Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hedwig.Z
    20. Siječanj 2021. 09:46

Dobrodosle nove cure! 🥳🥳
    Tia, ako se ne varam, ti prva imaš termin od svih nas ovdje! Već si prošla pola trudnoće, wooww 😍 zanima me da li si osjetila konkretan udarac bebice? Kod mene je to još samo kao škakljanje i nejasnoća da li je ili nije 😂😂

Damnarexx 🌺
    20. Siječanj 2021. 09:52

Kod mene se apsolutno nista ne vidi, osim blage nadutosti😂
    Jedva cekam da saznamo spol☺️ drzimo fige za deckica🤞

P.s. ja se iskreno nadam da ce do ljeta mjere popustiti i da cemo moci imati pratnju i porod bez maski 🤍

miska
    20. Siječanj 2021. 09:53

Dobro jutro i dobrodosle nove curke! 🥰🤰🏽
    Sto se tice stomaka, ja nisam jos primjetila bas crtu, nego dlake 😆 Odjednom mi se stomak cini dlakaviji. Nisu to neke debele, jake dlake, nego tanke ali ih je dosta. Nadam se da ce nestati nakon trudnoce.

ana0310
    20. Siječanj 2021. 09:56

Damnarexx 🌺

Kod mene se apsolutno nista ne vidi, osim blage nadutosti😂
    Jedva cekam da saznamo spol☺️ drzimo fige za deckica🤞

P.s. ja se iskreno nadam da ce do ljeta mjere popustiti i da cemo moci imati pratnju i porod bez maski 🤍

Mislim da cemo moc imati pratnju, tako je i proslo ljeto sve prije sezone vraceno u normalu vise-manje 😊

2021. M 💗

• boobaboo
    20. Siječanj 2021. 10:21

Samo da vam napomenem, spolni organi bebe decka i bebe cure sa 10-12 tjedana izgledaju potpuno isto. Tek se mislim iza 12 tj pocinje formirati vanjsko spolovilo kod deckica , odnosno stidne usne kod curica. Btw, mene u proslim trudnocama jako zabavljalo pogadjanje spola prema uzv-u. Uguglajte "angle of the dangle" pa cete vidjeti. Prema toj teoriji, kad imas slikicu uzv-a od 10-12 tj, slikano s boka vidi se taj "dangle" od kojeg se formira spolovilo. E pa ako je "dangle" pod kutem od 30 i vise stupnjeva s obzirom na kraljeznicu, 99% sanse su da je djecak. Kod curica je "dangle" obicno paralelno polozen s kraljeznicom i pod manjim kutom od 30 %. Moja curica je imala bas pisu 🤣 ali paralelno, dakle ,ispala curica 1000%. Eto, malo zabave 😉

• boobaboo
    20. Siječanj 2021. 10:33

točkicaa utipkaj : angle of the dangle ultrasound, pa ces vidjeti, strani forumi su prepuni slika na tu temu

mara5
    20. Siječanj 2021. 10:53

Negativ.Ljubavi

I tako, cure moje, laganini, ništa posebno… OSIM DA JE DEČKO 💙😄
    Baš sam ushićena, ne mogu vam opisati… Nije da smo isključivo htjeli dečka ili curu, nego eto informacija više (s tim da ne mora biti 100% točna haha) ipak utječe pa sam sva ushićena…
    Nemam brata, pojma nemam kako odgajati dečkića 😂
    Najvažnije od svega, bebica se dobro razvija pa sam sretna 🧡
    Mara5, dodaš ti na popis ili ću ja? Ispadnu li smajliji uvijek onako veliki ako se popis kopira i zalijepi?

Ja stavim uvijek nove smajlice da nebi slucajno bili ogromni 😂 ja sam na poslu, mogu tek popodne.. ako budes dodavala spoj ajde pliz dodaj i  nove cure na popis 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Hedwig.Z
    20. Siječanj 2021. 10:57

Negativ.Ljubavi

I tako, cure moje, laganini, ništa posebno… OSIM DA JE DEČKO 💙😄
    Baš sam ushićena, ne mogu vam opisati… Nije da smo isključivo htjeli dečka ili curu, nego eto informacija više (s tim da ne mora biti 100% točna haha) ipak utječe pa sam sva ushićena…
    Nemam brata, pojma nemam kako odgajati dečkića 😂
    Najvažnije od svega, bebica se dobro razvija pa sam sretna 🧡
    Mara5, dodaš ti na popis ili ću ja? Ispadnu li smajliji uvijek onako veliki ako se popis kopira i zalijepi?

Jeeejj, ma dečki su super! Imam dva necaka od 3 godine, blizanci! Malo je reći da ih obožavam! 😍😍😍 Baš me zanima kako će reagirati kad dobijemo bebicu, jako su vezani za mene, bratova žena misli da će biti ljubomorni prvo vrijeme. 😁😁

Mallla
    20. Siječanj 2021. 10:58

Dobrodošlw nove cure!
    Čestitam na dobrim pregledima!
    Slike UZV i Trbuha su vam odlice, bas za topit se!
    U prvoj T sam se stalno slikavala i pratila, sad se jedva sjetim, al vodim dnevnik. Isto sam koristila aplikacije za slike nisam kartice al su mi simpatične.
    Influenceri hmm nista ja to ne pratim #padobranac.
    Negqtivljubavi pa i ti dečko...čestitam, jel to dečki opasno vode!
    Kolica - mislim da je košara praktična u svako doba godine!
    Uzv i spol, ako okrene guzu u ranoj trudnoći ima neka fora s tri crtice i dvije crtice, po čemu su 2 dečko a tri cura, s tim sam se davno zabavljala 🤣 Druga trudnoća pa mi sw manje da oko toga petljat.
    Trbuh kao i kod ana.b meni je beba u razini pupka, a gore su nabijeni organi. Naravno da mi je oblik trbuha do građe tijela ali sigurno napuhnutost nije. Uglavnom svaki dan čini razliku.
    Hranu imam na poslu pa ručam kuhano redovno, a ovako između tu i tamo prigrizem nešto ako mi se da.
    Diranje trbuha rezervirano za najbluže osobe. Više su me išli dirat kad nisam bila trudna 🤣🤣 Inače smatram da nam nitko nema pravo toliko zadirat u intimu i nemamo šta trpit nego ako nam to ne paše jasno reć stop...ne mazite ni vi njih! Isto tako kasnije s bebom, nema nedozvoljenog pipkanja, alergična sam kad neka xyz baba ide bebi od 10 dana dirat ruke koje beba stavlja u usta....grrrr....tu kažem jasni glasni NE.

url=https://lilypie.com]

Hedwig.Z
    20. Siječanj 2021. 10:59

Ja nisam noćas baš dobro spavala. Bolio me trbuh od zatvora. Sad sam si skuhala kompot od suhih šljiva, nadam se da će mi pomoći jer sam bas grčeve imala noćas, dizala se deset puta i ništa. Uuff, nisam to još doživjela, nije ugodno. A ovaj napitak od šljiva je bolji okusom nego izgledom. Ne volim baš suho voće osim brusnica pa sam bila baš skeptična. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.