Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Norrah
    13. Siječanj 2021. 20:02

Ajme kako lijepe vijesti 🥰🥰🥰🥰 Sretno svima na pregledima 🍀

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

miska
    13. Siječanj 2021. 20:20

Ja sam cula da mozes u kadu i kao u opustajucu kupku ako porod dosta traje jer kazu da to smanji bol dok si u vodi ali kad izadjete iz vode budu jace kontrakcije i brzi porod. 
    I ako je porod u vodi onda nema epiduralne. 

miska
    13. Siječanj 2021. 20:22

Super vijesti, cini mi se da ce biti puno curica! 🙂
    Sretno sa pregledima i samo bez nervoze 😉

MaryClear
    13. Siječanj 2021. 20:22

Matejaa95

Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇

Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰

miska
    13. Siječanj 2021. 20:25

MaryClear

Matejaa95

Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇

Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰

pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!

miska
    13. Siječanj 2021. 20:28

miska

MaryClear

Matejaa95

pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!

sorry, vidjela sam prethodni komentar pa napisala curica. 
    ma bitno da je sve ok, i nek spava i uziva u stomaku 🙂

Kiflica
    13. Siječanj 2021. 20:45

Amber, hvala za aplikaciju, instalirala sam si, bas su simpa meditacije! 
    Sto se tice poroda u vodi, na stolcicu i slicno, te babica koje znaju akupunkturu, ja bih sad tako rado da sam u Njemackoj pa da mi je sve to dostupno. Kod nas u HR se kao moze, ali vecinu puta te na kraju odbiju i posalju na obicno rađanje ba stolu, a sad u doba korone posebno, jer nemaju dovoljno ljudi za posebnije porode. Tako bar cujem od nedavnih rodilja. 

Matejaa95
    13. Siječanj 2021. 21:11

MaryClear

Matejaa95

Moja curica ne reagira uopće. Kad sam išla na pregledu prije 2 tj sat vremena ju je pikala, zezala  a onda ništa. Samo se okrenula na tren i opet u svoj položaj da spava. Jučer isto tako . Dosla sam na kontrolu kaže on spava beba. I to je to. Očito je neka mirna curka.  Nadam se da će tako bit mirna i ponoci kad se rodi😜😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

MariLove12
    13. Siječanj 2021. 21:39

Cure sretnooo sutra! Samo pozitivno i bez panike ❤️
    Da li i mi u Hrv imamo neki izbor sto se tice poroda u vodi i drugih metoda? Nisam cula do sada, ali nisam se bas ni raspitivala pa nemam nikakve info. Mislim na državne bolnice, ne privatna rodilišta :) 

It's a boy! 💙

MariLove12
    13. Siječanj 2021. 21:43

Jedino što sam čula je da Vinogradska u Zg jedina koristi francusku metodu carskog reza, koja ima milijun prednosti... Saljem link https://www.vecernji.hr/vijesti/carski-rez-bez-otvaranja-trbuha-1332911 

It's a boy! 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.