Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    26. Siječanj 2021. 20:08

Tako sam sretna sto je danasnji pregled super prosao!❤ A moram priznati da se nekako nisam bojala, sanjala sam nocas divan san...mozda bas zbog onih smijesnih prica s poroda. Sanjala sam da sam se porobudila ujutro i sjetila se da sam vec rodila bebu pred koji dan, da me nista ne boli, nisam popucala i da je porod trajao 2 h. Dignem se vidjeti bebu, kad ona mirno spava cijelu noc...na moment se prepadnem, je li ziva, kad vidim da je i da dise. Stavim ju da doji i mlijeko potece i ona fino papa...Savrsen san❤

Sofiiva
    26. Siječanj 2021. 20:24

Cocolina imas hematom? Ja isto. Vec sam 12 dana u bolnici na cuvanju.. Ludim lagano jer ga imam od 6.tjedna i ne mogu vise. Imam uzv u četvrtak pa se nadam da ga nece biti... Nisam upratila ranije postove jer sam se kasno prikljucila, a inace se i ranije dobije u trudnoći tako da.. Bilo mi je cudno kako ga nitko nije spominjao, ali ocito ste prije to prebolileili ste sretnice pa ga niste imale... 

Baby S 🧚‍♀️24.12.2018.
    New baby girl🧚‍♀️ 01.07.2021.

Ivo& Ivana💙♥️
    26. Siječanj 2021. 20:42

Evo da se i ja javim malo. Citam vas svaki dan ali nemam sto posebno pisati. Čestitam na dobrim pregledima😍😍 Ja Još nisam u stadiju gledanja niti kupovanja jer imam nekako osjecaj da je još rano po prirodi sam panicar pa me nekako sve to jos strah. Ali citam vase savjete i stvarno zlata vrijede.
    Recite mi jeli koja od vas imala zacepljen nos? Zacepio mi se nos, jedva disem a neznan sto se smije koristiti u trudnoći 

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Amber
    26. Siječanj 2021. 20:50

Clio35

Evo da se i ja javim malo. Citam vas svaki dan ali nemam sto posebno pisati. Čestitam na dobrim pregledima😍😍 Ja Još nisam u stadiju gledanja niti kupovanja jer imam nekako osjecaj da je još rano po prirodi sam panicar pa me nekako sve to jos strah. Ali citam vase savjete i stvarno zlata vrijede.
    Recite mi jeli koja od vas imala zacepljen nos? Zacepio mi se nos, jedva disem a neznan sto se smije koristiti u trudnoći

Mozes sterimar i slicne sprejeve. Ak ti to ne pomogne, mozes i Baukove kapi ako si u Zagrebu (ne znam koji je ekvivalent koji proizvode druge gradske ljekarne) - pitala sam ljekarnicu i provjerila je da su svi sastojci u redu! 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Hedwig.Z
    26. Siječanj 2021. 20:54

Clio35

Mislim da sam negdje čitala da se smije koristiti Meralys baby sprej za nos. Ja inače koristim Meralys za odrasle kad sam prehladjena i odličan mi je, stvarno pomaže. Ali bolje još pitaj u ljekarni da li može taj Meralys baby za trudnice,l 😊

• Sanna
    26. Siječanj 2021. 21:05

Koliko lijepih vijesti! Cestitke svima na super pregledima i otkrivanju spolova 🥰🥰. Bas ste pogodile teme danas sto se tice opremice, puno kvalitetnih informacija. Ja isto razmisljam o tripp trapp stoke i nastavku za novorodjence! I meni se bas svidja sto je beba visoko i sto je multifunkcionalna stolica tako da smatram da se stvarno isplati. Mi krevetic ne bi kupovali, moozda onaj next to me krevetic ili kolijevkicu koju je netko spominjao koja se prikaci za krevet. Mislim da ce beba sigurno preci nama u veliki krevet kasnije 🙈, a mozda u djecju sobicu stavimo odmah full size krevet i taj manji next to pa da se moze i odrasla osoba (mama 😝) odmoriti uz bebu.
    Kolica, netko je spomenuo cosatto, i meni su preslatka i mislim da su dosta kvalitetna, a ne jako velika, ali jos nisam sigurna hocemo li kupovati uopce, naslijediti ili ce biti samo maramo nosenje 🙂 ( bile su super info i o maramama, mi planiramo elasticnu za pocetak jer je dosta jednostavnija, a kasnije, kad se naucimo i beba malo ocvrsne, tkanu maramu). Od ostale opreme isto ne mislimo pretjerivati, njihaljkice se nisu bas pokazale pozeljne kod malisa u nasoj obitelji, kadicu isto vjerojatno sklopivu, jako je prakticna i to stokke XL vjerojatno. Obicno se zezne velicina kadice u pocetku, beba to brzo preraste pa se mora kupovati druga, tako npr. one aquascale koje imaju vagu i termometar u sebi, nisu jeftine, a beba ju preraste bas brzo. 

Eto da malo svojih misli podijelim s vama 🥰🥰.
    Uzivajte!

Ivo& Ivana💙♥️
    26. Siječanj 2021. 21:20

Hvala vam cure, sutra cu pravac ljekarna jer vec dva dana disem doslovno na skrge. Nisam u Zg., zivim u Zadru ali cu bas pitati za te kapi ako ih proizvode tu

🙋‍♀️37🧔34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 ➕👶♥️🌼
    IT'S A BOY💙💙💙
    24.06.2021 - IVO 💙💙
    [/url

Mallla
    26. Siječanj 2021. 21:24

Aaa kiflice bas je lijepo čitati o super pregledu i opuštajućem snu.
    Ja iskreno mislim da je Stokke precjenjen, tj. Preskup a postoje varijante vrlo slične za puno manje novaca. Tipa te hranilice mislim da Ikea ima nešto vrlo slično ili sklopive kadice ima Lesnina a vidim da ima sad i neka slična od Twist and shake ako nisam fulala naziv. Sklonija sam jefrinijoj varijanti jer onako vecinu stvari djeca brzo prerastu, nisu nužna nego su naš gušt. Doduše ako je nekom gušt Stokke kao što je meni Maxi cosi to je neka druga priča.
    Sanna tebi je termin u 9mj? Za tada elastična marama pun pogodak, vidjet ćeš brzo ćeš uštosit a youtube to sve fino pojasni.
    I moram se pohvalit da mi je stigla Maxicosi coral AS i da je i više od očekivanja ovako na prvu, a vidit ćemo u praksi. Daleko mi se čini udobnija nego Maxicosi citi koju sam koristila s prvom curicom. Sad sam joj se nadivila i ide na čekanje lijepo spakovana.

url=https://lilypie.com]

miska
    26. Siječanj 2021. 21:26

Meni je nos zacepljen i to svako jutro od pocetka trudnoce. Pomognem si malo sa vodom kad se umijem, a kad je bilo bas jako upalila sam si elektricni inhalator u koji sam stavila malo fizioloske. To je spas i kod prehlade, gripe, definitivno se isplati imati u kuci.
    Kolica cemo kupit ipak ona teska sa kosarom i sportskim dijelom, jaje odvojeno i adaptere za to. Znam da su teska ali nemam ih gdje nositi (stepenice i slicno) pa ne bi trebao biti problem. Nekako ne vjerujem bas tim kisobran kolicima da mogu biti ravna kao sa klasicnom kosarom.

miska
    26. Siječanj 2021. 21:28

Manjak prostora - kupili smo ovakav modularni ormar koji se slaze kao kocke, posluzit ce za neke stvarcice.
    Stavila sam ispod link da vidite o cemu se radi, ali ne sjecam jesmo li uzeli tocno taj ili neki slican.
    https://www.amazon.de/PREMAG-Garderobe-Kombischrank-platzsparende-zus%C3%A4tzliche/dp/B077SLPLPX/ref=mp_s_a_1_8?dchild=1&keywords=modularer+schrank&qid=1611692802&sprefix=modularer&sr=8-8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.