Nemqm snage tipkati dogadjanja, ali cure od sinoc imam proljev.. nista se ne zadrzava u meni… popila sam sad jedan bio kult.
Ne znam cim da se umirim, stq da pijem sta da probam pojesti.. jer mi bas nista ne ide
Pojela sam pol bananr i saku stapica
Ako ti se ne smiri ubrzo mislim da bi trebala na infuziju da ne dehidriras.
Hvala vam cure od srca ❤
A meni muz bas kupio bez secera jer su mu rekli da je bolja ta.. probala sam s kolom odmah ujutro i nije upalilo... uzela sam sad malo i tamne cokolade, uspjela pojesti malo kuhane rize pa cemo vidjetu koliko ce se zadrzati.
A sad na predivne teme. 🤰
Ja sam jutros bila na pregledu, i beba me bas umirila 🙏
Danas smo ipak 12+6, tocno kako sam ja racunala po ovulacijo jer sam ju utvrdila sa lh trakicama..ali uvijek se gleda zadnji dan M...
Giba se i pliva kao da se zeli pikazati 🤗😊
Sve je gdje treba biti, rucice nozici prstici, kraljeznicq zatvorena.. nuhalni je rekla da je 2mm sto je za ovu dob taman.
🙅♀️30, 🙋♂️29
Sto se tice infuzije - ja bi pila taj prah. Iako mi voda nije pasala, kad bi stavila taj prah u vodu bome bi popila. Bio je s okusom banane (to je bilo prije par godina) :) . Coca-colu su mi preporucili jednom na hitnoj, ali originalnu verziju, ne one bez secera, i rekli su polako pit, na kasikicu! Nadam se da ti prodje!
Cak mislim da imam rehidrato ili nesto tako..budem probala prije nego krenem na infuziju
🙅♀️30, 🙋♂️29
Mara uzmi u ljekarnoj aktivni ugljen, samo pitaj jel mogu trudnice. Mislim da mogu al vrijedi pitati. S hranom ti treba više vremena, tqmna čokolqda, coca cola, banana, limun, skuhat rižu samo u vodi da ostane sa sluzi i jesti to.
url=https://lilypie.com]
Ne ne, kad upisu zadnji dan M statisticki se gleda kao da je O bila na sredini..
Ali meni je 0 bila vec 9 dc, odmah poslije M...
Kad u aplikaciju upisem zadnji dan M i dan O automatski mi promjeni dan O na par dana naprijed...
Ticker mi svakako kasni 1 dan trebalo bi bit 11+6 i nikad mi neda ispraviti.. sad cu morati sve mjenjati..tako da ni termin nije vise 29.7 nego 22.7
🙅♀️30, 🙋♂️29
Lucky e da i meni se slicne misli motaju u glavi. Skoro pola T, a druga polovica će proći brzo, još sad kad krene lipo vrime dani će proći brzo.
Ovo o zadnjem misecu koji traje kao godina to je kako kome, meni je proteklo brzo i htjela sam još bit trudna...a sada me više brine uredan porod, nije me briga ni za bol ni oporavak nego samo da prođe bez komplikacija, da oboje prođemo porod živi i zdravi. Valjda se vodim tim da mi je porod trajao kratko, bio je jako bolan ali završio u jednom danu. Oporavak isto nekako korak po korak...al kad je zdrava beba tu ništa drugo mi nije bitno i naravno da sam ja s njima živa i zdrava....al komplikacija se užasavam tipa prij3vremeni porod, zapetljaj pupčane i tako to...al te misli uspjevam pobit.
url=https://lilypie.com]
Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇
15.12.23. zadnja menz
9.1 .24. plusiccc
Druga trudnoca😀
Prvi pregled 30.1
Cestitam svima na super pregledima. Evo polako su se pocele bebice otkrivati 😃😃😃🙏🙏.
Sto se tice nervoze prije pregleda eto mene je pocela hvatati panika ovaj tjedan. Pregled je u petak i nervoza raste. Ja se odlicno osjecam, radim i imam osjećaj kao i da nisam trudna. Zato se i bojim dali je sve uredu. Ja jos nisam pocela isjecati te leptirice.
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Sortiraj odgovore
Najstariji