Ma ne bi ja imala problem s tim da je to ono dirnut trbuh i gotovo.
To je ono stavim ruke na trbuh i drzim tak 10 min bez prestanka, jezivo 😂
Kazes joj da beba spava i da ces je obavijestit kad krene ritat 😆
Haha morat cu tako nesto 😂 smisljam milijun scenarija 😂 problemi haha
Malo bezvez pretražujem po instagramu i jedna influencerica ili kako god
izjava glasi " nakon testa odeš napravite betu iz krvi kako bi potvrdili trudnoću, a zatim slijedi ginekološki pregled, podrazumijeva se odmah"
Zbog ovakvih izjava su pitanja na forumu zašto me niko ne šalje vadit betu, šta da radim ako nisam izvadila betu, panika.
Zbog ovakvih izjava se žene majke boje čekati taj 6, 7 tjedan trudnoće kad ih ginekolozi naruče iako je sve uredu.
Znam na koga misliš 🤣 Žena lupeta gluposti, ja bila ovako 🙉
I ja sam čula taj proser 🤣 jedva čekam sljedeće odgovore na potanja o prvom tromjesečju. Magistrica prvog tromjesečja 🤣
Malo bezvez pretražujem po instagramu i jedna influencerica ili kako god
izjava glasi " nakon testa odeš napravite betu iz krvi kako bi potvrdili trudnoću, a zatim slijedi ginekološki pregled, podrazumijeva se odmah"
Zbog ovakvih izjava su pitanja na forumu zašto me niko ne šalje vadit betu, šta da radim ako nisam izvadila betu, panika.
Zbog ovakvih izjava se žene majke boje čekati taj 6, 7 tjedan trudnoće kad ih ginekolozi naruče iako je sve uredu.
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Sve ce tinejdžerice htjet pokloniti pozitivan test decku za Bozic 🙈🙉
Kaže saznala je da je trudna pred Božić, a ušla u 2. tromjesječje. Onda ona teza da odmah mora ići ginekologu ima smisla 🧐
👩🏻 32 god.
🧔🏻 32 god.
1/2020 missed ab 10tt
11/2020 plusić 💫
27.07.2021. Ante 🤎
Ja nemam pojma o kome pričate 😂 Podijelite 🙂
Btw. ja sam se ipak naručila za Nifty u četvrtak. Jednostavno me od pregleda prošli tjedan krpa užasna nervoza i ne mogu se nikako smiriti. A zaključila sam s doktoricom da nema smisla da radim. Ne znam zašto je toliki nemir ušao u mene. Zaključili smo muž i ja da ćemo napraviti ipak da budem mirna i da se ne stresiram.
Inače ja sam do sada bila 3x na pregledu i svaki put radila uzv.
Realno, beba je jos nisko kod svih nas, tek kad naraste ce se protegnuti prema gornjem dijelu trbuha… Veci gornji dio trbuha je vise zbog nadutosti, ili jer smo se prejele ili zbog građe tijela i tezine… Znam gdje mi je beba prema ultrazvuku, i to je bas nisko, tamo gdje me prolaznici ne bi bas trebali maziti po trbuhu kad ga vide 😂. A ovo sto bi pomazili gore iznad pupka je samo malo obilniji rucak od tog dana, hehe. Joj jedna dobra strana covida je sto ljudi toliko ne prilaze i ne diraju jedni druge… Uvijek sam se grozila da ce mi ljudi ici dirati trbuh! Da, moj muz i moja obitelj, ali da mi susjeda, kolegica s posla ili netko u redu u ducan ide dirat trbuh…uzas
Pa ja se nebih složila da nam je svima nisko...meni sad na uzv je već u predjelu pupka i sa strana gledao ...I beba nije više mala 16cm je već jako velika samo beba 😄
A i ne može mi biti baš ovak ogroman stomak od napuhanosti 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Ja sam do sad imala 7 UZV pregleda i u sljedeća tri tjedna ću imati još dva, iskreno u svemu tomu se nadam da će mi moja doktorica odgodit svoj redovni uzv. Moja trudnoća se također vodi kao visokorizična iako je HB ovaj put sve ok i nadam se da ćemo nastaviti tako do kraja.
U zadnjih par dana je i moj trbuh postao izražajniji
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Ja sam vidila na insta u strojima paulasik, i ona je ljetnica, mozda je i na forumu. 😂😅 pozz paula
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji