E i ko sto je Malla rekla , tripp trapo je genijalan, ja sam kupila za drugo kopiju , hrv firma, mislim da se zove Bio-drvo. Dakle kompletno isti stolac. I sad sam odlucila pogledati da li bi se ovaj nastavak za Stokke mogao na nju nakeljiti 😉 Ta stolica mi je super, kad nam je guzva, koristimo ju mi ( muz i ja), svi se penjemo po njoj, nosivost joj je valjda 200 kg 🤦 I tamo je kostala, ne znam, 400 -500 kn, dakle upola manje valjda od Stokke.
Jooj sve mi super zvuči, a nemam mjesta za krevetić i kolica kamoli što drugo 🙈 Računam da beba može ostati sama u krevetiću koliko mi treba da se otuširam, odem na wc i sl., a neka velika sređivanja će čekati da muž dođe s posla. Ali to sve ovisi kakve smo, netko će ostaviti dijete malo i samo da istražuje, a netko će ga imati na oku 24/7. Mislim da nećemo ni same znati koja smo kategorija dok bebica ne stigne. Ja mislim da ću biti opuštena, a vjerojatno ću biti suprotnost 😂
Čestitke mamama koje su dobile nalaze. Ja čekam nalaze Niftya, nadam se da uskoro dolaze. Radila sam u četvrtak.
Rio hvala 😊
Drzim fige da onda bude sutra
Rio i Tweetyca cestitam na vasim urednim nalazima 😊
Da i ja dam svoje iskustvo sto se tice ljulje, ja sam kupila babybjorn i toliko sam iskoristila sa svojom prvom curicom, a kupili smo ju sa njenih 5mj, a inace moze od 0mj. Ne znam, to je jednostavno sreca jel zeli u nju ili ne, ali ona je spavala, jela, ljuljala se, zbaci stvarno maximalno je htjela biti u njoj. Posudila sam ju sogorici, njezina beba nije htjela nikako, vratila mi ju za mjesec dana. Navlaka je periva i super je za održavanje i najbolje sto se sklopi u tako tanku da sam ju ja nosala sam sobom kad bi isla kod prijateljice, kod mame.. Ono bila mi je vaznija od kolica
tako da, sta ce bit s drugom bebom, tko zna,ali sam ju za prvu vec isplatila pa mi nije zao 💪
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Jao zavidim vam na prostoru. Mi smo u bas malom unamljenom stanu, i sad razmisljam gdje sta premjestiti, promijeniti. imat cemo mjesta samo za krevetic 😅
Znaci uzet cu samo najnuznije stvari, kadicu na sklapanje i tako to.
Mozda je to i dobro, ustedit cu lovu na stvarcicama koje bi kupila samo jer nam je prva beba pa bi svasta i sto ne treba 🤣🤣
Nasa curica mi je opet zivahno mahala na ultrazvuku! ❤🎀😊 Mozete dodati na listu da je curica, vec na proslom pregledu je dr.rekla da je curka, ovaj put ponovno...
Heh ja se sada mogu nadati opustenosti, ali poznavajuci svoj karakter, visit cu nad bebom😂 no, vjerujem da se uz dobru organizaciju svasta moze, a i dobrog muza, mamu, svekrvu i ostatak obitelji...tako da vjerujem da cu moci oprati kosu u miru dok se tatek igra s bebicom❤ Ima nas jos dugo dojenih, i mene je mama do 3.godine dojila i mislim da je to divno i nadam se da cu i ja moci dojiti, ali necu se gristi ako ne bude islo.
Bio-drvo izgleda super stolica!
Kolica imam takodjer od prve bebe Mutsy iGO kupila sam ih na - 50% u babycentru jer su izlazila iz asortimana ta boja, ili model, vise se ne sjecam uglavnom bila su mi dobra,koristit cu ih do 6mj,a onda kupiti neka top 😍kisobran kolica. To je moje iskustvo, ali tesko kome se to moze objasniti tko radja prvi put i ono jednostavno kad kazes nekom nemoj baciti cca1000eura za velika kolica, radije kupi bolja kisobran, puno ces ih vise iskoristiti... jer su zene zaljubljene u sve to ispocetka, prva beba, sve najbolje, najljepse, instagramski
, i to je okej,svatko po zelji
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Hvala zenske na iskustvima i savjetima vezanim za ostavljanje djeteta! 😊 da ne oznacujem sad sve 😅
2021. M 💗
Ima nas jos u malim prostorima! Ako naiđete na stvarcice koje stede prostor, tipa ta kadica koja se sklapa, nestp tog tipa, dijelite! 🤗Ja cu isto, jer sve gledam da je ili sklopivo ili multifunkcionalno i manjih dimenzija.
Sofiva, mislim da su to super savjeti i vec vise puta od iskusnih mama cujem ili citam isto.❤
Joj cure evo da se malo javim.Prvo da kazem da sam sad pocela jest valjda za onih 10 tjedana sto nisam nista jela i strah me uopce stat na vagu ahaha.Svaki dan osjecam bebu ali njezno skroz.Imam za sad samo bolove u trbuhu i ledima ali onako bas kao da se sve siri pa mislim da je to normalno hahaha.
Posto nosim inace sve usko kupila sam i trudnicke tajce i trenirku jer bi inace morala gola biti cijele dane,sto se tice hematoma svako i dalje prica svoje i ne znam jel ga imam ili nemam ali i dalje sam na terapiji i mirovanju.
Vidim da pricate o kupnji dtvari s tim cu morat procekat do useljenja u kucu sto ce biti u 4 mjesecu a do tada cu sve nac sto treba pa onda samo pokupovat nadam se da cemo tako uspijeti.Znam da je rano al zadnja dva dana me tako hvata neka paniks oko poroda ne znsm uopce kako si pomoci.Slijecei pregled mi je 16.02 i jedva cekamm.
Evo sve sam napisala nepovezano ali da se malo javim posto nisam bila bas aktivna nadam se da ste sve odlicno i vase bebice istoo :).
Aha da na meni je da izaberem ime za curku i ja sam odlucila Tina bar za sada haahha
Hej hej cocolina....neka si nam svratila!
Lijepo ime si izabrala tj. Meni je lijepo!
Pročitaj anegdote s poroda, prije koji dan je kiflica stavila link...opustajuće 😊
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji