Boobaboo slažem se sa svime, unutarnji glas razuma mi govori da mi to ne treba i da je bolje uložiti u podlogu, vrtić ili ovaj Tripp Trapp ali šta ćeš kad je sve tako slatko. Prvo je dijete SVE bi najradije hahaha
Rio čestitam!! 💙
It's a boy! 💙
Dame, bilježimo se sa štovanjem, moj dečkić i ja 💙
HahahhA još jedan pišonja na listu molim 😂
Stigao Nifty, hvala dragom Bogu sve je dobro!
Koliko si cekala rezultate? 😊
Ja sam radila proslu srijedu.
Hvala vam cure, cijelo vrijeme sam govorila da je garant dečkić i evo, ispostavilo se da me nije prevario osjećaj ☺️
Teja1408 napravila test prošli utorak, dakle točno tjedan dana. Možda te već sutra nazovu!
Kako mi je žena uljepšala jutro, hvala joj! ❤️☺️
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Bojana slazem se, mislim ne znam kako cu se ponasati kad to malo cudo dodje u moje ruke i nemojte me krivo shvatit ispast cu sad kao nemajka ali ne zelim biti paranoicna da se ne smijem pomaknuti od bebe, svakako se slazem da se moze i samo malo zabaviti ako se ostavi u sigurnim uvjetima 🤷♀️
🙅♀️30, 🙋♂️29
Bojanaslazem se, mislim ne znam kako cu se ponasati kad to malo cudo dodje u moje ruke i nemojte me krivo shvatit ispast cu sad kao nemajka ali ne zelim biti paranoicna da se ne smijem pomaknuti od bebe, svakako se slazem da se moze i samo malo zabaviti ako se ostavi u sigurnim uvjetima 🤷♀️
Ja kažem iz iskustva, pa makar i ispala nemajka 🙈🤷🏼♀️
Vjerujte trebaće vam predah. Moja je sisala svakih 45 minuta do sat vremena, po noći bar 6-7 puta, imala strašne grčeve 3 mjeseca, bila sam zombi.
Bilo je noći kad oka nisam sklopila, i tako nekoliko njih zaredom.
Ono što želim da kažem je da će biti situacija na koje nismo spremne, i da iskoristimo predah, tuš, kafu, šta kome odgovara. Beba je i srećnija ako malo istražuje, sama se zabavlja, uživa.
I svakako, srećna mama, srećna beba 😀
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Bojanaslazem se, mislim ne znam kako cu se ponasati kad to malo cudo dodje u moje ruke i nemojte me krivo shvatit ispast cu sad kao nemajka ali ne zelim biti paranoicna da se ne smijem pomaknuti od bebe, svakako se slazem da se moze i samo malo zabaviti ako se ostavi u sigurnim uvjetima 🤷♀️
Ja kažem iz iskustva, pa makar i ispala nemajka 🙈🤷🏼♀️
Vjerujte trebaće vam predah. Moja je sisala svakih 45 minuta do sat vremena, po noći bar 6-7 puta, imala strašne grčeve 3 mjeseca, bila sam zombi.
Bilo je noći kad oka nisam sklopila, i tako nekoliko njih zaredom.
Ono što želim da kažem je da će biti situacija na koje nismo spremne, i da iskoristimo predah, tuš, kafu, šta kome odgovara. Beba je i srećnija ako malo istražuje, sama se zabavlja, uživa.
I svakako, srećna mama, srećna beba 😀
Hehe ma i ha tako mislim, da ne treba stalno igrati se s djetetom nego ga pustiti da samo istrazuje i igra se...to je dobro za njih. Samo lako pustit bebu na podu da se sama igra a da sam ja recimo u istoj prostoriji i svako malo pogledam prema njoj jel ziva😂. Ali sta recimo ako bi se ja otusirala i fino oprala svoju dugu kosu, pa to traje inace skoro sat vremena... je li to predugo za pustit bebu u kreveticu samu ili je to ok? Trebam li ju nosit u kosari sa spbom u kupaonu ili trebam histericno zurit , osluskivat i bit gotova za 5 min i nema vise laganini? 😂
Slazem se s Bojanom, iako ne znam kolko ce mi to bit jednostavno s mojom bebom haha ipak cemo sigurno svi s prvima bit extra na raspolaganju, al iz iskustva tog cuvanja druge djece vidim da je pametno i dobro ne naviknut ih da ces trcat za svaku sitnicu i ostavit ih ponekad da se sami zabavljaju..sto se tice ostavljanja za wc i slicno, ta mama kojoj sam cuvala ista je imala veliku kosaru, onako kao starinsku, na kotacice, predivna je bila, i stajala u dnevnoj sobi pa je znala bebu dok je mala u tome drzat preko dana..rekla mi je da ce mi to dati pa sam si nekak vec nasla rjesenje
.
Takoder meni je cak svkerva svoj! kinderbet ponudila, to je bas next level hahha i cak je u dobrom stanju, dosta djece je u njemu spavalo, i moj muz naravno, al mi cemo ipak novi kupit haha
.
Negativ.ljubavi nisam prije vdijela ta kolica al ponuda se cini super i sve sto dobivas, a i lijepa su, bas mi se svidaju!
.
Ne znam jos ni ja spol ne brini! 16.2. Mi je pregled pa se nadam onda saznat
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Pa meni se ne čini prakticno ni pametno ostaviti djete u ljuljačkoj ili nekakvoj sjedalici i otići u wc. To je prvih mj dana sigurno kasnije baš i ne. Bebe svoje sposobnosti razvijaju iz dana u dan i iznenadiš se kako otkriju nešto. Ako je na podu isto je potrebno osigurati područje. Zato tuširanja čekaju vrijeme dok beba spava. Opasno mi jeni kuhati dok je beba u marami, da nešto prsne, prolije se...ma kaos. Mnoge mame vode bebe sa sobom u wc al ne pada mi na pamet to. Tako da ostavljanje u krevetiću ili vrtiću tj. Ogradici ima jakoo praktičnih po meni najbolja opcija.
Ovaj put mislim raditi sve opuštenije, a što su cure prije pisale bebe koje doje su uz mamu non stop a mami treba odmora i zato ce biti vrijeme za mamu ovaj put.
Kad čitam ovako opušena očekivanja onda pomislim jojjj što ćete se iznenaditi 😊 Naravno ima i mirne dječice, ja takvu nisam imala.
Znači ovako je išao razvoj: 4mj okretanje (bebe okretanjem dospiju svagdje) 6mj posjedanje i puzanje, 7mj na nogama uz stvari, 9mj samostalno hodanje. Dakle do 4mj je ostavljanje bilo i nekako, a nakon 4 mj sam morala napravit čistku po kući, osigirat prostor, stvorit zatvor jer inače ništa ne bi bilo moguće.
I da naravno svaka od nas će raditi kako joj paše, al moj savjet je maksimalno sebi olakšajte, nađite vrijeme za odmor. Bebe mogu ostat same u krevetu jer brzo dođe vrijeme kad svugdje hodaju za vama!
url=https://lilypie.com]
https://images.app.goo.gl/iR3uHe9DW3E8jnBA8
Ovo ja imam. S tim da može podloga ići za razinu gore i ima umetak mekani na kojem beba leži prvih mjeseci. Praktički kao krevet je. To nisam kupovala nego naslijedila al sam maksimalno iskoristila.
Ove trip trap hranilice su mi još praktičnije u dobi od godinu dana kad beba sama jede ili crta i slično...super je! Uzmimo da ćemo imati kolica, krevetić, pod, kauč, jaje...što nam stvarno treba....drugo je što želimo 😊
A jesam se razvezala 🤣
Ogradica u primjeni:
https://ibb.co/bJshxN1
https://ibb.co/82tqb7S
Preko dana bi bila u tome u dnevnom, a navečer rutina i spavanac u sobu!
Ovaj put mozda svaki spavanac bude bio u sobi jer planiram opustenije pristupiti svemu, al bas svemu. Nadam se da cu uspit.
Sortiraj odgovore
Najstariji