Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaryClear
    14. Siječanj 2021. 08:45

miska

MaryClear

miska

miska

MaryClear

Matejaa95

Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇

Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰

pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!

sorry, vidjela sam prethodni komentar pa napisala curica.
    ma bitno da je sve ok, i nek spava i uziva u stomaku 🙂

Hehe, ja govorim stalno da je curka iako jos ne znamo sto je. Ginekolog mi rekao da za mj dana kada dodem na pregled da cemo 90% saznati spol 😍🍀

Eto, mozda sam i pogodila! 😉 Javi kad saznas. Ja sam od pocetka uvjerena da nosim decka. Imam u utorak pregled, 18.tt pa me bas zanima hocu li saznati spol! 🙂

Za mjesec dana cemo znati, samo tko ce to docekati 🙈🙈 

MaryClear
    14. Siječanj 2021. 08:45

miska

MaryClear

miska

miska

MaryClear

Matejaa95

Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇

Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰

pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!

sorry, vidjela sam prethodni komentar pa napisala curica.
    ma bitno da je sve ok, i nek spava i uziva u stomaku 🙂

Hehe, ja govorim stalno da je curka iako jos ne znamo sto je. Ginekolog mi rekao da za mj dana kada dodem na pregled da cemo 90% saznati spol 😍🍀

Eto, mozda sam i pogodila! 😉 Javi kad saznas. Ja sam od pocetka uvjerena da nosim decka. Imam u utorak pregled, 18.tt pa me bas zanima hocu li saznati spol! 🙂

P. S. Sretno na pregledu 🍀🥰

Aneee
    14. Siječanj 2021. 09:23

Evo i mene sa pregleda sve je super, narasli smo bas lijepo..bebac se drži za glavu 😄 gin kaze da misli da je muško jer je stvarno teško bilo nogicama se stalno pomjera ...znaci osjećaj me nije prevario...još jedan muskic 😊😊💙💙

👱🏼‍♀️ 29 god
    🧔🏻 31 god
    👶 💙2021💙
    01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗

Lullaby
    14. Siječanj 2021. 09:24

Kiflice ovisi što želiš vidjeti. Ovo što sam ja išla u 3 tjedna je neizvedivo s bebom. Jedva smo sami izveli to u 3 tjedna. Znači mi smo bili Route66 od LA do Grand Canyona, GC, Antelope Canyon, Monument Valley, Arches NP, Bryce NP, Zion NP, Valley of Fire, Las Vegas, Red Rock Canyon, Hoover Dam, Death Valley NP,  Yosemite NP, San Francisco, Highway 1, LA. Onako vožnje krcato. Preko 5.000 km čini mi se. E sad to možeš po meni u nekih 6-8 tjedana s bebom s tim da ne ideš na neke veće hikeove nego laganini šetkaš i uživaš. Ako se beba bude voljela voziti u autu 🙂 Dosta je to život u autu, možda bi ja s bebom uzela SF, Highway 1 do LA ili još produžiti do San Diega, Yosemite i Grand Canyon. To je onako laganini i najljepše. Izvedivo s bebom, uživancija lagana, dobrih hotela ima. Drugo je ovo kad si ti u pustinji na 35°C, nigdje dućana, spavaš u motelu na osami. Ali gle, bilo je ljudi tako s bebama. Meni je to definitivno bilo putovanje života. Mogu misliti kako je bilo Amber živjeti tamo i prijeći s jedne na drugu stranu. Amber ja uvijek mislim da je nemoguće dobiti dozvole da bi tamo živjela. Dobro, sad se već osjećam staro za takve promjene 😂

mara5
    14. Siječanj 2021. 09:44

Jutro cure, drago mi je zbog dobrih pregleda i otkrivenih spolova 🤭
    Na kraju sam zavrsila na hitnoj, dobila sam infuziju imam povisen crp, cak su sumnjali na slijepo crijevo...
    Grozno iskustvo, oko 30 vodenastih stolica u jednom danu.
    Naravno infuzija nije zaustavila proljev, moram piti antibiotik.. nadam se da ce cim prije zaustaviti ovu torturu. 😔

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

miska
    14. Siječanj 2021. 09:57

MaryClear i ja sam vec nestrpljiva, i hvala! 🙂
    ana.b cestitam za deckica! 🎉 ocito je mamin predosjecaj bio dobar.
    mara5 brz oporavak i cuvaj se! 

mara5
    14. Siječanj 2021. 10:08

cocolina

Cure dobro jutro…jeste dobro?
    Meni ooet poceo umnjak rast insce su sva tri u procesu rasta ali samo jedan ima mjesta…najvise me muci donji lijevi jer on raste preka kosti temoromandibulsrnoj pa me cijela celjust i glava i uho boli.Bojim se zubsra ko vraga ali stvsrno panicko i psiholoski makar idem redovito ali to su drame.Neznam sad u ovom stanju dali zubarka sto moze napravit inace kad krene idem pa mi malo meso pogura i namaze pa bude bolje sli ne znam sad kako je zbog anestezije to sve?

Jednom prilikom sam pitala svog zubara, rekao je moze anestezija.. svakako se savjetuj s njim 

🙅‍♀️30, 🙋‍♂️29

Matejaa95
    14. Siječanj 2021. 10:14

cocolina

Cure dobro jutro…jeste dobro?
    Meni ooet poceo umnjak rast insce su sva tri u procesu rasta ali samo jedan ima mjesta…najvise me muci donji lijevi jer on raste preka kosti temoromandibulsrnoj pa me cijela celjust i glava i uho boli.Bojim se zubsra ko vraga ali stvsrno panicko i psiholoski makar idem redovito ali to su drame.Neznam sad u ovom stanju dali zubarka sto moze napravit inace kad krene idem pa mi malo meso pogura i namaze pa bude bolje sli ne znam sad kako je zbog anestezije to sve?

Najbolje ti je to izvaditi . Ja sam oba gore morala bas u bolnicu. Oni se stalno upale kad rastu ako nemaju mjesta. Dobis anesteziju i izvade ga. Preporodila sam se od tada. Smiriti ti se ne može jer nesmijes put antibiotik. Znam,užasno je bol.

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

14. Siječanj 2021. 10:15

Evo i mene s pregleda. Bila sam samo kod patronazne danas i sve sto sam cula su otkucaji srca, tak da sam malo razocarana jer nisam vidjela bebicu. Al ok je i to. Slijedeci pregled tek 8.2.😩

miska
    14. Siječanj 2021. 10:17

Anesteziju u trudnoci mozes onu neku bez adrenalina. Njih ima vise vrsta. Odi svakako kod zubara. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.