Ljetne bebe 2021.šŸ’›

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopuŔteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ivo& IvanašŸ’™ā™„ļø
    03. Siječanj 2021. 12:32

Hvala vam cure na objasnjenju. Stvar je u tome sto mi nitko nemoze nista kokretno reci tako da neznam uopce sto da radim.voditeljica mi se vraca s godiŔnjeg sutra tako da cu morati razgovorati s njom da vidim na cemu sam. Probati cu otici do zdravstvenog osiguranja da mi kazu sto mi treba za otvaranje komplikacija ili bolovanja i koliko bi dobivala primanja u tom slucaju.
    Hvala vam jos jednomĀ 

šŸ™‹ā€ā™€ļø37šŸ§”34
    1.missed ab 7tt.- 10/19
    22.10 āž•šŸ‘¶ā™„ļøšŸŒ¼
    IT'S A BOYšŸ’™šŸ’™šŸ’™
    24.06.2021 - IVO šŸ’™šŸ’™
    [/url

• snje
    03. Siječanj 2021. 12:54

Cure bok!Ā 
    Prokrvarila sam u 7tt, srecom hematom, a ja se pripremila vec na kiretazu (prije 2 god imala spontani, prije 5 god skolsku trudnocu i porod jedne zenske nemani :-), dakle i dobro i lose iskustvo. Otisla na Merkur, dobila utrogestan i odlucila voditi trudnocu u Merkuru. Vodi li koja od vas tamo trudnocu? Znate li kojim danima su koji dr u trudnickoj ambulanti? Moram ovaj tjedan na kontrolu pa da ciljam nekog dobrog.

Orhideja1
    03. Siječanj 2021. 12:58

Trudnice koje su proÅ”le ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjećaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. PovremenoĀ  osjetim neku tupu bol kao da ću dobit,nadam se da je to Å”irenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baÅ” trbuÅ”nih miÅ”ića i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    10/20 +🤰 nadamo se najboljem 🤱
    It's a boy šŸ’™šŸ‘£šŸ‘¶
    28.06.2021. Treća sreća i ljubav najveća šŸ‘¶
    08/23 biokemijska

Bojana2017
    03. Siječanj 2021. 13:15

Mallla

Auu Bojana…kozice u akciji….moja ih nije imala joÅ”, a nekako čekam da ih se rjeÅ”imo. E da i potpisujem ovo o kaotičnom početku…bit će veselo!
    Jeste li cure mjerile obujam trbuha…ja jesam u 2 T a jesam i sada. Kako stvari stoje čini mi se da će ovaj put bit dupli….al evo baÅ” mi je zanimljivo…inače moj obujam je 110cm a bio je prije 4 tjedna 105cm… šŸ˜„ Bit ću kao baloooon!

Nisam mjerila obujam ali malo se vidi stomak već šŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆ malo mi je to prerano, ali s obzirom da mi je druga trudnoća tako treba valjda 🤣🤣🤣
    Kako reaguje tvoja curica na bebu, jesi joj rekla? Mogu i ostale mame koje već imaju djecu odgovoriti, baÅ” me zanima. Moja je oduÅ”evljena, ljubi svoju bebicu, čeka kad će izaći 🤣🤣🤣 mada vjerujem da neće biti toliko oduÅ”evljena kad rodim šŸ™ˆ

Iskra 19.12.2017.
    Iris 05.07.2021.

Hedwig.Z
    03. Siječanj 2021. 14:21

Orhideja1

Trudnice koje su proÅ”le ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjećaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. Povremeno osjetim neku tupu bol kao da ću dobit,nadam se da je to Å”irenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baÅ” trbuÅ”nih miÅ”ića i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko

Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da ću dobiti. Mislim da to nije niÅ”ta zabrinjavajuće. I bome trbuscic mi se već vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo viÅ”e papalo. šŸ˜… BaÅ” me zanima koliko će mi sutra biti. A pregled ne mogu dočekati, 14.01 🄰

Hedwig.Z
    03. Siječanj 2021. 14:23

Bojana2017

Mallla

Auu Bojana…kozice u akciji….moja ih nije imala joÅ”, a nekako čekam da ih se rjeÅ”imo. E da i potpisujem ovo o kaotičnom početku…bit će veselo!
    Jeste li cure mjerile obujam trbuha…ja jesam u 2 T a jesam i sada. Kako stvari stoje čini mi se da će ovaj put bit dupli….al evo baÅ” mi je zanimljivo…inače moj obujam je 110cm a bio je prije 4 tjedna 105cm… šŸ˜„ Bit ću kao baloooon!

Nisam mjerila obujam ali malo se vidi stomak već šŸ™ˆšŸ™ˆšŸ™ˆ malo mi je to prerano, ali s obzirom da mi je druga trudnoća tako treba valjda 🤣🤣🤣
    Kako reaguje tvoja curica na bebu, jesi joj rekla? Mogu i ostale mame koje već imaju djecu odgovoriti, baÅ” me zanima. Moja je oduÅ”evljena, ljubi svoju bebicu, čeka kad će izaći 🤣🤣🤣 mada vjerujem da neće biti toliko oduÅ”evljena kad rodim šŸ™ˆ

Ja kad sam rekla mojim nećacima twinsima sa kojima sam fuuuul povezana da ćemo dobiti bebu, počeli su se smijati i gledati mi u trbuh jer sam rekla da tamo beba nana. Bili su malo zbunjeni, imaju 3 god. 🄰 Jedan je prognozirao da će biti cura, drugi da će biti dečko. Ćemo vidjeti koji će pogoditi 🄰

Orhideja1
    03. Siječanj 2021. 14:49

Lulu.Lu

Orhideja1

Trudnice koje su proÅ”le ove moje tjedne (po UZV sam 15+3) jeste imale osjećaj pritiska i neke nadutosti, a da nije od crijeva, nego kao neki balon. Povremeno osjetim neku tupu bol kao da ću dobit,nadam se da je to Å”irenje maternice. Do prije dva dana sam imala peckanja i boluckanja ali baÅ” trbuÅ”nih miÅ”ića i to mi je bilo ok, ovo me sad malo brine. Pregled je tek 18.01. pa mi sve nekako daleko

Ja sam danas po UZV 14+6 i isto tako povremeno osjetim kao menstrualne bolove, kao da ću dobiti. Mislim da to nije niÅ”ta zabrinjavajuće. I bome trbuscic mi se već vidi, prije sam mogla napipati samo dolje u zdjelici, sad mogu i oko pupka. I mjerim obujam trbuha svaki ponedjeljak, u tjedan dana je narasao cca 2,5cm stim da su bili blagdani pa se malo viÅ”e papalo. šŸ˜… BaÅ” me zanima koliko će mi sutra biti. A pregled ne mogu dočekati, 14.01 🄰

Da i meni se sad već baÅ” vidi, pogotovo navečer iako se i ja mislim sa nije zbog blagdanske gozbešŸ˜‹.
    Taj pritisak i stezanje me malo zabrinuo jer sam proŔla dva tjedna bila baŔ super. Kažu mi moji oko mene da je možda jer sam zadnja tri dana bila baŔ aktivna, stalno na nogama. 

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy šŸ’™šŸ‘£šŸ‘¶
    08/23 biokemijska

Nina27
    03. Siječanj 2021. 16:01

RioĀ I ja imam pregled idući četvrtak - dakle 4 nas je. šŸ˜‚šŸ˜‚ provjera nuhalnog i nifty radimo. Veselim se. :) ma ja sam i dalje ko Å”tap. Nisma mjerila trbuh niti ista, ali dalje se držim na 53, 54 na 171 cm. šŸ˜… i ne osjećam da mi je trbuh narastao, čak nema ni neke naznake, samo dolje mogu napipat. Fkt dosta slatkog i gluposti jedem, ali mi probava radi pa je i to vjerojatno razlog. šŸ¤·šŸ»ā€ā™€ļø Ovih dana sam jako puno Å”etala, preko 10 km, a kako je sad dosta loÅ”e vrijeme, planiram vcrs napokon opet pocet s vježbanjem doma. šŸ’ŖšŸ»

šŸ‘±šŸ¼ā€ā™€ļø 27
    šŸ‘±šŸ¼ā€ā™‚ļø 32
    āž• 18.11. ā¤ļø
    It’s a boy! šŸ’™

Hedwig.Z
    03. Siječanj 2021. 16:34

Orhideja1

Lulu.Lu

Orhideja1

Da i meni se sad već baÅ” vidi, pogotovo navečer iako se i ja mislim sa nije zbog blagdanske gozbešŸ˜‹.
    Taj pritisak i stezanje me malo zabrinuo jer sam proŔla dva tjedna bila baŔ super. Kažu mi moji oko mene da je možda jer sam zadnja tri dana bila baŔ aktivna, stalno na nogama.

Moguće je i to, i ja kad malo previÅ”e radim ili setam odmah osjetim i imam potrebu malo odmoriti.Ā 

Orhideja1
    03. Siječanj 2021. 16:52

tweetyca

Ajme dobre ste. Ja isto imam osjecaj da se nista jos ne vidi al meni je jos rano ja mislim šŸ˜… I dalje stojim na 65 sa 172 visine. Isto smo sad hodali masu preko praznika, ja se potrudim napravit bar 7km+ dnevno. Jos je kod nas pravo snijezno vrijeme sad tako da je uzitak. A pored toga pokusam bar 3x tjedno odradit yogu. Sutra pocinjem radit opet, tako da cemo vidit kako ce bit nakon sjedenja od 8-16. Bar radim od doma tako da si mogu prilagodit raspored. Nekako se i nadam da se nista nece primjetit jos neko vrijeme, mi cekamo da prodje prvo tromjesjecje pa cemo tek onda priopcavat vijesti šŸ™ˆ
    Inace sam pocela odmah na pocetku se vagat i slikat svaki tjedan, al nema tu nekog pomaka zasad šŸ˜‚

Nisam ni ja uočavala promjene do pije nekih tjedan i pol do dva, sad se vidi promjena. Do tad mi je trbuh bio veći u 6tt i 7tt nego u 10tt i 11tt, ali od nadutosti šŸ¤¦ā€ā™€ļø

02/13 missed ab. 7tt
    12/19 missed ab. 13tt
    It's a boy šŸ’™šŸ‘£šŸ‘¶
    08/23 biokemijska

• Uključi se u raspravu, znaÅ” da želiÅ”!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali joÅ” se niste prijavili na račun. NemaÅ” korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.