Hvala vam cure na objasnjenju. Stvar je u tome sto mi nitko nemoze nista kokretno reci tako da neznam uopce sto da radim.voditeljica mi se vraca s godišnjeg sutra tako da cu morati razgovorati s njom da vidim na cemu sam. Probati cu otici do zdravstvenog osiguranja da mi kazu sto mi treba za otvaranje komplikacija ili bolovanja i koliko bi dobivala primanja u tom slucaju.
Hvala vam jos jednom
🙋♀️37🧔34
1.missed ab 7tt.- 10/19
22.10 ➕👶♥️🌼
IT'S A BOY💙💙💙
24.06.2021 - IVO 💙💙
[/url
Cure bok!
Prokrvarila sam u 7tt, srecom hematom, a ja se pripremila vec na kiretazu (prije 2 god imala spontani, prije 5 god skolsku trudnocu i porod jedne zenske nemani :-), dakle i dobro i lose iskustvo. Otisla na Merkur, dobila utrogestan i odlucila voditi trudnocu u Merkuru. Vodi li koja od vas tamo trudnocu? Znate li kojim danima su koji dr u trudnickoj ambulanti? Moram ovaj tjedan na kontrolu pa da ciljam nekog dobrog.
Trudnice koje su prošle ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjećaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. Povremeno osjetim neku tupu bol kao da ću dobit,nadam se da je to širenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baš trbušnih mišića i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
It's a boy 💙👣👶
28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća 👶
08/23 biokemijska
Auu Bojana…kozice u akciji….moja ih nije imala još, a nekako čekam da ih se rješimo. E da i potpisujem ovo o kaotičnom početku…bit će veselo!
Jeste li cure mjerile obujam trbuha…ja jesam u 2 T a jesam i sada. Kako stvari stoje čini mi se da će ovaj put bit dupli….al evo baš mi je zanimljivo…inače moj obujam je 110cm a bio je prije 4 tjedna 105cm… 😄 Bit ću kao baloooon!
Nisam mjerila obujam ali malo se vidi stomak već 🙈🙈🙈 malo mi je to prerano, ali s obzirom da mi je druga trudnoća tako treba valjda 🤣🤣🤣
Kako reaguje tvoja curica na bebu, jesi joj rekla? Mogu i ostale mame koje već imaju djecu odgovoriti, baš me zanima. Moja je oduševljena, ljubi svoju bebicu, čeka kad će izaći 🤣🤣🤣 mada vjerujem da neće biti toliko oduševljena kad rodim 🙈
Iskra 19.12.2017.
Iris 05.07.2021.
Trudnice koje su prošle ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjećaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. Povremeno osjetim neku tupu bol kao da ću dobit,nadam se da je to širenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baš trbušnih mišića i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko
Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da ću dobiti. Mislim da to nije ništa zabrinjavajuće. I bome trbuscic mi se već vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo više papalo. 😅 Baš me zanima koliko će mi sutra biti. A pregled ne mogu dočekati, 14.01 🥰
Auu Bojana…kozice u akciji….moja ih nije imala još, a nekako čekam da ih se rješimo. E da i potpisujem ovo o kaotičnom početku…bit će veselo!
Jeste li cure mjerile obujam trbuha…ja jesam u 2 T a jesam i sada. Kako stvari stoje čini mi se da će ovaj put bit dupli….al evo baš mi je zanimljivo…inače moj obujam je 110cm a bio je prije 4 tjedna 105cm… 😄 Bit ću kao baloooon!
Nisam mjerila obujam ali malo se vidi stomak već 🙈🙈🙈 malo mi je to prerano, ali s obzirom da mi je druga trudnoća tako treba valjda 🤣🤣🤣
Kako reaguje tvoja curica na bebu, jesi joj rekla? Mogu i ostale mame koje već imaju djecu odgovoriti, baš me zanima. Moja je oduševljena, ljubi svoju bebicu, čeka kad će izaći 🤣🤣🤣 mada vjerujem da neće biti toliko oduševljena kad rodim 🙈
Ja kad sam rekla mojim nećacima twinsima sa kojima sam fuuuul povezana da ćemo dobiti bebu, počeli su se smijati i gledati mi u trbuh jer sam rekla da tamo beba nana. Bili su malo zbunjeni, imaju 3 god. 🥰 Jedan je prognozirao da će biti cura, drugi da će biti dečko. Ćemo vidjeti koji će pogoditi 🥰
Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da ću dobiti. Mislim da to nije ništa zabrinjavajuće. I bome trbuscic mi se već vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo više papalo. 😅 Baš me zanima koliko će mi sutra biti. A pregled ne mogu dočekati, 14.01 🥰
Da i meni se sad već baš vidi, pogotovo navečer iako se i ja mislim sa nije zbog blagdanske gozbe😋.
Taj pritisak i stezanje me malo zabrinuo jer sam prošla dva tjedna bila baš super. Kažu mi moji oko mene da je možda jer sam zadnja tri dana bila baš aktivna, stalno na nogama.
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Rio I ja imam pregled idući četvrtak - dakle 4 nas je. 😂😂 provjera nuhalnog i nifty radimo. Veselim se. :) ma ja sam i dalje ko štap. Nisma mjerila trbuh niti ista, ali dalje se držim na 53, 54 na 171 cm. 😅 i ne osjećam da mi je trbuh narastao, čak nema ni neke naznake, samo dolje mogu napipat. Fkt dosta slatkog i gluposti jedem, ali mi probava radi pa je i to vjerojatno razlog. 🤷🏻♀️ Ovih dana sam jako puno šetala, preko 10 km, a kako je sad dosta loše vrijeme, planiram vcrs napokon opet pocet s vježbanjem doma. 💪🏻
👱🏼♀️ 27
👱🏼♂️ 32
➕ 18.11. ❤️
It’s a boy! 💙
Da i meni se sad već baš vidi, pogotovo navečer iako se i ja mislim sa nije zbog blagdanske gozbe😋.
Taj pritisak i stezanje me malo zabrinuo jer sam prošla dva tjedna bila baš super. Kažu mi moji oko mene da je možda jer sam zadnja tri dana bila baš aktivna, stalno na nogama.
Moguće je i to, i ja kad malo previše radim ili setam odmah osjetim i imam potrebu malo odmoriti.
Ajme dobre ste. Ja isto imam osjecaj da se nista jos ne vidi al meni je jos rano ja mislim 😅 I dalje stojim na 65 sa 172 visine. Isto smo sad hodali masu preko praznika, ja se potrudim napravit bar 7km+ dnevno. Jos je kod nas pravo snijezno vrijeme sad tako da je uzitak. A pored toga pokusam bar 3x tjedno odradit yogu. Sutra pocinjem radit opet, tako da cemo vidit kako ce bit nakon sjedenja od 8-16. Bar radim od doma tako da si mogu prilagodit raspored. Nekako se i nadam da se nista nece primjetit jos neko vrijeme, mi cekamo da prodje prvo tromjesjecje pa cemo tek onda priopcavat vijesti 🙈
Inace sam pocela odmah na pocetku se vagat i slikat svaki tjedan, al nema tu nekog pomaka zasad 😂
Nisam ni ja uočavala promjene do pije nekih tjedan i pol do dva, sad se vidi promjena. Do tad mi je trbuh bio veći u 6tt i 7tt nego u 10tt i 11tt, ali od nadutosti 🤦♀️
02/13 missed ab. 7tt
12/19 missed ab. 13tt
It's a boy 💙👣👶
08/23 biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji