Putovanja- mi isto volimo putovati. Uvijek mi je zelja bila otici u New York, ali cini se da necu tako skoro 😅
S obzirom da zivimo u DE pa putujemo iz Slavonije autom usput volimo prespavati u Sloveniji. Ljubljana, Bled, Bohinj, divna mjesta. Isto i Austrija, jako je lijepa, a obje su blizu Hrvatske pa nije predugo putovanje.
Pretproslo ljeto smo bili u Barceloni - zaljubila sam se u taj grad. Inace volim taj jezik i mentalitet. Planiramo opet u Spanjolsku, rent a car pa od Barcelone skroz dolje do juga.
Ajme Bled... sad mi se jede Prekmurska gibanica.... A jutros sam se probudila skoro placuci sto ne mogu jesti strukle jer vec danima jedino njih zelim
E zna li netko jel se tezina koju treba dobiti u trudnoci broji od predtrudnicke ili od najnize tezine u trudnoci? Kao i puno vas, ja sam -3kg u ovih prvih 12-ak tjedana pa ne znam jel se broji od sadasnje tezine ili od prije nego sto sam ostala trudna? Tu bas to ne kontroliraju jako tako da moram sama paziti...
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
A s koliko bebinih mjeseci bi se usudile napraviti neko duze putovanje? Ili ste vec napravile?
Ja sam sad opet na 0...na početnoj kilazi 😊
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Miska, i meni je Barcelona jedan od najdrazih gradova u kojima sam bila😍. I ja bih rado jos po Spanjolskoj, Malaga, Seville...
Sto se tice kila... ja sam na -5 kg, mucnine su me izmucile. Sad se lagano povlace napokon, kako koji dan, nekad mi je vise slabo, nekad manje. Ali super mi je ova tezina, da sad ostanem na tome i samo da se broji dalje tezina same bebe i plodne vode itd i da se nista ne udebljam, divotica, taman. Ne znam kako se broji, to i mene zanima.
A s koliko bebinih mjeseci bi se usudile napraviti neko duze putovanje? Ili ste vec napravile?
Uz Boziju pomoc da bude sve uredu, beba zdrava, ako se porodim u junu, vec u septembru bi putovali kuci u BiH. Svakako idemo avionom, sve drugarice kazu da beba to i ne dozivljava. Radna kolegica isla kuci u Tursku kad je malac bio 2 sedmice star. Kaze ne zna ni sta ga je snaslo :)
Za putovanja osobno mislim da ste bitne vi, koliko se dobro osjećate i koliko ste fleksibilne za snać se. Bebi je svejedno, bebi je bitno da je mama tu.
Kilaža se računa od predtrudničke jer ta je zapisana kao start! Ako sam uopće dobro skontala pitanje.
Nisam se vagala, važem se od pregleda do pregleda.
url=https://lilypie.com]
Ja sam specijalka sad na +4kg od prve tezine upisane u knjizici. 😅 Ali svaki put dr komentira da sam ok sa dobivanjem kilaze.
Netko dobije odmah na pocetku kile, netko kasnije. Ja sam vjerojatno dosta u plusu jer nisam povracala, a mucnine sam imala od gladi pa sam cesto jela pomalo hh.
Putovanje planiramo za Bozic do obitelji u Hrvatsku, a termin mi je kraj 6.mj. Ici cemo autom, pa ovisi o situaciji, mozda direkt do kuce a mozda prespavamo na pola puta.
Cure čestitam na pregledima 🥰
Ima li snijega kod vas?
Ima, ima 🙂 I bas je lijepo 🥰
Cure da vas pitam, jeste vec dobile nesto kila? Ja sutra ulazim u 5.mj (jel tako? 18+0) i prva 4 mj sam na +3.
Na Pregnancy aplikaciji pise da se u 5. mj. ulazi s napunjenih 18 tjedana (znaci 19+0), al dobro to je tu..
Ja sam na +2 kg
Sto se tice kilaze ja sam na +2 do sad. Nzn kako vi ali ja imam poriv za same ugljikohidrate. Krumpir, tjesteninu, rizu, pizzu, peciva sve. Prije sam pazila i kupoval tjesteninu od pirovog brasna sad sta je obicnija i sta ima vise skroba to bolje. 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji