Evo i mene kao i uvijek malo nervoze prije pregleda...sutra pregled i bas me nervoza uhvatila...a inače sam mirna i uopće ne razmišljam puno o tome, ali pred pregled odmah neka nervoza 😅
👱🏼♀️ 29 god
🧔🏻 31 god
👶 💙2021💙
01.2022. krenuli na bebu br.2 🙏🏼🤗
Bravooo za preglede!! 🤗🤩 Nadam se da ćemo i mi ostale sutra imati lijepe vijesti i da će se bebice pokazati 🤩🙏
A o nervozi mi niti ne pričajte, strasno nešto! 😅
Znas li nekoga tko je to odradio? Ne znam je li u Hrvatskoj uobicajeno, tu su mi odmah ponudili i vodu i loptu i svasta nesto tako malo alternativno - zna li neka od vas gdje bi se o tome moglo malo vise procitati? U bolnici u kojoj sam ja zapisana (ovdje se moras zapisati za bolnicu u 6.TT i citavo vrijeme o tebi brine tim babica) imaju jako dobre statistike da je za zene koje radjaju u vodi - bilo citav porod, bilo dio - puno manja sansa za komplikacije i intervencije.
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Znas li nekoga tko je to odradio? Ne znam je li u Hrvatskoj uobicajeno, tu su mi odmah ponudili i vodu i loptu i svasta nesto tako malo alternativno - zna li neka od vas gdje bi se o tome moglo malo vise procitati? U bolnici u kojoj sam ja zapisana (ovdje se moras zapisati za bolnicu u 6.TT i citavo vrijeme o tebi brine tim babica) imaju jako dobre statistike da je za zene koje radjaju u vodi - bilo citav porod, bilo dio - puno manja sansa za komplikacije i intervencije.
Ovo sam pokusala pitati Lucky442 oko poroda u vodi
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
E i za vas koje ste nervozne, mozda da pogledate aplikaciju Hello Belly - ostatak aplikacije mi se bas nesto i ne svidja jako, ali sadrzava i meditacije za trudnice koje su kratke i slatke, pa ako vam je to nesto sto vam inace pomaze smirivanju ili fokusu, mozda da probate? Besplatna je pa vrijedi pokusati :)
👱🏼♀️27, stadij IV endo
🧔🏻32
Btw, pojela sam maloprije jednu bajaderu i opet osjetila leptirice u trbuhu, ovaj put jos izraženije 😍
Btw, pojela sam maloprije jednu bajaderu i opet osjetila leptirice u trbuhu, ovaj put jos izraženije 😍
To je to onda 😍 bebe polude na cokoladu 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji