Hvala vam cure na objasnjenju. Stvar je u tome sto mi nitko nemoze nista kokretno reci tako da neznam uopce sto da radim.voditeljica mi se vraca s godiŔnjeg sutra tako da cu morati razgovorati s njom da vidim na cemu sam. Probati cu otici do zdravstvenog osiguranja da mi kazu sto mi treba za otvaranje komplikacija ili bolovanja i koliko bi dobivala primanja u tom slucaju.
Hvala vam jos jednomĀ
šāāļø37š§34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 āš¶ā„ļøš¼
IT'S A BOYššš
24.06.2021 - IVO šš
[/url
Cure bok!Ā
Prokrvarila sam u 7tt, srecom hematom, a ja se pripremila vec na kiretazu (prije 2 god imala spontani, prije 5 god skolsku trudnocu i porod jedne zenske nemani :-), dakle i dobro i lose iskustvo. Otisla na Merkur, dobila utrogestan i odlucila voditi trudnocu u Merkuru. Vodi li koja od vas tamo trudnocu? Znate li kojim danima su koji dr u trudnickoj ambulanti? Moram ovaj tjedan na kontrolu pa da ciljam nekog dobrog.
Trudnice koje su proÅ”le ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjeÄaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. PovremenoĀ osjetim neku tupu bol kao da Äu dobit,nadam se da je to Å”irenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baÅ” trbuÅ”nih miÅ”iÄa i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +𤰠nadamo se najboljem š¤±
It's a boy šš£š¶
28.06.2021. TreÄa sreÄa i ljubav najveÄa š¶
08/23 biokemijska
Auu Bojanaā¦kozice u akcijiā¦.moja ih nije imala joÅ”, a nekako Äekam da ih se rjeÅ”imo. E da i potpisujem ovo o kaotiÄnom poÄetkuā¦bit Äe veselo!
Jeste li cure mjerile obujam trbuhaā¦ja jesam u 2 T a jesam i sada. Kako stvari stoje Äini mi se da Äe ovaj put bit dupliā¦.al evo baÅ” mi je zanimljivoā¦inaÄe moj obujam je 110cm a bio je prije 4 tjedna 105cm⦠š Bit Äu kao baloooon!
Nisam mjerila obujam ali malo se vidi stomak veÄ ššš malo mi je to prerano, ali s obzirom da mi je druga trudnoÄa tako treba valjda š¤£š¤£š¤£
Kako reaguje tvoja curica na bebu, jesi joj rekla? Mogu i ostale mame koje veÄ imaju djecu odgovoriti, baÅ” me zanima. Moja je oduÅ”evljena, ljubi svoju bebicu, Äeka kad Äe izaÄi š¤£š¤£š¤£ mada vjerujem da neÄe biti toliko oduÅ”evljena kad rodim š
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Trudnice koje su proÅ”le ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjeÄaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. Povremeno osjetim neku tupu bol kao da Äu dobit,nadam se da je to Å”irenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baÅ” trbuÅ”nih miÅ”iÄa i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko
Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da Äu dobiti. Mislim da to nije niÅ”ta zabrinjavajuÄe. I bome trbuscic mi se veÄ vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo viÅ”e papalo. š
BaÅ” me zanima koliko Äe mi sutra biti. A pregled ne mogu doÄekati, 14.01 š„°
Auu Bojanaā¦kozice u akcijiā¦.moja ih nije imala joÅ”, a nekako Äekam da ih se rjeÅ”imo. E da i potpisujem ovo o kaotiÄnom poÄetkuā¦bit Äe veselo!
Jeste li cure mjerile obujam trbuhaā¦ja jesam u 2 T a jesam i sada. Kako stvari stoje Äini mi se da Äe ovaj put bit dupliā¦.al evo baÅ” mi je zanimljivoā¦inaÄe moj obujam je 110cm a bio je prije 4 tjedna 105cm⦠š Bit Äu kao baloooon!
Nisam mjerila obujam ali malo se vidi stomak veÄ ššš malo mi je to prerano, ali s obzirom da mi je druga trudnoÄa tako treba valjda š¤£š¤£š¤£
Kako reaguje tvoja curica na bebu, jesi joj rekla? Mogu i ostale mame koje veÄ imaju djecu odgovoriti, baÅ” me zanima. Moja je oduÅ”evljena, ljubi svoju bebicu, Äeka kad Äe izaÄi š¤£š¤£š¤£ mada vjerujem da neÄe biti toliko oduÅ”evljena kad rodim š
Ja kad sam rekla mojim neÄacima twinsima sa kojima sam fuuuul povezana da Äemo dobiti bebu, poÄeli su se smijati i gledati mi u trbuh jer sam rekla da tamo beba nana. Bili su malo zbunjeni, imaju 3 god. š„° Jedan je prognozirao da Äe biti cura, drugi da Äe biti deÄko. Äemo vidjeti koji Äe pogoditi š„°
Trudnice koje su proÅ”le ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjeÄaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. Povremeno osjetim neku tupu bol kao da Äu dobit,nadam se da je to Å”irenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baÅ” trbuÅ”nih miÅ”iÄa i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko
Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da Äu dobiti. Mislim da to nije niÅ”ta zabrinjavajuÄe. I bome trbuscic mi se veÄ vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo viÅ”e papalo. š BaÅ” me zanima koliko Äe mi sutra biti. A pregled ne mogu doÄekati, 14.01 š„°
Da i meni se sad veÄ baÅ” vidi, pogotovo naveÄer iako se i ja mislim sa nije zbog blagdanske gozbeš.
Taj pritisak i stezanje me malo zabrinuo jer sam proÅ”la dva tjedna bila baÅ” super. Kažu mi moji oko mene da je možda jer sam zadnja tri dana bila baÅ” aktivna, stalno na nogama.Ā
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy šš£š¶
08/23 biokemijska
RioĀ I ja imam pregled iduÄi Äetvrtak - dakle 4 nas je. šš provjera nuhalnog i nifty radimo. Veselim se. :) ma ja sam i dalje ko Å”tap. Nisma mjerila trbuh niti ista, ali dalje se držim na 53, 54 na 171 cm. š i ne osjeÄam da mi je trbuh narastao, Äak nema ni neke naznake, samo dolje mogu napipat. Fkt dosta slatkog i gluposti jedem, ali mi probava radi pa je i to vjerojatno razlog. š¤·š»āāļø Ovih dana sam jako puno Å”etala, preko 10 km, a kako je sad dosta loÅ”e vrijeme, planiram vcrs napokon opet pocet s vježbanjem doma. šŖš»
š±š¼āāļø 27
š±š¼āāļø 32
ā 18.11. ā¤ļø
Itās a boy! š
Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da Äu dobiti. Mislim da to nije niÅ”ta zabrinjavajuÄe. I bome trbuscic mi se veÄ vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo viÅ”e papalo. š BaÅ” me zanima koliko Äe mi sutra biti. A pregled ne mogu doÄekati, 14.01 š„°
Da i meni se sad veÄ baÅ” vidi, pogotovo naveÄer iako se i ja mislim sa nije zbog blagdanske gozbeš.
Taj pritisak i stezanje me malo zabrinuo jer sam proŔla dva tjedna bila baŔ super. Kažu mi moji oko mene da je možda jer sam zadnja tri dana bila baŔ aktivna, stalno na nogama.
MoguÄe je i to, i ja kad malo previÅ”e radim ili setam odmah osjetim i imam potrebu malo odmoriti.Ā
Ajme dobre ste. Ja isto imam osjecaj da se nista jos ne vidi al meni je jos rano ja mislim š I dalje stojim na 65 sa 172 visine. Isto smo sad hodali masu preko praznika, ja se potrudim napravit bar 7km+ dnevno. Jos je kod nas pravo snijezno vrijeme sad tako da je uzitak. A pored toga pokusam bar 3x tjedno odradit yogu. Sutra pocinjem radit opet, tako da cemo vidit kako ce bit nakon sjedenja od 8-16. Bar radim od doma tako da si mogu prilagodit raspored. Nekako se i nadam da se nista nece primjetit jos neko vrijeme, mi cekamo da prodje prvo tromjesjecje pa cemo tek onda priopcavat vijesti š
Inace sam pocela odmah na pocetku se vagat i slikat svaki tjedan, al nema tu nekog pomaka zasad š
Nisam ni ja uoÄavala promjene do pije nekih tjedan i pol do dva, sad se vidi promjena. Do tad mi je trbuh bio veÄi u 6tt i 7tt nego u 10tt i 11tt, ali od nadutosti š¤¦āāļø
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy šš£š¶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji