su mi poslali mail prosli tjedan pa da provjere jesam dobila 😂😅
Tek sam onda pregledala sto mi je sve stiglo, sad sam svakako skroz smirena 🙏🤰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Morat cu popodne naci listu pa nas dopisati sve 🤭
Mozda iskusne mame mogu reci misljenje o njihaljkama ljuljama ili kak se vec zovu. Od jeftinijih do ovih skupih recimo 4moms, kakve su potrebe za tim?
4moms za nju dam cula da je super...mi ćemo je dobiti od moje mame i tate 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ljulje/njihaljke su super, ima ih od par stotina kuna pa do onih skupljih tipa Nuna. Ali ako vam se beba nece htjeti u njoj ljuljati/biti, onda vam je bacena lova. S tim da ih je 99% deklarirano do 9 kg, Nuna je do 60 kg. Jos jednom potpisujem Mallu za elasticnu maramu. Ergo Aura je mislim neka kao hibrid, pa i nije toliko vruca , ali je opet puno gustog sastava za ljeto, a uzmite u obzir da imate ljetne bebe, da je postporodjajno znojenje zivi uzas ( ocekujte bar mjesec dana intenzivnog znojenja, neugodnog mirisa i cestog tusiranja). Nekome je izrazenije, nekome malo manje, ali tu je. Jer kad se hormoni nakupljani cijelu trudnocu krenu cistiti, imate osjecaj da tome nema kraja. Tako da na to sve, ja stvarno ne bi jos i elasticnu maramu nakeljila. Nosiljke, pogotovo od domacih sivalica - sve preporuke, ali uzmite u obzir da idu nakon prvog pregleda kukova ( nekome je to sa 1 mjesec, nekome sa 2 ili 3 , ovisno o guzvi kod ortopeda u mjestu gdje zivite). Plus, ako se ubacite u grupe o nosenju, pitajte ima li bebonosecih radionica/savjetnica za nosenje i sl u vasoj blizini. Zbog korone, sad su sva savjetovanja/radionice pauzirani, ali nadam se da ce do ljeta proraditi. Onda tamo ( na radionici) mozete isprobati vise razlicitih nosiljki i vidjeti sto vam odgovara a sto ne. Imam poznanicu koja je imala Fredu i njoj je konkretno bila uzas, jer ju je strasno zuljao pojas, a recimo Bazzinga joj je bila super. Nekom drugom je obrnuto - sve vam ovisi o vasoj konstituciji. Netko u Tula nosiljci potone, jer je dosta veci kalup, dok je nekome idealna. Eto, malo pronjuskajte, imamo jos dosta vremena se stvarno ne treba zaletavati. 😉
Joj kad smo kod njihaljki.... Ja sam zaljubljena u ovu (samo izgledom, funkcionalno nema smisla jer se njise samo minutu i pol a ako zelis da se njise cijelo vrijeme moraš kupiti poseban uređaj za to) : https://www.evitas.hr/nuna-lezaljka-leaf-grow-s-lukom-za-igru-biscotti
Ali već sad imam filing da je to bacanje novaca šta kažu iskusne mame, koliko se te njihaljke zapravo iskoriste, ili ovisi o djetetu da li ih želi koristiti?
It's a boy! 💙
Lucky, sve ok, snašli smo se 🙂
Meni se jako sviđa ova Nunina njihaljka, ali nismo jos odlucili hocemo li to kupovati.
Cure, čestitke na pregledima i na dečkićima/curicama 🥰🥰
Mi imamo tek za 2 tjedna pregled i spremni smo i na jedno i na drugo, imamo imena 😁😁
Sortiraj odgovore
Najstariji