Ajme kako lijepe vijesti 🥰🥰🥰🥰 Sretno svima na pregledima 🍀
➕ 17.10.
👧 22.06.2021 - stigla curka
Ja sam cula da mozes u kadu i kao u opustajucu kupku ako porod dosta traje jer kazu da to smanji bol dok si u vodi ali kad izadjete iz vode budu jace kontrakcije i brzi porod.
I ako je porod u vodi onda nema epiduralne.
Super vijesti, cini mi se da ce biti puno curica! 🙂
Sretno sa pregledima i samo bez nervoze 😉
Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇
Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰
Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇
Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰
pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!
pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!
sorry, vidjela sam prethodni komentar pa napisala curica.
ma bitno da je sve ok, i nek spava i uziva u stomaku 🙂
Amber, hvala za aplikaciju, instalirala sam si, bas su simpa meditacije!
Sto se tice poroda u vodi, na stolcicu i slicno, te babica koje znaju akupunkturu, ja bih sad tako rado da sam u Njemackoj pa da mi je sve to dostupno. Kod nas u HR se kao moze, ali vecinu puta te na kraju odbiju i posalju na obicno rađanje ba stolu, a sad u doba korone posebno, jer nemaju dovoljno ljudi za posebnije porode. Tako bar cujem od nedavnih rodilja.
Moja curica ne reagira uopće. Kad sam išla na pregledu prije 2 tj sat vremena ju je pikala, zezala a onda ništa. Samo se okrenula na tren i opet u svoj položaj da spava. Jučer isto tako . Dosla sam na kontrolu kaže on spava beba. I to je to. Očito je neka mirna curka. Nadam se da će tako bit mirna i ponoci kad se rodi😜😁
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Cure sretnooo sutra! Samo pozitivno i bez panike ❤️
Da li i mi u Hrv imamo neki izbor sto se tice poroda u vodi i drugih metoda? Nisam cula do sada, ali nisam se bas ni raspitivala pa nemam nikakve info. Mislim na državne bolnice, ne privatna rodilišta :)
It's a boy! 💙
Jedino što sam čula je da Vinogradska u Zg jedina koristi francusku metodu carskog reza, koja ima milijun prednosti... Saljem link https://www.vecernji.hr/vijesti/carski-rez-bez-otvaranja-trbuha-1332911
It's a boy! 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji