Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amber
    14. Siječanj 2021. 13:08

Jel netko mozda odlucio da nece saznati spol prije poroda? Trazila sam po starim raspravama, ali nisam nasla. Mi naginjemo u tom smjeru ali frendovi ce nam izbusiti mozak s tim kako smo ludi, pa se neckam...  

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Hedwig.Z
    14. Siječanj 2021. 13:26

Amber

Jel netko mozda odlucio da nece saznati spol prije poroda? Trazila sam po starim raspravama, ali nisam nasla. Mi naginjemo u tom smjeru ali frendovi ce nam izbusiti mozak s tim kako smo ludi, pa se neckam…

Amber, napravite kako želite ti i tvoj partner. Ja isto znam puno parova koji nisu htjeli doznati prije poroda. I meni je to sasvim ok. Vas život, vaše dijete, vaša odluka. Ja sam samo jako znatiželja, zato sam htjela odmah znati. A uostalom, znam jednu curu kojoj su cijelu trudnoću skoro do kraja govorili da je curica, a na kraju dečko! Tako da nikad ne znaš. Meni je danas rekla da nije 100% sigurna. Ionako kad su bebe male male sva robica je većinom uniseks, barem sam ja to tako doživjela. 🤗🤗

Bojana2017
    14. Siječanj 2021. 13:40

Mirjam2

Evo i mene s pregleda. Bila sam samo kod patronazne danas i sve sto sam cula su otkucaji srca, tak da sam malo razocarana jer nisam vidjela bebicu. Al ok je i to. Slijedeci pregled tek 8.2.😩

Mirjam zajedno ćemo na pregled 08.02.🙈 S tima da sam ja bila prije 7 dana i već sam nestrpljiva. 
    Čestitke cure na dobrim pregledima 🥰🥰

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Amber
    14. Siječanj 2021. 13:48

Lulu.Lu

Amber

Jel netko mozda odlucio da nece saznati spol prije poroda? Trazila sam po starim raspravama, ali nisam nasla. Mi naginjemo u tom smjeru ali frendovi ce nam izbusiti mozak s tim kako smo ludi, pa se neckam…

Amber, napravite kako želite ti i tvoj partner. Ja isto znam puno parova koji nisu htjeli doznati prije poroda. I meni je to sasvim ok. Vas život, vaše dijete, vaša odluka. Ja sam samo jako znatiželja, zato sam htjela odmah znati. A uostalom, znam jednu curu kojoj su cijelu trudnoću skoro do kraja govorili da je curica, a na kraju dečko! Tako da nikad ne znaš. Meni je danas rekla da nije 100% sigurna. Ionako kad su bebe male male sva robica je većinom uniseks, barem sam ja to tako doživjela. 🤗🤗

Joj hvala ti, malo me utjesila sad :) ja sam bas nekak stekla dojam da na svim sajtovima gdje kupujes robicu moras ili odluciti "baby girl" ili "baby boy", a ne kuzim uopce zasto bi to bilo tak  sjecam se da kad je moja mama cekala drugo dijete me pitao doktor jel zelim znati hocu dobiti seku ili bracu pa sam mu ja (4 godine) odrzala lekciju o tome kako su meni mama i tata rekli da se to nikad ne moze za sigurno znati  moji starci kazu da su tad znali da cu biti smartypants zauvijek

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Rio
    14. Siječanj 2021. 14:15

Ja sam prodala danas svoj auto i ne mogu prestati plakati.... netko je spomenuo hormone? 🤣

👩🏻 32 god.
    🧔🏻 32 god.
    1/2020 missed ab 10tt
    11/2020 plusić 💫
    27.07.2021. Ante 🤎

• BradleyParkin
    14. Siječanj 2021. 14:28

Google plaća 85 dolara po satu. Moja zadnja plaća bila je 8500 američkih dolara, radeći stotinu sati tjedno na mreži. Prijatelj mog mlađeg brata već mjesecima u prosjeku koristi 12 tisuća ljudi i zaposlen je oko dvadeset dva sata tjedno. Ne mogu vjerovati koliko god jednostavno bilo jednom kad sam to pokušao. To je često ono što radim da bih provjerio daljnje detalje otvaranjem veze i klikom na (DOMAĆA TEHNIKA ILI MEDIJI.) Kliknite ovdje za više informacija...... https://rb.gy/oftkio

Kiflica
    14. Siječanj 2021. 14:53

Amber, super sto si tako rano otisla, koliko god kazes da je lakse, i teze je tako mlad biti hrabar za otisnuti se sam u novi svijet! Bravo i drago mi je cuti lijepe price. ☺ A za spol, moja prijateljica nije htjela znati, a na kraju je slucajno doktoru izletilo 🤣 Isto tako znam za slucaj da su govorili do poroda da je curica, a rodio se deckic. ☺ Ako ne zelite znati, drzite se toga, nemaju vam sto drugi iz okoline nametati. Ja sam preznatizeljna, pa zelim znati iako cu kupovati sve neutralne boje, jer je i prakticno, a meni osobno su i draze boje siva, zuta, bijela, bez, od plave ili roze. 

Bojana2017
    14. Siječanj 2021. 14:59

Kiflica

Amber, super sto si tako rano otisla, koliko god kazes da je lakse, i teze je tako mlad biti hrabar za otisnuti se sam u novi svijet! Bravo i drago mi je cuti lijepe price. ☺ A za spol, moja prijateljica nije htjela znati, a na kraju je slucajno doktoru izletilo 🤣 Isto tako znam za slucaj da su govorili do poroda da je curica, a rodio se deckic. ☺ Ako ne zelite znati, drzite se toga, nemaju vam sto drugi iz okoline nametati. Ja sam preznatizeljna, pa zelim znati iako cu kupovati sve neutralne boje, jer je i prakticno, a meni osobno su i draze boje siva, zuta, bijela, bez, od plave ili roze.

I meni su neutralne boje draže i ja lično sam svoju curicu oblačila i u plavo i to mi je sasvim OK. Samo je problem što neutralnih stvari nema za kupiti koliko plavih ili rozih. Dosta je manji izbor 🙈🤷🏼‍♀️

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Amber

Rio

Ja sam prodala danas svoj auto i ne mogu prestati plakati…. netko je spomenuo hormone? 🤣

ne preporucam ti onda ni dokumentarce o zivotinjama "ali uzeliiiiiii su maloooooog slonaaaaaaaaaa 

Kiflice, slazem se za neutralne boje, a ima i tweetyca pravo, onda sacuvas odjecu za dalje i sve ti i dalje pase! Buduci da sam daleko od sve familije, ocekujem da cemo malo naslijediti pa onda ima smisla misliti i za dalje... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

matea1989

Rio

Ja sam prodala danas svoj auto i ne mogu prestati plakati…. netko je spomenuo hormone? 🤣

Ajmee i mi smo u procesu prodaje auta i kupnje nekog novijeg radi bebe, a baš mi žao mog autićka ali definitivno nam treba bolji auto. Što se tuče spola ja sam prenestrpljiva da bi čekala do poroda, ali poštujem i cijenim tko može i hoće tako... Mislim na kraju mi je na kraju mi je najbitnije da beba bude živa i zdrava, a hoće bit curka ili dečkić mislim da je svima nama sporedno... Ja svakako planiram uzimat sve neutralno jedino ću poneku sitnicu uzeti spolno obojano....
    Što se tiče putovanja i planiranja tako dalekih putovanja s bebom svaka vam čast, ja mislim da ćemo se mi ispočetka držati RH i bližih zemalja za putovanja, imamo još štošta tu za vidjeti.... Ja nekako najviše volim roadtripove pa laganini, zato i uzimamo novi auto... 😊😊

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.