Sto se tice boja, i ja sam isto vise za sve zemljane i neutralne nijanse..ali Bojana je upravu toga ima dosta manje. Moj muz je imao ideju da ne znamo spol, ali rekla sam da nekako ua prvo bas zelim znati a poslije cemo kak bude 🤭
🙅♀️30, 🙋♂️29
Ja sam prodala danas svoj auto i ne mogu prestati plakati…. netko je spomenuo hormone? 🤣
🤣 A pa kako nebi, bila si emotivno vezana za autić!
Sad si me sjetila da sam plakala za Bozic gledajući "Tatica u suknji" sa Robinom Williams 😒 I strasno puno sam plakala na tamo neke bezvezne filmove, na muziku, na scene koje su gluuuupe... Bila sam sama sebi smiješna.
Ja nebi mogla izdrzati da ne znam spol bebe ali podržavam ljude koji jednostavno ne zele znati, to mi je ok. Tako da Amber, drzi svoj stav i ne popustaj!
Sto se boje odjece za bebe tiče tak mi je svejedno jel plavo ili rozo... Iako prije cu obuc plavo na curicu nego rozo na dečka 🤔 Nekako mi je jako lijepo bebice u bijelom gledati, pogotovo zimi, onak mucasto, toplo, pahuljasto, ❤️
Vidim da neke influencerice forsiraju te zemljane i bež boje po sobama bebe tak da su mi se malo zamjerile 🤣
Lulu.Lu u vezi 4D, da li te gin poslala na anomaly scan, on se isto radi u 20 tt?
Mene je pitala da li želim 4D obaviti, on se radi u 20 tt, ako želim da se naručim na vrijeme negdje privatno i obavim anomaly scan, no u poliklinici koju sam odabrala kažu da se to radi sa 2D ultrazvukom no mogu zamoliti dokt da upali i 4D kada dođem tamo... Pa pretpostavljam nekako da će obaviti i anomaly scan i 4D zajedno, nije mi baš jasno.
It's a boy! 💙
Cure čestitam na pregledima 🥰
Ima li snijega kod vas?
url=https://lilypie.com]
Cure, cestitam na pregledima! 🙂
Ja mislim da sam danas prvi put osjetila bebu, ono kao mjehurice, baloncice! 🥰🥰 Pitala kumu, kaze to je to, bas tocno kad bi i trebala. 🙂 I jos je napadala hrpa snijega, fino sjedim u toplom i uzivam u pogledu! ❄
Sto se tice boja, nisam za kupovanje full rozo ili plavo, i ja sam za neutralne stvari. I sama nosim dosta i plave odjece, ako budem imala curicu i nju cu oblaciti u sve boje.
Jedino kad saznam spol bi mozda kupila simbolicno nesto plavo ili rozo, da kazem muzu novosti ako ne bude na ultrazvuku sa mnom.
Putovanja - mi isto volimo putovati. Uvijek mi je zelja bila otici u New York, ali cini se da necu tako skoro 😅
S obzirom da zivimo u DE pa putujemo iz Slavonije autom usput volimo prespavati u Sloveniji. Ljubljana, Bled, Bohinj, divna mjesta. Isto i Austrija, jako je lijepa, a obje su blizu Hrvatske pa nije predugo putovanje.
Pretproslo ljeto smo bili u Barceloni - zaljubila sam se u taj grad. Inace volim taj jezik i mentalitet. Planiramo opet u Spanjolsku, rent a car pa od Barcelone skroz dolje do juga.
Ima li snijega kod vas?
Ima, ima 🙂 I bas je lijepo 🥰
Cure da vas pitam, jeste vec dobile nesto kila? Ja sutra ulazim u 5.mj (jel tako? 18+0) i prva 4 mj sam na +3.
Ima li snijega kod vas?
Kod nas u Puli naravno nema, ali zato sutra idemo u Bosnu kod naših gdje je ogroman i baš se veselim 🙈🙈🙈
Što se tiče kila na prošlom pregledu, prije 7 dana sam bila na +1 ili 2 kg, nisam sigurna koliko sam imala prije trudnoće, ali računam +2 🤷🏼♀️
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Ja sam isto kupovala većimom bijelo, sivo, žuto, crveno...ali izbor je jako mali...većinom je rozo ili plavo i ako hoćeš nešto plavo za curu odustaneš jer baš bude muško...al dobro sve se to nankraju izbalansira. Kada su veći ima više izbora.
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji