O sad vidim da sam danas punih 18 jejj jupi jej! Sutra ranom zorom pregled...vec sam nestrpljiva!
url=https://lilypie.com]
Olivera
Hvala na odgovoru! Mene su zbog smrtnog slučaja odgodili za tjedan dana tako da ću ga raditi sljedeći tjedan kad ću biti 12+3, radit ću mini anomaly i Panoramu u Medifemu. Gdje si ti radila Panoramu i za koliko su stigli nalazi?
Točkica evo tu slikica da vidiš kako to izgleda
https://ibb.co/ZN7nLLz
malo smiješno izgleda ali to je tako na početku 😄
Mallla i ja danas punih 18tt još malo i eto nas na pola puta 😊😊 Ja sam mislila da će meni stomak biti vidljiviji tek kasnije jer prva trudnoća ali eto bas me iznenadilo 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
I tako, cure moje, laganini, ništa posebno… OSIM DA JE DEČKO 💙😄
Baš sam ushićena, ne mogu vam opisati… Nije da smo isključivo htjeli dečka ili curu, nego eto informacija više (s tim da ne mora biti 100% točna haha) ipak utječe pa sam sva ushićena…
Nemam brata, pojma nemam kako odgajati dečkića 😂
Najvažnije od svega, bebica se dobro razvija pa sam sretna 🧡
Mara5, dodaš ti na popis ili ću ja? Ispadnu li smajliji uvijek onako veliki ako se popis kopira i zalijepi?
Jeeejj, ma dečki su super! Imam dva necaka od 3 godine, blizanci! Malo je reći da ih obožavam! 😍😍😍 Baš me zanima kako će reagirati kad dobijemo bebicu, jako su vezani za mene, bratova žena misli da će biti ljubomorni prvo vrijeme. 😁😁
Mene spašava Donat mg i sjemenke suncokreta (također bogate mg)
Ja nisam noćas baš dobro spavala. Bolio me trbuh od zatvora. Sad sam si skuhala kompot od suhih šljiva, nadam se da će mi pomoći jer sam bas grčeve imala noćas, dizala se deset puta i ništa. Uuff, nisam to još doživjela, nije ugodno. A ovaj napitak od šljiva je bolji okusom nego izgledom. Ne volim baš suho voće osim brusnica pa sam bila baš skeptična.
sorry kriva referenca :-)
Negativ.ljubavi, super za dečkića 🥰 Jos jedan 💙 Sad trebamo ime 😆 Kako stojimo sa prvenstvom?
Mallla, ti ces sutra curu, ziher 🙂 Sretno s pregledom!
Nove cure dobro dosle 😊😊🤗🤗
Ja nisam noćas baš dobro spavala. Bolio me trbuh od zatvora. Sad sam si skuhala kompot od suhih šljiva, nadam se da će mi pomoći jer sam bas grčeve imala noćas, dizala se deset puta i ništa. Uuff, nisam to još doživjela, nije ugodno. A ovaj napitak od šljiva je bolji okusom nego izgledom. Ne volim baš suho voće osim brusnica pa sam bila baš skeptična.
sorry kriva referenca :-)
Oo super, nisam znala za suncokret! Hvala! 😁😁
O sad vidim da sam danas punih 18 jejj jupi jej! Sutra ranom zorom pregled…vec sam nestrpljiva!
Još škicajen ode radi tebe, 🤞🏻 da sve bude u redu i da saznaš spol. 🙃
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
I mi smo iz prve našli ime za curicu ali za musko smo se namucili 😅...I napokon imamo ime za našeg malog deckica 😊😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Kak decki toliko vode?? hahha moram ja malo za zensku stranu dodat poena, nadam se curiciii, iako jucer na pregledu (13 tj) nije nista spominjao, al na iducem sigurno hoce onda ak ste i vi tad uspjele saznat vecinom..
.
Joj ja sam se farbala..nisam mogla izdrzat, imala sam narancastu kosu za svadbu koja se onda skroz isprala i kad sam isla to izvuc u plavo frizerka mi je totalno fulala, nisam se mogla gledat vise s tim bučkurišem na glavi pa sam otisla, nisam ni znala da se kao ne preporuca..valjda nece nista bit..nije trbuh ali evo ak nekog zanima kosa xD https://ibb.co/ThQG33C
.
Zanimljiva je ova fora s angle of the dangle, bas cu pogledat slike nase bebe..kuzim u teoriji al sumnjam da cu moc nesto pametno zakljucit na svojoj slici xD
.
Trbuscici su vam bas slatki :) ja sam isto planirala da cu slikat redovito al moš mislit..nekak mi nije fora kad nemam osjecaj da raste. Slikala sam 2 puta i ne vidi se nikakva razlika..cekam da malo zesce to krene rast pa cu onda. Al ajde evo slike ovog sto sam do sad slikala, pokusala sam sakrit donje rublje hahah malo je mozda cudno kaj dijelim ovakve slike al sta ja znam, zelim si potvrdit da se ne vidi ama bas nikakav razlika..takav sam trbuh imala i prije..mozda jedino malo ovaj donji dio maternice se izbočio. https://ibb.co/QN51n5y
👱♀️25 👱♂️26 👰🤵 10.10.2020.
Sortiraj odgovore
Najstariji