Pozdrav mamama ljetnih bebica!
Zanima me jeste li radile ili ćete Panoramu,u kojem tt i gdje ste je radile? Gledam ovdje po forumu pa nalazim samo Nifty teme.
lp,
Snje
Ja sam radila Panoramu kad sam bila 11+5, rezultati su stigli za 9 dana (uključujući 2 vikenda i Božić u tom periodu). Ja sam u Puli i radila sam u Zlatnim Rukama, sad ne znam od kud si ti.
Ja sam iz Zagreba, a trebat ću baš i preporuku za Pulu kamo na pregled jer ljetujem u okolici Pule, a termin mi je 8.8. i nekako sam planirala biti čim dulje na moru, pa u Puli obaviti pregled.
Ne znam samo što ću kad krenu jednotjedni bolnički pregledi, a rado bih bila na moru do kraja :-)
Cure, hocete li podijeliti s obitelji i prijateljima joje ime cete dati djetetu ili cete im reci tek nakon sto ga date? Meni se cini da ako ranije kazemo o kojim imenima razmisljamo, da ce se samo upletati i da uvijek ndkome neko ime nece pasati a drugo hoce… A jad ih svih dovedemo pred gotov cin, nemaju druge nego reci:lijepoooo, sta god mislili! 😂 Kakvo je vase misljenje o tome?
Ja se slažem sa tobom, mislim da ime nikom nećemo reći. Reci smo da je curica, to je dovoljno! Jer i ja mislim da će biti komentara. 😅 Iako me nije briga što drugi pričaju, onako u podsvijesti u pozadini bi se pitala da li je to najbolje ime. Imamo par imena, ali za sada vodi ime Zola. 🥰
https://ibb.co/MVvq04D
Ja se vec osjecam ogromno. 😊😊 Na poslu ga jos pokusavam sakriti iako kolege znaju a djeca ne znaju pa se kamufliram stalno (radim u skoli).
Olivera
Hvala na odgovoru! Mene su zbog smrtnog slučaja odgodili za tjedan dana tako da ću ga raditi sljedeći tjedan kad ću biti 12+3, radit ću mini anomaly i Panoramu u Medifemu. Gdje si ti radila Panoramu i za koliko su stigli nalazi?
Žao mi je zbog smrtnog slučaja
Sa 12+3 ti je super vrijeme za Panoramu, imati ćeš veći postotak fetalne frakcije.
Ja sam je radila u Rijeci, uzela sam onaj srednji paket. Nalazi su mi došli za cca 10 dana.
U poliklinici su imali smrtni slučaj, kolega im preminuo, stoga su odgodili hrpu pregleda. Ja ću se nakon mini anomaly scana konzultirati koji paket, ali za sada sam za onaj prošireni. Naime, imam 41.5 god, iza sebe savršenu trudnoću i porod curke prije 5 god (na sutrašnji dan), ali i spontani prije 2 god. U ovoj trudnoći sam prokrvarila u 7tt, bila spremna na loše vijesti i kiretažu, ali srećombeba ok, imam hematom, dobila utrogestan i srećom hematom je u reasorpciji. Zbog godina ću sigurno raditi Panoramu pa malo istražujem iskustva. Sama si odlučila uzeti srednji paket ili ti je dr.savjetovao?
Doktor mi je sugerirao da uzmem srednji paket, kaže da su ove melformacije koje uključuje najveći paket toliko rijetke u našem dijelu svijeta da ih po njemu nema smisla raditi.
I ja sam Panoramu radila zbog godina, jer sam znala ukoliko idem raditi kombinirani da će mi doći high risk pa se nisam željela stresirati s time.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Za otkrivanje spolova, citam na DE forum, iznenađenje za mamu i tatu 🙂 Dakle, ginekologinja napise jel musko il zensko na papirić, i nakon pregleda odes do slasticarnice i predas papiric pa da napravi malu tortu 🥰 Jedino, pretpostavljam nije isti dan gotovo, pa je ovo za jako strpljive 🙂
Al sad mi je sinulo da bi se i doma dao kolac ispeć, a dekoracije kupiti (ako imas 2 lijeve ko ja), pa je onda to iznenađenje za tatu 🥰
Uzela sam bodic i dudicu, nije bas bilo prevelilog izbora ali slatko je🥰
Aaaaa 💖 Slikice, obavezno! I gdje si isla kupiti?
Za otkrivanje spolova, citam na DE forum, iznenađenje za mamu i tatu 🙂 Dakle, ginekologinja napise jel musko il zensko na papirić, i nakon pregleda odes do slasticarnice i predas papiric pa da napravi malu tortu 🥰 Jedino, pretpostavljam nije isti dan gotovo, pa je ovo za jako strpljive 🙂
Al sad mi je sinulo da bi se i doma dao kolac ispeć, a dekoracije kupiti (ako imas 2 lijeve ko ja), pa je onda to iznenađenje za tatu 🥰
Jooojj daaa! Ili još napraviti biskvit u boji. Ajmeee to bi baš bilo foraaaa! 😁😁😁 Evo mi ideje za drugi dijete 😅😅
Jooojj daaa! Ili još napraviti biskvit u boji. Ajmeee to bi baš bilo foraaaa! 😁😁😁 Evo mi ideje za drugi dijete 😅😅
Ja sad cijelo vrijeme o tome razmisljam.. Onak ak je curica tipa red velvet torta. Ili ako je decko da je tamni biskvit, krema od borovnice 😋 Samo se pitam jel bi ovaj moj skuzio 😆
Zgodno! Ma ili napravit bilo kakvh tortu i gore umjesto tresnjice povrh slaga staviti rozu ili plavu dudicu-to bi morao skuziti! Fora mi je to, ali ja sam prelijena da to napravim, ja odmah samo rekla spol i to je to!😂
A za nasu listu, mozda najbolje da samo pisu datumi / curica ili decko, bez ikakvih smajlica i srceka pa je lakse s kopiranjima.
Fora ideja je ovo da ginelolog napise na papiric, pa da ne znas ni ti koji je spol nego zajedno otkrijete u nekom prigodnom trenutku..vidis, sad razmisljam da tak napravim..s obzirom da muzevi ne mogu ic na pregled s nama, pa da ipak saznamo u isto vrijeme
..
Mi imamo po 5 imena za jedan i drugi spol..neka su neuobicajena pa poznavajuci nasu okolinu bilo bi komentara..vidjet cemo jos kad saznamo spol, vjerojatno cemo im tad rec jer znaju da nece puno postic s prigovaranjem..inace za muskog smo gotovo sigurni da bi bio Anton, igrom slucaja tak se zovu moja dva pradjeda..nije zbog njih ali je kao i to fora faktor
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji