Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lullaby
    13. Siječanj 2021. 21:44

Baš sam puno propustila ova 2,3 dana da kad odjednom pročitam pogubim se. Vidim da imamo novih curica i dečka. Čestitam cure! Meni je sutra pregled, jedva čekam i nadam se da će sve biti ok.
    Odlučila sam si krenuti pisati sve savjete na koje naiđem, a koji su mi korisni jer ja baš imam baby brain u zadnje vrijeme. Radim, ali toliko sam postala zaboravljiva da je to strašno, a to si baš i ne smijem dopustiti. Zato jedva čekam odraditi još nekoliko tjedana i gibam doma i mozak na pašu. Dosta se i stresiram na poslu pa mi bude bed zbog bebe. Inače se fizički ok osjećam. Bude mi slabo, al čim pojedem sve 5. Naravno zato se i debljam 😂 Ali ako ne pojedem mučnina teška. Doslovno obratno od svih vas 🙈
    Kiflice zapamtila sam da planiraš s bebicom u Ameriku, ako nisam i to krivo pohvatala haha. Ja sam ti bila 3 tjedna prije dvije godine na zapadnoj obali, nacionalni parkovi i par gradova. Nismo mogli dobiti više godišnjeg. Naravno predivno je. Priroda nigdje ljepša, ali treba love dosta, pogotovo ako misliš biti par mjeseci i na nekim turističkim destinacijama. Mi smo u 3 tjedna potrošili preko 10.000 EUR. Naravno ovisi gdje ideš jer recimo jedna država zna biti upola jeftinija od druge u dosta stvari. Ali meni je vrijedilo svake lipe. Obožavam Ameriku, njihovu prirodu, onaj osjećaj kad si na cesti usred pustinje i nigdje ničega...ma sve.

Lullaby
    13. Siječanj 2021. 21:45

I uvijek roman napišem 🙈 Šokiram se kad vidim 😂

Amber
    13. Siječanj 2021. 22:09

Ajme sad me nostalgicno bacilo u razmisljanja o proslosti :) mi smo zivjeli 5 godina na zapadnoj obali i 3 na istocnoj pa ako netko odluci na baby moon putovanje (ili prvo bebi putovanje) stvarno u Ameriku, jako vam rado pomognem planirati, stvarno s velikim veseljem. Sta bih dala da mogu do San Francisca malo... 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

Lullaby
    13. Siječanj 2021. 22:18

Ma daj? Sad si u RH? Ja sam samo na zapadnoj bila na road tripu, kao nešto što nećemo moći kada budemo imali malu djecu jer smo vozili masu, planinarili itd., a posli ćemo biti prestari za to haha. SF mi je prekrasan. Žalim da nisam mogla više biti, ali obišli smo svašta, pa se nismo mogli zadržavati dulje od par dana. Moram istočnu odraditi, ali mislim da će pričekati. Ne znam da ću imati hrabrosti s bebom, mislim da neću biti taj tip, ali vidjet ćemo kad bebica dođe. Imam osjećaj da uvijek ispadne suprotno od onoga što planiraš i govoriš 🤭

MaryClear
    13. Siječanj 2021. 22:48

miska

miska

MaryClear

Matejaa95

Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇

Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰

pa gleda curka sta me budite 🤣 bas slatko!!

sorry, vidjela sam prethodni komentar pa napisala curica.
    ma bitno da je sve ok, i nek spava i uziva u stomaku 🙂

Hehe, ja govorim stalno da je curka iako jos ne znamo sto je. Ginekolog mi rekao da za mj dana kada dodem na pregled da cemo 90% saznati spol 😍🍀

Amber
    13. Siječanj 2021. 23:32

Lullaby

Ma daj? Sad si u RH? Ja sam samo na zapadnoj bila na road tripu, kao nešto što nećemo moći kada budemo imali malu djecu jer smo vozili masu, planinarili itd., a posli ćemo biti prestari za to haha. SF mi je prekrasan. Žalim da nisam mogla više biti, ali obišli smo svašta, pa se nismo mogli zadržavati dulje od par dana. Moram istočnu odraditi, ali mislim da će pričekati. Ne znam da ću imati hrabrosti s bebom, mislim da neću biti taj tip, ali vidjet ćemo kad bebica dođe. Imam osjećaj da uvijek ispadne suprotno od onoga što planiraš i govoriš 🤭

Joj nisam, u Londonu sam sad! Ali sto kaze moja mama, vesela buduca baka, "bar si se preselila u pravom smjeru prema doma" 

Je, zapadna obala je stvarno nesto posebno sto se tice prirode i ako se moze iznajmiti auto pa voziti po nacionalnim parkovima i parkovima prirode, to je cudo. Mi smo imali priliku kad sam selila s istocne obale na zapadnu zbog posla uzeti dva tjedna godisnjeg i voziti preko citave Amerike, to je stvarno bilo putovanje zivota - nismo znali gdje cemo zavrsiti nijedan dan, samo smo vozili. Preostaje vidjeti hocemo li biti tako opusteni roditelji, sve mi se nesto cinilo da necemo, a onda me muz danas pitao koliko djeca moraju biti velika prije nego sto idemo ponovno na nego jedrenje ili skijanje... Tako da, tko zna, mozda odlucimo nastaviti avanturu istim tempom i kad nas bude troje. S koronom i svim restrikcijama, trenutna mi je zelja samo da u nekom casu ove godine bebaca dovedemo do Hrvatske upoznati obitelj :)

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Evana
    14. Siječanj 2021. 00:10

Koliko ja znam, porod u vodi se jedino obavlja u KBC Rijeka, a u Zagrebu, osim privatne poliklinike, dvije bolnice imaju kade, ali se ne koriste. 
    Pitanje je provodi li se trenutno u Rijeci zbog korone. Stvar je u tome da babica mora uvijek biti pristna na takvoj vrsti poroda, a sad nema ni pratnje pa ono... ja sam razmisljala da odem u Rijeku rodit zbog toga, a i zato sto znam curu koja radi kao babica tamo, ali ipak ću u Zg  

Kiflica
    14. Siječanj 2021. 00:18

Wow predobro! Da, rado bih prosla Ameriku uzduz i poprijeko, a posebno bi rado vidjela San Francisco i New York. Znam, puno kosta, bilo bi to stvarno putovanje zivota. Ja bi rada bila slobodna, na porodiljnom, a muz bi radio preko kompa, s bilo koje lokacije, samo bi morali kombinirari vikende i tu i ramo koji slobodan dan, pola dana za razgledavanja, ne bismo mogli biti 3 mjeseca oboje slobodni. 3 tjedna bismo i mogli... Ne znam kako vam se cini ta ideja, je li ostvariva uopce? Joj sad bi tako rado sjela na kavu s vama i pricala o putovanjima! Amber, predovno je sto si vec toliko prosla i Amerika i sad London...kako to, je li te posao odveo tamo? Inspiriraj me da se odvazim na neke korake o kojima mastam😊

miska
    14. Siječanj 2021. 08:05

MaryClear

miska

miska

MaryClear

Matejaa95

Ja sam 12+2 i već drugi put na pregledu moja curica samo spava. Bas bi voljela vidjeti kako je aktivna,vidim da su vaše bebe aktivne. Nju se jedva probudi kad sam na pregledu u to nakon sat vremena😁😇

Ja bila danas ujutro u 9 na pregledu, tj radila taj kombinirani test.. I beba spavala, pa ju je ginekolog budio. Budio ju je tako da mi je tapkao po trbuhu, a beba se vidi na uzv kako poskakuje hahhaha meni to tako preslatko izgledalo. Dva puta je morao potapkati trbuh da bi se bebica probudila 🥰😍 i onda je bila toliko aktivna, ma preslatka 🥰🥰🥰

Hehe, ja govorim stalno da je curka iako jos ne znamo sto je. Ginekolog mi rekao da za mj dana kada dodem na pregled da cemo 90% saznati spol 😍🍀

Eto, mozda sam i pogodila! 😉 Javi kad saznas. Ja sam od pocetka uvjerena da nosim decka. Imam u utorak pregled, 18.tt pa me bas zanima hocu li saznati spol! 🙂

miska
    14. Siječanj 2021. 08:05

MaryClear

miska

miska

MaryClear

Matejaa95

Eto, mozda sam i pogodila! 😉 Javi kad saznas. Ja sam od pocetka uvjerena da nosim decka. Imam u utorak pregled, 18.tt pa me bas zanima hocu li saznati spol! 🙂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.