Ljetne bebe 2021.💛

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    14. Siječanj 2021. 10:18

Ana.b. Cestitke ❤️
    Ajme mara5, drzi se! Cocolina ti isto! 🍀🍀

Dominique_i_bebita
    14. Siječanj 2021. 10:19

Cestitam svim curama na uspjesnim pregledima i saznanju spola, covjece vec ste do tog dogurali neki :) jeste imale osjecaj kojeg je beba spola i pogodile? ja sam uvjerena da je moja beba curica, ne znam zasto, pa cemo vidjet sta kaze doktor :)
    ____
    Druga stvar tj pitanje..nocas me cijelu noc boljela maternica onako kao 2. Dan menstruacije, ne pre jako ali svakako me malo zabrinulo..znam da je netko bio pisao da se to dogada s vremena na vrijeme kad je intenzivniji rast itd..nema nikakvog iscjetka i sad me vise ne boli nista, jel neka imala slicno iskustvo? 

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

🌸TiKiDi🌸
    14. Siječanj 2021. 10:35

Dominique_i_bebita

Cestitam svim curama na uspjesnim pregledima i saznanju spola, covjece vec ste do tog dogurali neki :) jeste imale osjecaj kojeg je beba spola i pogodile? ja sam uvjerena da je moja beba curica, ne znam zasto, pa cemo vidjet sta kaze doktor :)
    ____
    Druga stvar tj pitanje..nocas me cijelu noc boljela maternica onako kao 2. Dan menstruacije, ne pre jako ali svakako me malo zabrinulo..znam da je netko bio pisao da se to dogada s vremena na vrijeme kad je intenzivniji rast itd..nema nikakvog iscjetka i sad me vise ne boli nista, jel neka imala slicno iskustvo?

Normalno u tvojim tjednima, bez brige. Jaki grcevi koji ne prolaze su znak za uzbunu, ovo sve ostalo je posljedica rasta maternice i sirenja ligamenata. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Dominique_i_bebita
    14. Siječanj 2021. 10:47

🌼TiKi🌼

Dominique_i_bebita

____

Normalno u tvojim tjednima, bez brige. Jaki grcevi koji ne prolaze su znak za uzbunu, ovo sve ostalo je posljedica rasta maternice i sirenja ligamenata.

hvala ti

👱‍♀️25 👱‍♂️26 👰🤵 10.10.2020.

Norrah
    14. Siječanj 2021. 10:57

Cocolina ja sam prošli tjedan bila kod stomatologa i dao mi je anesteziju bez problema. Rekao je da ne prakticiraju u prvom tromjesečju ako nije jako hitno, ali da to ne ulazi zapravo u krvotok te da bebi neće biti ništa. A osobno mislim da joj više šteti trpiti bol nego primiti anesteziju. 

➕ 17.10.
    👧 22.06.2021 - stigla curka

MariLove12
    14. Siječanj 2021. 11:24

Dominique_i_bebita

____

Uh i ja sam bila uvjerena, ali 100% posto uvjerena da je cura. Mislila sam da imam odličnu intuiciju, ali ipak je mali pišonja 😂😍
    Po svemu bi trebalo biti normalno radi širenja itd., pogotovo ako bol ne traje dugo, potpisala bi TiKi 😊 bitno da danas više ništa ne boli i nema tragova krvi! 

It's a boy! 💙

Kiflica
    14. Siječanj 2021. 11:53

Lullaby

Kifliceovisi što želiš vidjeti. Ovo što sam ja išla u 3 tjedna je neizvedivo s bebom. Jedva smo sami izveli to u 3 tjedna. Znači mi smo bili Route66 od LA do Grand Canyona, GC, Antelope Canyon, Monument Valley, Arches NP, Bryce NP, Zion NP, Valley of Fire, Las Vegas, Red Rock Canyon, Hoover Dam, Death Valley NP, Yosemite NP, San Francisco, Highway 1, LA. Onako vožnje krcato. Preko 5.000 km čini mi se. E sad to možeš po meni u nekih 6-8 tjedana s bebom s tim da ne ideš na neke veće hikeove nego laganini šetkaš i uživaš. Ako se beba bude voljela voziti u autu 🙂 Dosta je to život u autu, možda bi ja s bebom uzela SF, Highway 1 do LA ili još produžiti do San Diega, Yosemite i Grand Canyon. To je onako laganini i najljepše. Izvedivo s bebom, uživancija lagana, dobrih hotela ima. Drugo je ovo kad si ti u pustinji na 35°C, nigdje dućana, spavaš u motelu na osami. Ali gle, bilo je ljudi tako s bebama. Meni je to definitivno bilo putovanje života. Mogu misliti kako je bilo Amber živjeti tamo i prijeći s jedne na drugu stranu. Amber ja uvijek mislim da je nemoguće dobiti dozvole da bi tamo živjela. Dobro, sad se već osjećam staro za takve promjene 😂

Lullaby, svaka cast, ovo je brutalan raspored, bas avanturisticki. To ne bi ni ja izdrzala, a kamoli beba.🤣 Ja sam ti vise laganini tip, vidjeti glavne atrakcije u New Yorku, uzivati u Central parku, shopping, Broadway predstava, pa isto tako laganini po LA i San Fanciscu, New Orleans, uglavnom me gradovi vuku, nisam bas od hikeanja po prirodi i dugih voznji 😊. Ja bi radije avionom do odredista i onda tamo pomalo setnjica, muzeji, restorani... Tipicni grozni turist. 😊 Ok, rado bi vidjela Grand Canyon... Sve je to jako udaljeno jedno od drugog, ne znam ni sama kako bi to izvela osim s puno letova. Huh, videt cemo hoce li se ista od toga ostvariti - a ako nista, makar cemo videti New York tjedan dana i to je to. 😚 Pardon cure na maloj digresiji s putovanjima...

Hedwig.Z
    14. Siječanj 2021. 11:58

Hejjj, evo i mene sa pregleda! Sve je super! Napravila mi je baš lijepo detaljan uzv, sve mi je objašnjavala korak po korak. I izgleda da me osjećaj nije prevario, rekla je da misli da je curica, ali da nije 100% sigurna! Ali ja skoro od početka mislim da je cura! ❤️ Sljedeći mjesec idem na 4d, rekla je najbolje ga raditi u 20 tjednu 🤗

Matejaa95
    14. Siječanj 2021. 12:07

Baš mi je drago što svima nama pregledi prolaze super i da bebaci rastu. 🥰😁

15.12.23. zadnja menz
    9.1 .24. plusiccc
    Druga trudnoca😀
    Prvi pregled 30.1

Amber
    14. Siječanj 2021. 13:06

tweetyca - je, imas pravo, davno sam otisla, nekad mi se cini i prerano, svasta sam propustila doma... Meni se nekad iskreno cini da je teze pokupiti stvari sa 24 kad vec imas neko drustvo, partnera mozda, nego sa 17, kak sam ja otisla, prakticki si dijete jos. Ali meni se otvorila prilika za studij, onda sam ostala poslom u Americi, i onda smo sad  za Englesku preselili zbog mog doktorata, a muz je ovamo preselio dio firme. 

Kiflica - Amerika je top za roadtrip putovanja, stvarno je. Slazem se s Lullaby da u tri tjedna mozes cuda stvari bez bebe, sigurno s klincima treba stvari prilagoditi, ali vjerujem da to ovisi uvelike i o tome kakvi su klinci i koliko su naviknuti. Ja imam 10 godina mladu sestru, ona se morala prilagoditi putovanjima od prve godine jer smo brat i ja vec bili naviknuti na sve - i putuje kao velika po citavom svijetu odmalena kojim god prijevoznim sredstvom i u kakve god hotele/motele/kampove. Dobro, sad, moja mama je ipak povukla crtu kod tatine ideje da idemo u Death Valley kad je seka imala valjda tri godine... :D 

Lullaby - necu lagati, dosta je tesko i s dozvolama i imigracijom sveukupno, a udaljenost od doma ogromna... Cak i kasnije, kad smo dobili trajne statuse u Americi, ja sam i dalje nekako stalno o tome brinula. Ali cuj nju, stara s 32 godine  neka tebe gdje tebi i partneru pase, najsretnije je doma svugdje gdje te na kraju dana netko bezrezervno voli, pa nek je i na Marsu. 

Cocolina, drzim fige za umnjak - nije najlaksa operacija na svijetu ni kad nisi trudna, a sigurno nije zabavno kad jesi. Ali cure imaju pravo, vjerojatno mora van, to nema tendenciju krenuti na bolje. :( 

👱🏼‍♀️27, stadij IV endo
    🧔🏻32

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.