Dobrodošle nove cure, grupa polako raste, a dečki i dalje vode, što mi je jako čudno jer svi u mom okruženju imaju ili čekaju cure 🙈🙈🙈
Meni je pregled tek 08.02.i jako sam nestrpljiva, tada ću već biti u petom mjesecu, 20 tt.
Čestitke na dobrim pregledima svima ❤️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Hello mame, mi smo tu noviii. Prava ljetna bebica, cuuurica stize 01.07., trenutno sam u bolnici na cuvanju trudnoće, vec pet dana.. Hematom jos od 6tt,a sada sam 16+6, jakoo zeznuto, pa reko idem kratiti vrijeme malo na forumu sa mamama to be
meni je ovo druga trudnoca, druga curica iii nadam se da ce ovo sranje dolje proci stoo prije da uzivam barem u drugom dijelu trudnoće. Dajem mu do 20.tjedna da nestane inace cu pasti u depru
nadam se da ste dobro, citamo se
Baby S 🧚♀️24.12.2018.
New baby girl🧚♀️ 01.07.2021.
Diranje stomaka - dozvoljeno samo muzu i najuzoj obitelji. Nikako ne bi dala neznancima (citaj babama) po trgovinama da mi diraju stomak. Isto vrijedi i za bebu. Ja ni svoje necake kad su bili bas bebe nisam puno dirala, nosila, nekako mi je to kad su mali rezervirano najvise za mamu i tatu.
Ime za decka imamo spremno od pocetka, ali naravno trudnicki hormoni pucaju pa ja sad smisljam i druga imena 😂💙 Sta bi tek bilo da sam na uzv vidjela curicu?! Hahaha
Kazu da se muska djeca vise radjaju u vrijeme neke krize, rata i slicno. S obzirom na coronu koja nikako da prodje, potrese itd. uopce se ne cudim da muski vode! 💙
Hello mame, mi smo tu noviii. Prava ljetna bebica, cuuuricastize 01.07., trenutno sam u bolnici na cuvanju trudnoće, vec pet dana.. Hematom jos od 6tt,a sada sam 16+6, jakoo zeznuto, pa reko idem kratiti vrijeme malo na forumu sa mamama to be
meni je ovo druga trudnoca, druga curica iii nadam se da ce ovo sranje dolje proci stoo prije da uzivam barem u drugom dijelu trudnoće. Dajem mu do 20.tjedna da nestane inace cu pasti u depru
nadam se da ste dobro, citamo se
Dobrodosla. 🙂🤰🏽 Zelim ti srecu da to sto brze prodje i da ne moras biti u bolnici. 🙏
Dajte cure podijelite s nama ta muska imena....imam bas osjecaj da je decko, a niti jedno ime🙈
👩 26
🧑31
➡️🤰 9/2020
➕ 17.11.2020.
Cure koje ste radile kombinirani probir u Petrovoj,
Dali ste se narucivale ili samo dosle i cekale?
Pokusala sam online ali mi je stigla samo potvrda da su zaprimili, a telefonski na broj koji su me uputili se nitko nejavlja
Kod rukometa ste me sjetile bile na ime Venio, to mi je bilo onak neuobičajeno ime, melodicno, ali ne bi svoje dijete tak nazvala 😆 Jako mi se sviđa Etienne, francusko ime, ali znam jednog i jako je naporan pa ne.
Mi smo mozda za Mateo, Emanuel... 💙
Olivera
Hvala na odgovoru! Mene su zbog smrtnog slučaja odgodili za tjedan dana tako da ću ga raditi sljedeći tjedan kad ću biti 12+3, radit ću mini anomaly i Panoramu u Medifemu. Gdje si ti radila Panoramu i za koliko su stigli nalazi?
Žao mi je zbog smrtnog slučaja
Sa 12+3 ti je super vrijeme za Panoramu, imati ćeš veći postotak fetalne frakcije.
Ja sam je radila u Rijeci, uzela sam onaj srednji paket. Nalazi su mi došli za cca 10 dana.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Mi smo se odlučili za ime Aurelio 💙 stvarno je teško kod muških imena bilo pogotovo kad već znaš nekog s tim imenom pa onda ipak bi da je posebno 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Sortiraj odgovore
Najstariji