Cure ima li koja možda one kartice s natpisima za slikanje? Gledala sam neke na FB pa se razmišljam naručiti. Inače do sada nemam nijednu sliku 🙈 Prije T sam mislila da ću sve dokumentirati, ali nikako se natjerati.
I pls još jedna info. Koje su vam misli o farbanju? Ja imam sijedih i evo jedva sam izdržala do 12 tt. Planirala sam se uskoro pofarbati da napokon izgledam ko čovjek. Kako sam čitala da se ne preporuča farbanje u prvom tromjesečju odlučila sam da ću izdržati makar 12 tjedana.
Ja nemam takodjer ni jednu sliku, a nije mi sad bas ni zanimljivo iskreno 😅 mozda kad narastem 😛
Farbanje ne konzumiram
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja se isto mislim ići farbati ovaj tjedan, moram jer mi idu na živce onih par sijedih koje imam. Kupit ću si prirodnu farbu pa ići kod frizerke da me ofarba.
Kakve kartice mislis Lullaby? Jel ono sto ti ubaci koliko si trudna? Mislim da cak postoje aplikacije na mobu za to ubacivanje...
Ja sam taaak lijena za to slikanje svaki mjesec u istoj pozi... Svaka cast svima koji to rade!
Ali zanimljive su mi one kocke drvene sto se stave pored bebe za svaki mjesec za fotku 🙂
Za farbe imate u Mülleru nature Shop, sad koliko je to prirodno ne znam... Al u svakom slucaju imaju i boje za kosu.
Kaže saznala je da je trudna pred Božić, a ušla u 2. tromjesječje. Onda ona teza da odmah mora ići ginekologu ima smisla 🧐
Da bas to..
Ja sam isto jucer vidjela tu izjavu.. Da se odmah gibekologu 🙄
A mozda je cura tu među nama 😁
Lullaby, pofarbaj se sad slobodno, izdrzala si prvo tromjesecje! :) Imas u DM-u prirodnu marku farbi Martis, ja ih koristim i super su. I ja cu uskoro ici na pramenove, izdrzala sam koliko sam si zacrtala.
Ana B., ma da? Vec je tako visoko i velika bebica? Ajme divno, nisam znala da bude vec ovako rano.
Cocolina, na koji trudnicki tecaj ides? Jesi u HR? Je li online? Mogu li i muzevi ici i broji li im se to za pratnju na porodu?
Cure, mozda je vec bila tema, ali.. Kaze mi danas prijateljica (mama vec starijeg djeteta) dane kupujem 3u1 nepotrebna kolica, pogotovo kad je ljetna bebica.. Jer ona kosara uglavnom sluzi za zimu.
Ja nisam isla za tim da ima 2u1 sa as i "sportskim" djelom koji se isto moze koristiti od 0+ jer se tako podese (kolica koja imaju takvu funkciju) .. Pa eto
Pozdrav curke🙃
Evo mene sa zimskih 19/20, iznenadila me ova trudnoca🤭
Meni je jos sve frisko, tako da ako vas sta zanima slobodno pitajte.
Ja sam se farbala najnormalnije, tj. pramenovi i preljev, imam gel na noktima..nikad nista nije smetalo.
Mare87 ja sam kupovala 3u1 kolica. Da li bi tako i iduci put, ne bi... Kod nas je bila super kosara i sportski dio, ali jaje nije bas bilo prebajno. Dobro je dok je imala umetak za novorodjence, kasnije kad smo izvadili je bila blaga katatrofa. Bez jastucica onih pored glavice...nekako je bila "gola".
Ali ja se ne bih slozila da kosara sluzi za zimu, ona je bas prilagodjena malim bebama, sportski dio 0.polozaj nije bas uvjek nulti i ravan. Nekako stavit malu bebicu u to 😕 kao da bi ispala imam osjecaj🤭
Odi negdje pogledati uzivo kosaru i sportski dio(neovisno koji brand) pa ces skuziti razliku.
Sortiraj odgovore
Najstariji