Jela21, za kombinirani probir u Petrovoj, ja sam bila poslala online i nisu mi poslali nikakvu potvrdu, pa sam slala na mail i napokon 5-6 dana su mi odgovorili kad mi je pregled i u koliko sati. Nisam jos bila, 1.2 sam narucena
Cure, hocete li podijeliti s obitelji i prijateljima joje ime cete dati djetetu ili cete im reci tek nakon sto ga date? Meni se cini da ako ranije kazemo o kojim imenima razmisljamo, da ce se samo upletati i da uvijek ndkome neko ime nece pasati a drugo hoce... A jad ih svih dovedemo pred gotov cin, nemaju druge nego reci:lijepoooo, sta god mislili! 😂 Kakvo je vase misljenje o tome?
Odlicno!
Cure cestitam.na super pregledima evo nam Lucky i jos jedne curice 🤭🤭🤩
Bas mi je super sto nas je tako puno i ovo otkrivanje spolova, postat cemo pravi kokosinjac 😂🥰
🙅♀️30, 🙋♂️29
Cure, hocete li podijeliti s obitelji i prijateljima joje ime cete dati djetetu ili cete im reci tek nakon sto ga date? Meni se cini da ako ranije kazemo o kojim imenima razmisljamo, da ce se samo upletati i da uvijek ndkome neko ime nece pasati a drugo hoce… A jad ih svih dovedemo pred gotov cin, nemaju druge nego reci:lijepoooo, sta god mislili! 😂 Kakvo je vase misljenje o tome?
Ma odmah cu reci, tj za curu vec svi znaju a za decka jos nemamo ime.
Mislim predlagali su mi imena i kad nisam bila trudna 😂
Tako da se ne obazirem pretjerano ionak ce biti kak mi odlucimo.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Kod nas je decko isto pa je odabrano ime Rafael🥰🤩
➕4.11.2020.
It's a boy 💙
Termin poroda 09.07.
Rođenje 20.07.2021.
[url=https://lilypie.com [/url
Olivera
Hvala na odgovoru! Mene su zbog smrtnog slučaja odgodili za tjedan dana tako da ću ga raditi sljedeći tjedan kad ću biti 12+3, radit ću mini anomaly i Panoramu u Medifemu. Gdje si ti radila Panoramu i za koliko su stigli nalazi?
Žao mi je zbog smrtnog slučaja
Sa 12+3 ti je super vrijeme za Panoramu, imati ćeš veći postotak fetalne frakcije.
Ja sam je radila u Rijeci, uzela sam onaj srednji paket. Nalazi su mi došli za cca 10 dana.
U poliklinici su imali smrtni slučaj, kolega im preminuo, stoga su odgodili hrpu pregleda. Ja ću se nakon mini anomaly scana konzultirati koji paket, ali za sada sam za onaj prošireni. Naime, imam 41.5 god, iza sebe savršenu trudnoću i porod curke prije 5 god (na sutrašnji dan), ali i spontani prije 2 god. U ovoj trudnoći sam prokrvarila u 7tt, bila spremna na loše vijesti i kiretažu, ali srećom beba ok, imam hematom, dobila utrogestan i srećom hematom je u reasorpciji. Zbog godina ću sigurno raditi Panoramu pa malo istražujem iskustva. Sama si odlučila uzeti srednji paket ili ti je dr.savjetovao?
Ma mi vec rekli ime za curicu, a jos nit spol ne znamo 😆
Komentara ce uvijek biti, kako god... Ali, kroz jedno nutra, kroz drugo van 🧘
Lucky, cestitkeeee 💖
Imena - rekli smo samo najuzoj obitelji o kojim imenima razmisljamo. Imamo srecu da nam nitko ne soli pamet oko toga, nema predlaganja imena pokojnih baka i djedovima, itd. Trenutno je ime Robert, ali stignem se jos predomisljati 😂
pozdrav ekipa,
vidim da sečki vode pa da povećamo brojno stanje cura javljamo se i mi... sada smo 16 tj., nakon 2 dečka i 3 spontana stiže nam curka.
None
Hvalaa cure😍😍 bas sam uzbudena da je to strasno, jedva cekam muza iznenaditi😊
Cestitam novim curamaa i pregledima❤️
Jesi ti pripremala kutiju sa roza dudama i kopcicama ili si tako nesto pricala?
Ili mozda imas neku drugu ideju
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sortiraj odgovore
Najstariji