Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aneee
    19. Siječanj 2021. 23:59

pjegica

Pozdrav svima, evo da se i ja javim dok sam jos na pocetku trudnoce 🙈 ne bih voljela biti jedan od onih padobranaca.
    Prva mi je trudnoca i nadam se da cu puno toga nauciti putem jer se osjecam kao da sam s marsa pala.
    Kupila sam si knjigu da imam nesto cvrsto da me vodi kroz cijeli period "Što očekivati u trudnoći" nadam se da nisam pogrijesila ako netko vec ima moze mi slobodno reci misljenje i koliko je zapravo korisna.
    Mucnine su jos itekako prisutne nadam se da se nazire kraj fali mi apetit i hrana 🤣🤣

Dobrodošla 😊😊 bit će na ljeto puno beba 😁😁🥰

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Aneee
    20. Siječanj 2021. 00:03

Luckyy42

Ana.b. ma to vec bebu veliku imaas😁 s nogama je vec preko 20 cm sigurno😊

A joj sad nez jel mislio sa nogicama...nisam pitala ali sam vidila da je i nogice mjerio.😊 I 200g je rekao...a sad ispada bas veća baba za ovaj tjedan ali opet razmišljam to je sve u par grama a preko uzv je vjv sve to otprilike 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Pjegica.
    20. Siječanj 2021. 00:11

Sta se tice teme Covid-a imala sam na pocetku 12 mj nije bilo nista strasno jako malo tegoba vecinom me mucila niska temp koje se nisam mogla rijesiti dva tjedna. Kako sam ostala pozitivna na Covid ostala sam i pozitivna na trudnocu pa me Covid nije pretjerano ni zanimao 🤣🤣
    Uvjerili su me da kod svih trudnica koje su bile pozitivne u nasoj ambulanti nisu imali nikakve teske probleme tako nekako kao i ja. Decko je doduse samo jedan kraci period izgubio njuh i okus i to se vratilo dok se moj njuh ne vraca nadam se da nece dugo jer brine me kako cu pelene mjenat kad se beba ukaki kasnije 🙈🤣🤣

• TeuskaMV
    20. Siječanj 2021. 03:37

Pozdrav curke. 
    Evo da se i ja konačno pridružim vama!😁
    Termin mi je 01.08 ❤️

Trudnice koje se borite s mucninama i povracanjem... Što vam najviše pomaže da vam se malo olakša??? 

U prvoj trudnoci niti jednom nisam imala mucnine a sad cim nesto pojedem odma sve izbacim.  Neznam više što bih jela 😅

Želim svima trudnicama školsku trudnoću a vama koje radite na bebici, čim više pluseva☺️☺️

👩🏻30👨🏻‍🦱20 👱🏻‍♂️4 👨‍👩‍👦‍👦
    22.08.2018 boy ❤️
    Missed ab u 8tt - 04/19 💔

22.11➕

31.07.2021 boy ❤️

mara5
    20. Siječanj 2021. 07:38

Jutro drage ljetnice 🤗🤰
    Za one koji normalno jedu i rade 😅
    Kako si organizirate  klopicu kroz radni dan 🤷‍♀️
    Ja imam pauzu od 9:30 tad bas imam konkretan dorucak.
    Ujutro cin dodjem pojedem bananu da me drzi, i oko 12 1 pojedem bilo sta, nekad ostatak dorucka nekad neku glupost, nekad malo orasida ovisi koliko sam gladna.
    Uopce nemam ideju sto da jedem, a budem gladna 🤷‍♀️

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

mara5
    20. Siječanj 2021. 07:39

I da Teuska i Pjegice dobro dosle 🤗🤗

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

ana0310
    20. Siječanj 2021. 08:01

Trbuscici su preslatki 😍
    Pozz novim curkama! 🤗
    Mara5 ja kod kuce doruckujem (većinom si ispecem si jaja ili slozim sendvic, nisam nikad bila fan dorucka, a sad ne mogu bez toga 😅) i na poslu je gablec oko 12, a u međuvremenu il pojedem pecivo neko manje, il voce i jogurt ili si znam kod kuce pripremiti neki rizoto/tjesteninu/salatu pa donesem i jedem kroz dan. U principu mogu jesti kad god mi se jede, problem mi je sto mi gableci koje dostavljaju u principu nisu privlacni (ne znam zasto, fakat bude fino 😅) pa onda moram kemijati kod kuce dan prije sto mi se nekad neda.

2021. M 💗

Tia12
    20. Siječanj 2021. 08:29

Pozdrav cure, čitam vas od samog početka pa napokon da se i ja uključim... 
    Termin nam je 5.6. i čekamo prvu bebicu, našeg dječaka 💙
    Svima vam želim uredne trudnoće i da uživate u svojim bebicama ❤

MariLove12
    20. Siječanj 2021. 09:31

Cure preslatki su vam trbuscic! Ana wow 

It's a boy! 💙

MariLove12
    20. Siječanj 2021. 09:33

Kako slatki trbuscic i slike! Ana wow! :) Jedva čekam da mi tako naraste  moj je još uvijek kao od Miske ali nikako da se slikam.
    Nove cure dobro došleeeeeee.... Baš nas je dosta ljetnih 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.