Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiflica
    25. Siječanj 2021. 19:21

Lulu.Lu

Kiflica ko

Lulu.Lu

Kiflica

Lulu.Lu

Našla sam još dvije stranice sa besplatnim uzorcima:
    https://www.laroche-posay.com.hr/clanak/PAGE-BABY-KLUB/a33531.aspx

https://mamina-skrinjica.jgl.hr/

Hvala na linkicima!🤗 Obozavam free poklonice i testerice, odmah sam se uclanila.
    Kad smo vec kod free stvarcica, citam i dalje po netu razne recenzije i iskustva mama po forumima s kolicima, pa da vam prenesem par korisnih info, mozda nekome dobro dođe pri odluci (recimo Malla - ti imas neku slicnu dvojbu ako se ne varam).
    Ovako, kazu neke mame je dobro posuditi kolica za novorođence ili koristiti od starijeg djeteta prvih 6 mjeseci, a onda kupiti neka lagana kisobran kolica, osobito ako smo u gradu, u stambenoj zgradi ili volimo putovati. Dosta hvale Maclaren, pa me poceo vuci vise nego Babyzen yoyo. Drugo, vidim da ima brdo Maclaren

Marame, da! Stavi linkic🤗

Nošenje djece (Babywearing) grupa u kojoj ćeš doznati sveee što te zanima! Oglasnik za nosiljke za djecu - ima stvarno svašta! 😁
    Baš sam danas pričala sa frendicom koja ima iskustva sa nošenjem, cura joj je imala 12 dana kad ju je prvi put stavila u maramu. Preporučila mi je za početak elastičnu maramu, bebi je najmekse u njoj i najtanja je pa će nam biti super za ljeto. Ona ima Ergobaby Aura maramu. A nakon pregleda kukića bebe, može se prijeći na nosiljku. Preporučila mi je Freda nosiljke, ručno šivane iz Osjeka, imaju web i fejs. Elastične marame nisu baš za stariju djecu jer se dosta razvucu od težine. Tako da ću ja vjv slijediti njezin primjer i uzeti elastičnu maramu i kasnije Fredu!

Je li to grupa na FB? Ne mogu nikako naci, kako je tocan naziv grupe, sto da upisem u trazilicu? 

Aneee
    25. Siječanj 2021. 19:22

E imam i ja te trakice za ph i još neke stvari pogledam sutra pa ti slikam...imam sigurno 100kom trakica tak je pakiranje došlo 🙈 nisam čitala nego samo naručila da isprobam hahah...a tako imam i jedan test na gljivice..ono mislila si za svaki slučaj ako posumnjam na nešto samo pišnem i provjerim 🤣🤣
    Iako do sad nisam imala problema nikakvih...jedino u djetinjstvu sam stalno imala problema sa bakterijama i upalama...
    I da cure sutra mi stižu kolica jedva čekam 🥰🥰🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

25. Siječanj 2021. 19:25

ana.b.

E imam i ja te trakice za ph i još neke stvari pogledam sutra pa ti slikam…imam sigurno 100kom trakica tak je pakiranje došlo 🙈 nisam čitala nego samo naručila da isprobam hahah…a tako imam i jedan test na gljivice..ono mislila si za svaki slučaj ako posumnjam na nešto samo pišnem i provjerim 🤣🤣
    Iako do sad nisam imala problema nikakvih…jedino u djetinjstvu sam stalno imala problema sa bakterijama i upalama…
    I da cure sutra mi stižu kolica jedva čekam 🥰🥰🥰

Aaaaa, znam taj feeling 🥰 Naša isto stigla, samo sam otvorila da vidim kakva je boja i sad vjerno cekaju 😊

25. Siječanj 2021. 19:33

DE cure gdje ce te gledat rukomet danas protiv Danke? Ja nemam hrvatske programe, samo njemacke i ne nalazim nigdje prijenos 😫😫😫 Imate neki provjereni livestream? 

Aneee
    25. Siječanj 2021. 19:59

Mirjam ja ću vjerojatno i sastaviti samo da vidim kako izgleda sve to 😍 i onda opet vratiti u karton 🤣 sad od uzbuđenja necu moći spavati 😅
    Ja ti nemam hrvatskih programa i sport ne pratim bas tako da ne znam 🙈 jedino na yt probaš 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Hedwig.Z
    25. Siječanj 2021. 20:06

Kiflica

Lulu.Lu

Kiflica ko

Lulu.Lu

Kiflica

Lulu.Lu

Našla sam još dvije stranice sa besplatnim uzorcima:
    https://www.laroche-posay.com.hr/clanak/PAGE-BABY-KLUB/a33531.aspx

https://mamina-skrinjica.jgl.hr/

Hvala na linkicima!🤗 Obozavam free poklonice i testerice, odmah sam se uclanila.
    Kad smo vec kod free stvarcica, citam i dalje po netu razne recenzije i iskustva mama po forumima s kolicima, pa da vam prenesem par korisnih info, mozda nekome dobro dođe pri odluci (recimo Malla - ti imas neku slicnu dvojbu ako se ne varam).
    Ovako, kazu neke mame je dobro posuditi kolica za novorođence ili koristiti od starijeg djeteta prvih 6 mjeseci, a onda kupiti neka lagana kisobran kolica, osobito ako smo u gradu, u stambenoj zgradi ili volimo putovati. Dosta hvale Maclaren, pa me poceo vuci vise nego Babyzen yoyo. Drugo, vidim da ima brdo Maclaren

Marame, da! Stavi linkic🤗

Nošenje djece (Babywearing) grupa u kojoj ćeš doznati sveee što te zanima! Oglasnik za nosiljke za djecu - ima stvarno svašta! 😁
    Baš sam danas pričala sa frendicom koja ima iskustva sa nošenjem, cura joj je imala 12 dana kad ju je prvi put stavila u maramu. Preporučila mi je za početak elastičnu maramu, bebi je najmekse u njoj i najtanja je pa će nam biti super za ljeto. Ona ima Ergobaby Aura maramu. A nakon pregleda kukića bebe, može se prijeći na nosiljku. Preporučila mi je Freda nosiljke, ručno šivane iz Osjeka, imaju web i fejs. Elastične marame nisu baš za stariju djecu jer se dosta razvucu od težine. Tako da ću ja vjv slijediti njezin primjer i uzeti elastičnu maramu i kasnije Fredu!

Je li to grupa na FB? Ne mogu nikako naci, kako je tocan naziv grupe, sto da upisem u trazilicu?

Baš to što sam napisala : Nošenje djece (babywearing) i Oglasnik za nosiljke za djecu.
    Probaj pod grupe tražiti jer su zatvorene grupe. 

Lullaby
    25. Siječanj 2021. 21:07

Pozdrav od ponovno rođene žene 😂 Nagovorila me frizerka ipak na prirodnu boju i prekrilo sijede!! Baš sam hepi 🙂 To i preljev + šišanje i sada sam kao nova. Jedva sam izdržala onako zapuštena, pogotovo što idem na posao svaki dan. 
    Ja još nisam počela razmišljati o nosiljkama i kolicima pošto sam manje trudna od većine vas. Dok ja krenem taman ćete sve istražiti 😊 

Mallla
    25. Siječanj 2021. 21:19

Ja sam u grupi za nošenje. I da elasticna marama je super ali mislim da je za ljeto bolji izbor tkana marama od gaze ili od lana...bude jako vruće. Isto sam svoju mrvu nosila od početka, praktički čim smo doma došli, al bila je zima pa je bilo izvedivije. Kasnije sam kupila nosiljku od tkane marame ali nisam Fredu nego Bazingu, Freda je HR, a Bazinga BiH. Izabrala sam bazingu jer su mi dezeni u tom trenutku bili ljepši...cijenom je slično, izgledom i kvalitetom isto. Ono što mi je bio nedostatak je neposzojanje neke metode ostavljanja nosiljke na sebi (oko pojasa) kad beba nije u nosiljci, pa sam imala njen ruksak i to mi je bio onako minus, al izvedivo. Nosiljke Ruckeli npr imaju pojas koji se smota sam u sebe i nema ga potrebe skidati skroz. Odlično je što se pere u mašini. Evo ukupno meni je nosiljka bila spas za moje ruke i ramena, za šetnje, šoping, uspavljivanje. Nosile smo se kasnije i na leđima. Isto u Zg postoji klub nošenja gdje možete iznajmiti bilo koju maramu ili nosiljku tj. Posuditi na probu i doc na druženje da probate montiranje. Moram priznat da je nošenje nešto najljepše jer si tako slobodna za sve! Međutim vjerujem da ćemo više prakticirati kolica jer ljeto je, ljepljivo, vruće, al zato od jeseni bit ćemo prave klokanice 😊 
    Kiflica da da ja imam te dvojbe o kolicima, baš onako važem i važem...vidjet ćemo do kraja što će biti konačni izbor. Sad sam zapela za uzet neka kolica jer ova koja imam ja ne mogu podignuti plus košara ide na sportski dio pa sastavljanje i rastavljanje traje vječno npr. Kad spremam u gepek moram skinut kotače, vozim golfa VI. I sad sam zapela...možda me pusti. Al volim čitati prijedloge i recenzije...stavljajte sve što znate i imate 😊 Toliko ima izbora i mogućnosti čudo jedno. S tim da nekako imam dojam da kišobran kolica ipak moram vidjeti u živo prije eventualne kupnje.

url=https://lilypie.com]

🌸TiKiDi🌸
    25. Siječanj 2021. 21:36

Lullaby  mi cemo zajedno istrazivati 😂😂. Vjerojatno ti prije mene jer ja necu nista kupovati dok ne uđem u 7.mj trudnoce. Samo cu sudjelovati u razmjeni iskustva i misljenju. 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dominique_i_bebita
    25. Siječanj 2021. 22:12

Nemam niakkve simptome ni nista, pa kad sam ginekologa pitala rekao mi je da ako nemam simptoma da se to ne radi, kao nije dio standardne procedure..a htjela sam se cisto osigurat jer su cure pisale da isto nisu imale simptome a svejedno su im našli ureaplazmu..
    .
    Al sjetila sam se onda da ce mi radit na pregledu (propmjenila sam ginekologa) trakicu pa sam izgooglala da je i na njima prisutna ta informacija o pH i jos 10 drugih, tak da sam mirna, to imam za par tjedana :)

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.