Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    19. Siječanj 2021. 22:47

Mirjam kao one kartice što se stave kraj bebe 'danas imam 1 mjesec' itd. Ovdje imaju tjedni trudnoće, prvi udarac i sl. Nisam znala za app, provjerit ću. Ja bi se slikala fotoaparatom da mogu uređivati kasnije kako poželim. Baš sam mislila da ću se svaki tjedan slikati, ali kad je došlo do toga to mi najmanje bitno i ne da mi se 😅 Ali htjela bih imati nekoliko slika kroz trudnoću. Možda nađem onu pločicu što se može pisati po njoj.
    Lulu tako ću onda i ja, kupiti neku najprirodniju moguću i donijeti kod frizerke. Imam i one sprejeve, ali ne želim to u trudnoći, nekako mi se to čini gore od farbe jer je često, a isto neka kemija. Izdržat ću još tjedan dana i kod frizerke.

🧑🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Aneee
    19. Siječanj 2021. 22:54

Kiflica

Lullaby, pofarbaj se sad slobodno, izdrzala si prvo tromjesecje! :) Imas u DM-u prirodnu marku farbi Martis, ja ih koristim i super su. I ja cu uskoro ici na pramenove, izdrzala sam koliko sam si zacrtala.
    Ana B., ma da? Vec je tako visoko i velika bebica? Ajme divno, nisam znala da bude vec ovako rano.
    Cocolina, na koji trudnicki tecaj ides? Jesi u HR? Je li online? Mogu li i muzevi ici i broji li im se to za pratnju na porodu?

Da čak me i iznenadilo s obzirom koliko sam povracala I doslovno skoro pa ništa jela...tek zadnja 3 tjedna mogu reći da jedem bolje, ali opet ne toliko da mi ovoliko poraste stomak haha evo i slika
    https://ibb.co/VDkGD6N
    U 10tt bila još skroz ravna nebi niti rekla da sam trudna i onda odjednom porastao...I još mi smiješno kad se pogledam u ogledalo stomak ogroman a rukice i nogice kao stapici hahha jer sam dosta izgubila na kilazi u vrijeme mučnina 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

miska
    19. Siječanj 2021. 23:04

https://ibb.co/sb7wRc5
    Evo mog stomaka, danas uslikano prije pregleda. Ovo mi je mozda 2,3 put da sam se uslikala, nekako mi se neda to raditi svaki tjedan.

Aneee
    19. Siječanj 2021. 23:14

miska

https://ibb.co/sb7wRc5
    Evo mog stomaka, danas uslikano prije pregleda. Ovo mi je mozda 2,3 put da sam se uslikala, nekako mi se neda to raditi svaki tjedan.

Predivno tak je nešto i kod mene kad sam na nogama 😊
    Nisam ni ja nego par puta slikala 😅

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

19. Siječanj 2021. 23:21

Slatke ste 🥰 

Rio
    19. Siječanj 2021. 23:23

Točkica kakva slatka slika..jel ti dr sto rekla za možebitni spol? 🤣 jer meni se čini da ja vidim na ovoj slici točkicu između nogica ☺️☺️
    Slatki su vam trbuščići...❤️ zamislite vi npr jednu našu zajedničku kavu. Pa tu nijedna ne bi mogla doći do rijeci 🤣🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

Kiflica
    19. Siječanj 2021. 23:30

Joj predivni trbuscici! Ana, bas ti je pravi trudnicki, wow, divno! 😍
    Cocolina, hvala za info, raspitat cu se za tecaj u svom gradu. 
    Super za uspjesne preglede i lijepe slikice bebica!

Lullaby
    19. Siječanj 2021. 23:32

Ajme Točkice kako lijepo izgleda na slici 😍 Na mom se ne vidi tako jasno. Bila sam prošli tjedan na pregledu.

🧑🏻 37
    👩🏻 36
    👶🏻 4

Aneee
    19. Siječanj 2021. 23:39

Kažem vam ja da nije napuhanost 🤣 čak je isti u jutro I u večer a i nemam problema sa probavom...samo šaljite i vi slikice meni je predivno vidjeti trudnicke trbuscice 😊😊 

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙

Pjegica.
    19. Siječanj 2021. 23:39

Pozdrav svima, evo da se i ja javim dok sam jos na pocetku trudnoce 🙈 ne bih voljela biti jedan od onih padobranaca.
    Prva mi je trudnoca i nadam se da cu puno toga nauciti putem jer se osjecam kao da sam s marsa pala.
    Kupila sam si knjigu da imam nesto cvrsto da me vodi kroz cijeli period "Što očekivati u trudnoći" nadam se da nisam pogrijesila ako netko vec ima moze mi slobodno reci misljenje i koliko je zapravo korisna.
    Mucnine su jos itekako prisutne nadam se da se nazire kraj fali mi apetit i hrana 🤣🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.